Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım nerden bu kanıya vardın 30 küsür sayfayı da okudun mu??ya da faydalı olmasaydı sence 30 u aşkın sayfa olur muydu???aaa maskeme laf söyletmem,PATENT ALICAM PATENT!!
ben kullanmadım ama yorumlardan okuduum kadarıyla bi işe yaramıomuşş

az önce denedim maskeyi ama önce buhar tuttum yüzüme.sonuç iyi.gözenekler baya açılmış dünden de siyah nokta bandı uygulamıştım anca temizlendi maskeyle beraber.yalnız maskeden sonra yüzüme tonik sürüyüm dedim acayip yaktı yaa niyeki?:sm_confused:

Yakması normal canım..çünkü ölü deriyi attığı için alttaki deri üstte kalıyor,deriyi oluşturan hücreler de daha gencecik olduğu için tonik yakabilir(bilimsel yaklaşım:dance:),demek yaktığına göre maske işe yaramış

zaten yüzün her tarafı soyulmuyor ki..gerekli olan yerleri soyuluyor,hani olur ya bazen cildimiz böyle pütür pütür ya da eski yaşlanmış deriyi soyuyor..ama mutlaka soyulmuştur..maskeden sonra cildin de bi kızarıklık ve ferhlama hissetmedin mi?zaten bu soyulduğunun işaretidir..:lepi:
bilgecim benim yuzum soyulmadi daha mi sert ovmaliydim acaba

ya evet bi rahatlama oldu siyah noktalardada azalma oldu herseye ragmen mukemmel bi maske canim tekrar tessekkurler

ben yazın yazın papatya suyunu yüzüme sürüp tüylerimi sarartmıştım çok memnundum..şimdi konuyla ne ala diyceksiniz..bi yakınım bana yüzüne yumurta akı sür dedi lekelere iyi gelir dedi sürdüm yüzümdeki bütün tüyler dahada belirginleşti şu an bi şekilde hallettim durumu.. yemin ettim bida yüzüme değdirmem ama saçıma kullanırım bağdem yağıyla saçı güçlendiriği için çokta iyi gelir..herkeze farklı etki yapar ama yumurta akını ben tavsiye etmem..

mısır ununu nerden bulucas marketlerde fln görmştm ama annem onlar balık kızartmak için dedi CADIARZU

canım nerden bu kanıya vardın 30 küsür sayfayı da okudun mu??ya da faydalı olmasaydı sence 30 u aşkın sayfa olur muydu???aaa maskeme laf söyletmem,PATENT ALICAM PATENT!!

canım ben niveanın siyah nokta bantlarından bahsettim çok kişiden işe yaramadığını duydum onu paylaştım sen dikkatli okumadın sanırım maskene dicek bişim yok bende denicem :S

ben denedm cildim pırıl pırıl oldu ama siyah noktalar gdnce gözenekler kaldı onlar nolicek :sm_confused:

yerimseniben:asigim:kızlar bende bilge85 tarıf ettıği maskenin çok işe yaradığını duydum bu akşam dan itibaren baslıycam denemeye sızlerede sonucu bıldırıcem buradan bu arada benımde bı tavsiyem olucak haftada bir buhar banyosu yapın yuzunuze ınanın gözeneklerı acıyor cok ıyı gelıyor kaynamıs suyu bı kaba dökün kafanızı bı havluyla ortun 10 dk bekleyın cıkınca yuzunuzu temız bır bezle sılın faydasını goruceksınız sımdılıkk hoscakalın maske sonucunu paylasıcam sızlerle sevgilerle :))

oh çok şükür oku oku bitmedi faideleri canım. deneyecem bende işe yarayacağı kesin bu kadar yorum üstüne kaydirigubbakcemile5

ben denedım suanda yuzumde burnumda cok sıyah nokta var ınsallah ıı gelır ayrıca ulsuyu ve bepantem kremde kullanıyorum

bilgecim tskr ederım tarıfın ıcın sımdı denıycem sonucunuda gıne burdan paylasıcam herkesle bende buna benzer bı tarıf vardı ama senın kını denıycem bakalım sonuc nasıl olcak bısey sorucaktım bu maskeyı hangı zamanlarda yapmak gerekı yanı haftada hergun mu bır gun mu cevaplarsan sevınırım sımdılık hoscakalın kızlar ben mutfaga maskeyı hazırlamaya:))

ya benım burnumda cok sıyah nokta var dıye burnuma bu maskeyı dah abol surdum sımdı butun yuzum kurudu gerılıyor bı burnum ıslak hıc kurumuyor oysakı ben burnum ıcın yapmsıtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…