Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
benim bugün 2. deneyişim çok fazla bir değişiklik yok hafiftan kaybolur gibi geldiler bana,bir de daha yumuşak ve pürüssüz oluyor.maskeyi ılık suyla yıkadıktan sonra soda sürüyorum suratıma tonik görevi görüyomudur sizce kızlar???

internetten bir de şu maskeyi buldum doktor tavsiyesiymiş;
1 çay kaşığı limon suyu ve 1 buçuk çay kaşığı bebe pudarsı...
henüz denemedim ama bunu da deneyeceğim umarım işe yarar.

Çoğumuz biliriz ki birsürü kozmetik madde kullanmamıza rağmen cildimizdeki siyah leke ve siyah noktalar asla geçmez. Şimdi size önereceğim bitkisel ürün elma sirkesi. Bir su bardağının yarısı kadar suya üç çorba kaşığı elma sirkesini koyup kaynatın.

Sonra ateşi kapatarak bu kaynamış olan sirkeli suyun buharına karşı başımıza bir tülbent örterek yüzümüze buhar banyosu yapar gibi tutuyoruz. 15-20 dakika kadar bu şekilde cildiniz buharı emsin ve siyah noktalar yumuşasın. Sonra sulandırılmış elma sirkesi ile yüzünüzü silerek temizleyin. Haftada 2 kere deneyeceğiniz bu yöntem siyah noktalarınıza karşı oldukça yararlı olduğunu görüceksiniz.

http://www.sacveciltbakimi.com/elma-sirkesi-ve-siyah-noktalar.html alıntıdır

denedim güzel haftada 1den fazla yapmamak lazım çok etkili gibi geldi bana çünkü şuan yüzüm hamamdan çıkmış gibi al al :)
birde sivilceler için hergün yogurt+bal karışımı tavsiye ederim 1 hafta sonra sivilce falan kalmıyor

ya ben de bi ara yapacağım ancak ilginçtir benim siyah noktalar içine gömülü.Yani sıkınca azıcık çıkıyor,cildim kuruya yakın karma ama ucu hiç yok gözenek genişlemesi diyen de oluyor anlamadım gitti.

bende bugun ıs cıkısı mısır unu alıp eve gıdınce denıcem.burnumun uzerındekı sıyah noktalardan nefret edıyorm ınsallah ıyı gelır.kullndıktan sonra sonucu yazarım kızlar

ewet kızlar şimdilik haftada iki kere yaptım ama biraz aceleci davranıp üstüste ikigün yaptım acaba bi zararı olurmu ki :uhm: gözle görünür bir temizlik ve ferahlık var ama öyle geçecek gibi de diil bakalım artık uzun zaman gerektiriyodur belki denemekte fayda var kızlar deneyinn:teytey::teytey::teytey:

bende aksam eve gıdınce denedım maskeyı burnumun uzerındekı sıyah noktaların rengı acıldı gozle gorulur bı etkı var yanı.ama tamamen gecermı onu bılmıyorm.t bolgemdekı yag oranınıda azalttı cıldım yumusacık oldu.bende haftada bır yapmaya calısıcam belkı yaptıkca etkısı artar.ama denemenızı tavsıye ederım yanı

yorumları okudum herkes memnun kalmış inş bende yarın deniycem fakat benim sorunum biraz daha değişik hani siyah nokta gibi beyaz noktalar olur ya pürüzlü bi görünüm verir cilde bu durumada iyi gelirmi acaba deneyen arkadaşlarda böyle bi sorunu olan varsa sonuc nasıl oldu bilgi verebilirlermi benimkiler siyah nokta değilde beyaz nokta gibi bişi

Valla hayatım boyunca siyah noktalarla başım dertte olmuştu. Yaklaşık 3-4 aydır yapıyorum ben bu maskeyi. Cildim beyazladı resmen yaa:) tertemiz bir burnum var artıkkkk. Her gören soruyo. İnanın en az 10 kişiye verdim bu maskeyi ben. Ben özellikle banyodan sonra yapıyorum. Buhardan dolayı gözenekler açıldığı için daha iyi oluyo sanki. Kuruttuğu için de üstüne bebak nemlendirici sürüyorum. Her kullandığım ürün burdan zaten:) deneyin kızlar asla pişman olmıcaksınızz

az önce uyguladım.gercekden yüzüm yumusacık pürüzsüz oldu sanki,ama nekadar sürer bilemiycem bu degişiklik.
bikaç sorum olucak.
HERGÜN UYGULASAK Bİ SAKINCASI OLURMU?
YAPTIGIMIZ KARIŞIMDAN HALİYLE GERİDE KALIYOR,ONU YARIN İÇİN SAKLASAK CİLDİMİZE Bİ ZARARI OLURMU SİZCE?
SİVİLCE İZLERİNİDE YOK EDERMİ ACABA?

hergün yapma,en az 3 gün ara ver,yüzün tahriş olabilir...
artan karışımı fazla geciktirmeden tekrar kullanabilirsin,ama numunelik yapsan daha ii olur.
düzenli kullanırsan üst deriyi soya soya sivilce izlerini yok edebilir...
İNŞ. FAYDALI OLMUŞTUR..BEĞENMENE SEVİNDİM..sırnaşık şey

şu an yüzümde bu maske var ve gerilmeye başlıyor yavaş yavaş on buçukta yıkıycam yalnız 4 kaşık mısır unuyla biraz sıvı kaldı beş kaşıkla hazırladım bol bol sürsem de malzeme arttı bu sefer ama çok önemli değil zaten bi de sürerken hafifçe ovalayarak sürdüm bakalım sonuç ne olacakkk

Ne kadar kötü olduğunu bilsem de şu an elimi yüzümden alamıyorum o kadar yumuşak oldu kiii:sm_cool::sm_cool: yanaklarımdaki siyah noktaların da belirginliği azaldı ama bu daha ilk yapışım düzenli olarak yaparsam çok çok iyi geliceğine eminim:1closedeyes: bu maskeyi paylaşan arkadaşıma çok çok teşekkür ediyorummm a.s.

okadar çok şey uyguladımki yüzüme.onu duy sür bunu duy sür artık yüzüm deneme tahtası olmuştu.bu kafama yattı yüzümede yattı:))bakalım gözle görülcek bi fayda olucakmı.
AYRICA SÜRÜP KURUYUNCA ELİMLE DEGİLDE HAFİFCE PONZA TAŞI İLE OVALADIM ONDANMIDIR NEDİR yüzümde güneş yanıgı gibi kahve ölü deri şeklinde izler vardı onlar soyuldu.

Merhaba bayanlar, ben de yaptım annemle birlikte.Öncelikle yumuşacık oldu ve siyah noktalarda azalma oldu, fakat çok derin olanlar gitmedi doğal olarak...Artık 2.denememizde zafer bizim olacak :hooray:

Teşekkürler bilge hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…