Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
çok bi sivilcem yok...düzenli bakım yaparsam işe yarıyo zaten..ama derdim bazı siyah noktalarımdan kurtulamamak ...bant işe yaramıo..bi kere denemiştim..bide bi mağazada kız bu bantların bu siyah noktaların olduğu gözenekleri daha çok açtığını ve kapanmasının zor olduğu gibi bişeylerden bahsetmişti..doğru mu bilmem...

canım bant hiç kullanmadım bi yorum yapamıycam. fakat bu maske işine yarayabilir çok da siwilcem yok diosun. zaten bence iyi geldiği yer siyah noktalar.. çünkü bende de bi kaç tane siwilce war kabarıklık ama onları geçirmedi. bence dedıgın gıbı ten rengını acarken siyah noktalarıda gozle gorulur derecede siliyor.bende daha yenı denedım ama düzenli yaptıgımız sürece üstesinden gelebiliriz heralde die dusunuorum.....

valla kendime kardeşime anneme hatta babamın burnuna bile uyguladım eheueheu gerçekten işe yarıyor yalnız biraz geriyor cildi sonrasında hafif nemlendirmek ii olur die düşünüyorum.. ellerime de yaptım yumuşacık oldu,cildin rengini açıyor ve yumuşacık yapıyor teşekkürler...

ya tşk ed.bende denicem ama ne kadar sürede etki gösterir bu bu konuda yardımcı olursanız sewinirim şimdiden tşk ed.

kızlar bende yapıyorum uzun znmdan beRi bu kaRışımı qercekten cok qüzeL,yalnız bir soRum var yumurtanın beyazını sac uzatmakta kullanılıyor, bu karışımın içindede yumurtanın akı vaR ciltte tüyLenme yapmasıN...:KK43:(((

1266936104_small.jpg

bu maske bayağı bi koyu kıvam oluyo dimi
kıvamı tutturabilmişmiyim
yani ben alıp alıp sürüyemedimde normal krem gibi hamuru yapıştırdım yüzüme yavaş yavaş hamur oldu çünkü kulak memesi kıvamında:))))))
doğru mudur kıvamı böyle mi oluyo acep yaww

tarifi yazan arkdşa sonsuz tşkrlerimi iletiyorum harika bişi ama çok geldi kalanı kaldırdım tekrar kullansam olur mu bide kaç günde bi yapalım

bu maske bayağı bi koyu kıvam oluyo dimi
kıvamı tutturabilmişmiyim
yani ben alıp alıp sürüyemedimde normal krem gibi hamuru yapıştırdım yüzüme yavaş yavaş hamur oldu çünkü kulak memesi kıvamında:))))))
doğru mudur kıvamı böyle mi oluyo acep yaww

canım çok da katı olmasın...biraz sıvı olsun ki gözeneklere daha ii işlesin..kaydirigubbakcemile2

rica ederim canım...ben artanını ellerime sürüyorum,yumuşacık yapıyor.şiddetle tavsiye ederim,en pahalı el kremlerinden bile daha etkili..bembeyaz yapıyor..
ikinci sorununu cevabını da vereyim..haftada 1 ya da 2 yapabilirsin..fazlasını yapmayın da yüzünüzü aşındırmayınÇok üzgünüm çoook
tarifi yazan arkdşa sonsuz tşkrlerimi iletiyorum harika bişi ama çok geldi kalanı kaldırdım tekrar kullansam olur mu bide kaç günde bi yapalım

biraz ayıp olucak ama mısır ununu nerden bulucam ben normal un değil dimi bu. mısır nişastasını biliyorumda ununu hiç kullanmadım galiba.

canım bütün marketlerde mısır nişastasının olduğu bölümde olur genelde...balık kızartırken kullanırız ya o işte...her yerde var ya...hem de ucuz...
biraz ayıp olucak ama mısır ununu nerden bulucam ben normal un değil dimi bu. mısır nişastasını biliyorumda ununu hiç kullanmadım galiba.

:eek:

selam bende her yolu denedim ama inanın bir faydasını göremedim belki sizlerden gelen yeni denemeleri yaparım inşş kurtulurum bu noktalardan

bu maske gercekten iyi geldi tabi ilk seferde siyah noktalar yok olmaz ama cildi parlatiyor yumusatiyor cilde cok iyi geliyor, limon falanda koydum ama cildimi soymuyor, ben hergun yapiyorum bi zararinida gormuyorum bir an once kurtulmak istiyorum su siyah noktalardan...INSALLAH HERKES KURTULUR BU SIYAH NOKTA DERDINDEN...eskiden sivilceydi problemim o dert bitti bu siyah nokta derdi basladi of of...

cild doktor uzmanina gitmistim bundan iki sene once cok sivilce problemim vardi haplar ilaclar yazdi yuz temizleyecisi falan yazdi, iki sene boyu kullandim ama nafile hicbiri ise yaramadi, ondan sonra sinirlendim birgun attim hepsini cope ve bitkilerle tedavi olmaya basladim tam 15 gun lavanta kürünü uyguladim, cayini ictim her gece yatmadan ve sonuc super otesi hic sivilcem kalmadi cikmiyorda ah bide su siyah noktalardan kurtulsam cok mutlu olacam, isirgan otu cok iyi geliyordu siyah noktalara yok ediyordu ama onuda nerden toplayacam bu havada...Bilgenin yontemi insALLAH kesin faydasi olur...

kızlar bugün annem yüzüme baktı siyah noktaların yok dedi inanaın 1 defada çok yoğun değilse gidiyo hepsi ben 1 defa kullandım hepte kullanıcam allah razı olsun yazandan benimde denemediğim ürün kalmamıştı

bende şimdi yapmaya gidiyorum kıssslarrrrr.. ama önce buhar yapıcam yüzüme sonra maskeyi yapıcam buhar gözenekleri açıyor sonra maske yapınca sıkılaşıyor çok daha ii oluyorrr ayrıca buhar cilde çok faydalı tavsiyem önce buhar yapın suyu kaynatıp başınıza örtü örtüp 15 20 dk. bekletin sonra maskeyi yapın farka bakınnn hadi öptüm sizi maskelenmeye gidiyorummmm

ben yıllar önce buhar yapıyım derken kaynar suyu ayağıma döküp yakmıştım ayağımı hala ismi geçince tırsıyorum 1 ay yerde kalmıştım çok acılar çektim izi hala ayağımda

maskenin tarifini veren arkadaş yıllardır yapıyormuş tüylenme olsaydı yapmazdı herhalde. sanmıyorum yüzde tüy yapacağını emin ol şu yüzümüze sürdüğümüz nemlendiriciler daha çok tüy yapıyor el içinde geçerli her neyse. bende 10 dk önce yaptım şuanda yüzümde ama benimki çok aktı yaa su damladı çenemden burnumdan suluda olmadı ama anlayamadım şimdi kuruyo yavaş yavaş. söylediğiniz gibi yaptım limon biraz sulandırdı sanırım iki tatlı kaşığı daha mısır unu koydum yinede suyu aktı. benim ki şey gibi oldu yaa yosun maskeleri olur yaa plastik maske gibi yüzden soyulurak çıkan onların kıvamında şuanda ama geriliyo yüzüm gülemiorum :))

X