- 31 Mart 2008
- 916
- 14
yaaa bilgecimm , sana çok tşk ediyorum arkadaşım , uzun zamandır bi türlü vakitsizlikten şu mısır unu maskesini yapamıyodum ilk kez dün akşam yaptım vallahi ne süper şey böyle bu yaa :):)
tabii ilk olmasından dolayı siyah noktalar tamamen gitmedi ama eminimki düzenli yapınca yol olacaklar inşallah :):)
bugün yüzüm pırıl pırıl parlıyo yaww :):) zaten hep korkmuşumdur kozmetik peelinglerinden yaparken , şimdi onlardan da kurtuldum doğal bişey bulabildim sonunda ..
tekrar tşkler cnm sağoll :):) yaptıkça gelişmeleri yazarımm....
bu maskeyi ovarak çıkarınca hassas ciltlerde bir tahriş oluşturmuyor mu kullananlararasında göremedim bu tarz yorumlar...paylaşım için teşekkürler
ha bırde sadece sıyah nokta olan yerlere mi uygulanıo? yoksa bütünen yüzede uygulanabilirmi? onu merak ettim......
ya mısır unu yerine mısır nişastası koysak nasıl olur evde o varda üşeniyorum şimdi çıkıp almaya
ya kimi ii dewmiş kimi geri geldi ..aklıma 2 şey geldi..ya herkesde farklı etki yapıyo-ki en kuvvetli ihtimal bu...yada renk açıcı bi özelliği olduğu için siyah noktaları çıkarmıo rengini açıyo ..bu yüzden de sanki yokmuş gibi gelio..denicem bakalım..sonucu yazarım...