Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızarıklık yapması zannedersem nasıl çıkardığınızla ilgili.. ben baya ovarak çıkardım ki peeling gibi tam etki etsin diye.. tabii haliyle biraz tahriş ediyor kızartıyor.. cildi çok hassas olanlar fazla ovmadan çıkarsınlar ya da gece uygulasınlar..

arkadaşım benimde burnumda siyah noktalar var hemen simdi deniycem paylaştığın için teşekkürler

kızlar bu maskenin işinize yaradığına gerçekten çok sevindim..artık siyah noktalar hiç dert değil...reklam sloganı gibi oldu,neyse...darısı diğerlerinin başına...

ben bu konuyu 2 ay önce falan gördüm ve hemen dedim ilk denememde bile farketti. çok işime yaradı siyah noktalarım geçti. 10-15 günde bir yapıyorum işe yarıyor.

arkadaşlar bu maske beyazlamaya da yarıyo mu bronzlaştım ben baya bii yaparsam bi zararı olur mu yardımcı olursanız sevinirimyerimseniben

evet beyazlatıyor,içinde süt de var,ondan olabilir.eğer teninde güzeş yanığı gibi yaralar yoksa sadece esmerlikse maskenin yüzüne bir zararı olmaz..zaten yıkayınca beyazladığını göreceksin..ii denemelr..

siyah noktalar için bi maske daha
2 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı tarçın yüzünüze sürüp 15 dk bekletin,ılık suyla durulayın
.

yok ya anlattığın gibiyse baağı iyi bir şeye benziyormuş bu ..normal un olmazmı bildiğimiz pasta unu????? hemen yapacağım ona göre cvp yazarmısın

cevap biraz geç oldu ama yeni gördüm..normal un kesinlikle olmaz..mısır ununun orda çok önemli bir özelliği var,hem cildin kirini çok ii çekiyor hem de yapısından dolayı maskeyi yüzden çıkarırken cildin üst tabakasını soyuyor..ONA GÖRE YANİ..BEYAZ UN OLMAZZZZZ!!!:eek:klava:
yok ya anlattığın gibiyse baağı iyi bir şeye benziyormuş bu ..normal un olmazmı bildiğimiz pasta unu????? hemen yapacağım ona göre cvp yazarmısın

ben de deneyeceğim yarın.. gelişmeleri yazarım. umarım faydası olur.. fakat bu tarz seyleri uygulayınca burnumu ucu lamba gibi parlıyo:KK70: neden öyle?

ayy bugün denedim mısır unlu maskeyi süper bişi ya burnumdaki siyah noktaları söküp attı cildim tertemiz ve yumşacık oldu wala hep yaparım artık çok tşkler :eek:

Aaa bende deneyim daha önce siyah noktalar için jeller kullandım ama 1 ay içinde tekrar çıkıyor.Umarım bu yol daha etkili olur:Saruboceq::Saruboceq:

KizLar az bekLeyin hazirLayip deneyecegimmm sonucu da biter bitmez yazacagimm

Rahatsiz edecek siyah nokta yok ama oLsun oLanLarda ciksin gitsin burnumdan :roflol:

X