Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Evet arkadasLar test ettim ve kesinLikLee hatta ve hatta siddetLe sizinde uyguLamanizi tavsiye ediyorum.MükemmeL bir tariff.Bu arada bence boyun böLgenize sürmekte de fayda var bence.

öyLe güzel oLdu kii kaymak gibi vaLLa :teytey::teytey:

BiLgecimmmm geL seni de bir öpemm bu güzeL tarifi bizimLe payLastigin icinnnn cok tsk ederimm canimmm :1hug:

dün akşam bende denedim...gerçekten güzel bir sonuç.syah noktalar kayboluyor...eşimdede denedim...
tavsiye ederim....

her cilt tipi için uygun mu bu maske ilk defa maske yapacağımda
birde temizlerken gül suyu değil de normal suyla temizlesek olur mu

çok güzel.. ama biraz masraflı.. 1 ayda yemedğim kadar yumurta bu yüzden çöpe gidiyor.

her cilt tipi için uygun mu bu maske ilk defa maske yapacağımda
birde temizlerken gül suyu değil de normal suyla temizlesek olur mu

her cilt tipi için uygun evet..bi de gülsuyuyla temizlemiyosun zaten,ılık suyla ovalayarak yıkayacaksın,en son soğuk suyla durulayacaksın,gülsuyu isteğe göre,tonik niyetine yani en son ...ama ben ısrarla maskeyi bepanthene kremle bitirin diyorum..:lepi:

çok güzel.. ama biraz masraflı.. 1 ayda yemedğim kadar yumurta bu yüzden çöpe gidiyor.

masraflı diye tanımlamana şaşırdım..çünkü sadece 1 yumurtayla yapılıyor,ama istenirse tek kişilik bir maske olacaksa yumurtanın akı bölünüp de ayarlanabilir,sanırım sen yumurtayı çöpe atıyorsun,hamur işlerinde kullanmanı tavsiye ederim..bi de sonuca göre çok ekonomik bir maske,o kadar pahalı ürünlerin yapamadığını yapıyor,di mi??:içelim::

ayy bende denicem inş eve gidince bakalım çok teşekkür ederim bizimle paylaştığınız için):))))

Mısır unum yok alıp hemen deneyeceğim............Bende kil maskesi uyguluyorum o da çok iyi geliyor....

Bende denedim ve ise yaradi ..tabi bir anda kaybolmuyo siyah noktalar ama cildiniz kesinlikle daha temiz gözüküyo ,bence illah bütün cilde yapilmasi gerekmiyo ben her ikinci gün burnuma uygulicam emeinim daha etkili olur..tskler bilge :KK66:

Bende uyguladım maskeyi şu an suratımda duruyor10 dk sonra yıkayacağım.. bi çok kişide işe yaradığına göre bendede yarar umarım :1rolleyes:
sm_cool:

Son düzenleme:
ya iyi geldi siyah noktalarımı tamamen geçirmesede soldurdu.. ama yüzümde kızarıklık ve hafif yanma oldu.. bu normal mi sizcee??:çok üzgünüm:

X