Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
yaaa bilgecimm , sana çok tşk ediyorum arkadaşım , uzun zamandır bi türlü vakitsizlikten şu mısır unu maskesini yapamıyodum ilk kez dün akşam yaptım vallahi ne süper şey böyle bu yaa :):)
tabii ilk olmasından dolayı siyah noktalar tamamen gitmedi ama eminimki düzenli yapınca yol olacaklar inşallah :):)
bugün yüzüm pırıl pırıl parlıyo yaww :):) zaten hep korkmuşumdur kozmetik peelinglerinden yaparken , şimdi onlardan da kurtuldum doğal bişey bulabildim sonunda ..

tekrar tşkler cnm sağoll :):) yaptıkça gelişmeleri yazarımm....

ay canım nasıl mutlu oldum,inanın böle deneyip olumlu cevaplar geliyor ya dünyalar benim oluyor,insanlara faydalı olmak çok güzel..işte size bedavadan süper bi peeling..siz de bana bol bol dua edin noluuuuuuura.sherkesin duaya ihtiyacı var...

Son düzenleme:
Gerçekten güzel işe yarayan bir tarif, kızlar ama ben yaptıktan 1-2 saat sonra siyah noktalar aynen geri yerleşiyor:uhm:
Neden böyle oluyor acaba?

valla benimde ock kulanmadigim bisey kalmadi sihay noktaalr icin en varsa aldim satin pahali ucuz ama sie yaramadi yuzmude yayaildi anlayacagin ama bu pepanthen krem normalde bebek bisik olarak bide kadinin gosune suruluyor yara felan ama cilde iyi gelirmi bilmiyorum hic duymadim hatta ben ezaney sordum cilde surulmez dedi yara kremi dedi bisisk kremi yani sagooun bende deyecegim

artık kozmetik ürünlerine dünyanın parasını harcamaya gerek yok :lepi: az önce yaptım çok güzel ya cildime parlaklık geldi paylaşım için saol canım a.s.:dance:

bu maskeyi ovarak çıkarınca hassas ciltlerde bir tahriş oluşturmuyor mu kullananlararasında göremedim bu tarz yorumlar...paylaşım için teşekkürler

arkadaşlar deneyenlerın hepsı memnun.. bende denıcem inşallah.
zahmetsiz we herkes memnun. hoşuma gitti:)
paylasım ıcın tesekkurler...

ha bırde sadece sıyah nokta olan yerlere mi uygulanıo? yoksa bütünen yüzede uygulanabilirmi? onu merak ettim......

bu maskeyi ovarak çıkarınca hassas ciltlerde bir tahriş oluşturmuyor mu kullananlararasında göremedim bu tarz yorumlar...paylaşım için teşekkürler

yok cnm ben kötü bi etkisiyle karşılaşmadım , e tabii ovarak derken öyle haldır huldurda ezme tabii , nazik nazik kaydirigubbakcemile3

ha bırde sadece sıyah nokta olan yerlere mi uygulanıo? yoksa bütünen yüzede uygulanabilirmi? onu merak ettim......

valla ben tüm yüzüme uyguladım , hatta kapta azbişeyde artmıştı kalanınıda ellerime sürdüm , arap misali bol bulunca yerimseniben bi 5 dk ellerimde beklettim sonra ovarak yıkadım ellerimi , elleride yumuşacık yaptı :teytey:

bilgecim bende uzun süre vakit bulamadıgımda biraz da unutkanlıgımdan yapamıyordum maskeyi ama yaptıgım zamanlarda inanılmaz memnun kaldım tşk ederiz tekraraa.hatta bunun kuzenimede söyledim onunda siyah noktaları çok oda yapıyormuş evet temizliyor diye memnuniyetini dile getirdi..

yaw bende siwilce problemı de war bıraz we cıldım yaglı ama lımon damlatmayı unuttum..
bı zararı olmaz ins

hımmmm bütün deneyenler memnun.bende yarın deniycem.eeee bayrama ışıl ışıl girelim dimi ama...

inşallah etkili olur... bende siyah noktalarımdan nefret ediyorum hergün temizliyorum ama bu jeller uzun süre etki etmiyo ilk yıkadığımda temiz oluyo bir iki saat sonra aynı halini alıyo.cildim çok yağlı limonda eklemeyi düşünüyorum.

ben denedım dun. biraz siwilcelerim yanı kabarmalar oldugu ıcın pek bi faydasını goremedım sanırım buyuzden. siyah noktamda cok az wardı zaten cenemde bıkactane. onlarda silinmedi. ama yüzü aydınlatıo yanı rengı acıo we yumusacıkk yapıo orası kesın. yalnız arkadaslardan biri yumurta akının tüylendırme yaptıgını sölemıs. ben sımdı oraya takıldım.
umarım bi yan etkısını gormem......

ya mısır unu yerine mısır nişastası koysak nasıl olur evde o varda üşeniyorum şimdi çıkıp almaya

ya kimi ii dewmiş kimi geri geldi ..aklıma 2 şey geldi..ya herkesde farklı etki yapıyo-ki en kuvvetli ihtimal bu...yada renk açıcı bi özelliği olduğu için siyah noktaları çıkarmıo rengini açıyo ..bu yüzden de sanki yokmuş gibi gelio..denicem bakalım..sonucu yazarım...

ya mısır unu yerine mısır nişastası koysak nasıl olur evde o varda üşeniyorum şimdi çıkıp almaya

mısır unu kullanmalısın... pütür pütür oluyor karışımda we peeling etkisi yaratıo burdaki etkisi o yani. nişasta o işi yapamaz.

canım eğer siwilcesiz bir cildin warsa ipek gibi yapacaktır eminim..umarım faydasını gorursun.a.s.

çok bi sivilcem yok...düzenli bakım yaparsam işe yarıyo zaten..ama derdim bazı siyah noktalarımdan kurtulamamak ...bant işe yaramıo..bi kere denemiştim..bide bi mağazada kız bu bantların bu siyah noktaların olduğu gözenekleri daha çok açtığını ve kapanmasının zor olduğu gibi bişeylerden bahsetmişti..doğru mu bilmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…