Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
yarım saat oldu yüüzüme süreli daha kurumadı .zannımca biraz abartıp buladım maskeyi yüzüme ondan eç kuruyacak galiba.hatta eşime bile sürdüm.muhahhaa:dance::roflol:

Kızlar süper bişey bu maske, muhakkak deneyin bir kere de bile fark etti demek sürekli kullanılırsa siyah nokta falan kalmayacak. Dün sabah sabah yaptım hemen harika

sadece siyah noktalı bölgeye mi sürüyosunuz yoksa tüm yüze mi??
sivilcelere zararı olur mu??
bende fazlasıyla sivilce ve siyah nokta varda.. (

bnde hiç işe yaramadı ya acaba bnmkiler çokmu köklüki küçük küçük sanki tüy gbi ama köklü galiba denicm bakalm bi süre daha

Valla bende meraktan denedim çünki yüzümden mısır unları çıksın diye ovalamaktan canım çıktı resmen:bbo: ama inkar edemem onca yıkama ufalama faslından sonra bir süreliğinede olsa yumuşacık bir cilt düşünebilirsiniz ama siyah noktalar olduğu yerde duruyordu o ayrı.

mrb kizlar simdi denedim maskeyi misir unu yoktu komsudan aldim yapmazsam catlicaktim valla insallah sonuc iyi olur size bi tavsiyem var ben yarim yumurta aki & bi tatli kasigi sut ve iki tatli kasigi misir unu kattim yani malzemenin yarisini bu bile fazla geldi bence israfa gerek yok

ben de şuan yaptım kurumasını bekliyorum:))evet verilen tarife göre yaptım koca bi çanak arttı.yarı yarıya uygulayın kızlar.bakalım inşalah sonuç iyi olur sonucu da yazarım:)))

bilgeee allah senden razı olsunallah tuttuğunu altın etsin beni 70 lira verip cilt bakımı yaptıtmaktan kurtardın..allah ne muradın varsa versin :)))) bu müthiş bir maske çok işe yaradı cildim yumuşacık..harikasın bilge..sağol

öhöm öhömutandım ben şimdi bu iltifatlara..ama haksız da diilsin yani..HAKEDİYORUM GALİBA..dualarının hepsine AMİİİİİİN diyorum...bu maskeyi okuyup geçmeyin kızlar..inanın çok kişiye faydalı oldu..bi yapın,zararlı çıkmazsınız..:içelim:gerçekten mükemmel bişe!!pahalı kremlere,güzellik uzmanlarına para vermey son!!!:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…