Siyah Noktalar Macerasi....

Haftada bir peeling yapıyorum, düzenli bir şekilde de temizleme jeliyle yıkayınca siyah noktalar sorun olmuyor.

toz kil ve limon suyunu karıştır krem haline gelince dudak ve göz kenarına gelmeyecek şekilde sür..istersen zeytin yağı da ilave edebilirsin..kurumaya yakın cildinden ovarak çıkar..sonra ılık su ile yıka...sonucu göreceksin..ben gayet memnunum
Bu arada bu kil maskeleri her cilt tipinde uygulanabilir mi?

kil maskesini cildin çok yağlıysa kullan bence, çünkü arındırmaktan çok yüzündeki yağı emiyor. ben geçenlerde yapayım dedim, burnuma iyi geldi yanaklarım inanılmaz gerildi, kat kat nemlendirici sürdüm...

yağdan parlayan bölgeler varsa oralara sürebilirsin ama. ben tekrar yaparsam burnuma sürerim, fazla yağı gerçekten çok iyi emiyor.

ınnova peeling haftada bi kez ve her sabah akşam nıvea all-ın 1 kullanıyorum ve memnunum :KK3:

Bende ınnova ürünleri aldım siyah noktalar için birde maskesi var haftada 1 kez uyguluyorum .Peeling ve toniklemeden sonra cildimin hafiflediğini hissediyorum kullanalı 1 hafta oldu bakalım işe yarıcak mı ..Yalnız gözeneklerimin temizlendiğini hissediyorum tmm da ya o gözenekler çok açılırda delik delik olursa diye tedirginim:44:

Bende ınnova ürünleri aldım siyah noktalar için birde maskesi var haftada 1 kez uyguluyorum .Peeling ve toniklemeden sonra cildimin hafiflediğini hissediyorum kullanalı 1 hafta oldu bakalım işe yarıcak mı ..Yalnız gözeneklerimin temizlendiğini hissediyorum tmm da ya o gözenekler çok açılırda delik delik olursa diye tedirginim:44:

Toniğin o gözenekleri sıkılaştırması bekleniyor normalde, de çok bekliyoruz hep... :KK31:

gözenek sıkılaştırıcı özel bir ürün kullanmadıkça sıkılaşacağını sanmıyorum. ben sorduğumda sadece temizleyerek gözeneklerinin kaybolmasını bekleme demişlerdi. ancak iyi temizlemezsek kir birikip daha da genişlemesine neden oluyormuş. o yüzden düzenli peeling yapıyorum. haftada 1 de maske. eskisi gibi siyah noktalar pütürlü gözenekler yok, dışarıdan bakınca gözenekler kaybolmuş gibi görünüyor. biraz böyle devam edeyim belki gözenek sıkılaştırıcı birşeyler de alırım.

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ve hemen derdimi sizlerle paylaşmak istedim :)
çok fazla olmasa da sivilceli ve karma bir cilt tipim var, siyah noktalar da olmazsa olmaz tabi!!
son zamanlarda baktım sivilceler geçecek gibi değil bakalım siyah noktalar için ne yapabilirim dedim ve
forumdaki gül suyu ile tonik olayını denemeye karar verdim ve rosense'in saf gül suyunu kullanmaya başladm
sanırım üç haftadır falan uyguluyorum yavaş yavaş sonuç almaya başladım burnum için ama önceden
küçük küçük olan sivilcele aniden azdı yanaklarım alnım falan tamamen sivilce doldu kırmızı kırmızı..
neden olmuş olabilir, gül suyu yapmış olabilir mi bunu merak ediyorum???!?!?

gözenek sıkılaştırıcı özel bir ürün kullanmadıkça sıkılaşacağını sanmıyorum. ben sorduğumda sadece temizleyerek gözeneklerinin kaybolmasını bekleme demişlerdi. ancak iyi temizlemezsek kir birikip daha da genişlemesine neden oluyormuş. o yüzden düzenli peeling yapıyorum. haftada 1 de maske. eskisi gibi siyah noktalar pütürlü gözenekler yok, dışarıdan bakınca gözenekler kaybolmuş gibi görünüyor. biraz böyle devam edeyim belki gözenek sıkılaştırıcı birşeyler de alırım.
Hangi ürünleri ne sıklıkla kullanıyorsun?

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ve hemen derdimi sizlerle paylaşmak istedim :)
çok fazla olmasa da sivilceli ve karma bir cilt tipim var, siyah noktalar da olmazsa olmaz tabi!!
son zamanlarda baktım sivilceler geçecek gibi değil bakalım siyah noktalar için ne yapabilirim dedim ve
forumdaki gül suyu ile tonik olayını denemeye karar verdim ve rosense'in saf gül suyunu kullanmaya başladm
sanırım üç haftadır falan uyguluyorum yavaş yavaş sonuç almaya başladım burnum için ama önceden
küçük küçük olan sivilcele aniden azdı yanaklarım alnım falan tamamen sivilce doldu kırmızı kırmızı..
neden olmuş olabilir, gül suyu yapmış olabilir mi bunu merak ediyorum???!?!?

Gülsuyu ile ilgili çok bilgim yok, ama gözenekleri büyüttüğünü duymuştum, bence iyice araştırıp öyle devam etmelisin kullanmaya...

ben 8 aydır innovanın peelingini haftada 1 kez uyguluyorum hiç bi şikayetim yok gözeneklerimi açmadı.. tabi peelingten sonra tonik sürmek gerekiyor yine innovanın toniğini kullanıyorum sıkılaştırıyor.. temizleme jeli olarak nivea nın all in 1 kullanıyorum ayrıca maske işlevi de görüyo gayet memnunum ama her duştan sonra nemlendirici sürmeyi de unutmamak lazım..

Youtubde de bi kiz anlatiyodu Jelatinle sutu karistirip bi maske yapiyomus siyah noktalari temizliyomus ,ben denemedim ama , isterseniz vidyoyu koyabilirim

Kızlar bir tarif var ve cok etkili.
1 yemek kaşığı toz jelatin (marketlerde bulabilirsiniz)
1 yemek kasığı süt

Bunları karıstırıp 10 saniye mikrodalgaya koyuyorsunuz.Teninizi yakmayacak hala geldiğinde bir fırça yardımıyla burun bölgesine uyguluyorsunuz ve kuruduğu zaman kaldırıyorsunuz.Çıkardığınız an banttaki siyahlıkları görebiliyorsunuz zaten.Biraz iğrenç ama etkili :)

ayyyyy bacim allah senden razi olsun bu yazini okudum aninda denedim burnumdaki noktalar gitti inanamadim bunu mutlaka sürekli yapmaliyim seni seviyoruuuuum:KK16:

Arkadaşlar bu sorun hemen hemen herkesin ortak sorunu cildimiz belirli dönemlerde yediğimiz içtiğimiz bazen hatay şartlarından kaynaklanan stres yogunlugu nedniyle bu tür tepkiler verebilmekte.İnternette biraz araştırma yaparak bir çok doğal çözüm önerisine ve xxxxx ürünlere ulaşmak mümkün.Fakat burda önemli olan sonuçlarını nasıl görebileceğimiz ne derece hangi tarz sorunlarda hangi ürünü nasıl kullanarak üstesinden gelebileceğimiz konusunda tatmin olmaktan geçiyor.Dermatologlardan yardım almak en iyisi en güveniliri tabiki ama buna ya zaman ayıramıyoruz yada bu desteğe ayırabilecek bütçeyi bulmakta benim gibi zorlananlar oldugunu düşündüğüm için sizlerle fikirlerimi paylaşmak istiyorum.Amacım ne reklam nede teşviktir sadece incelemenizde fayda oldugumu düşündüğüm xxxxxx gibi sorunlarımdan kurtulmak için uzun süreli araştırma ve deneyimlerim sonunda son kullandığım ve sonuç aldığım ürünleri sizlerle paylaşmak istiyorum. xxxxxxx markasına ait akne kremini kulanarak bu sorunlarımdan kurtuldum.Fakat burda amacım kremi övmekten çok müşteri bilinçlendirmesi.İnternetten değil resmi internet sitesi üzerinden telefon ve isim bilgisi vererek kolayca beni ara gibi bir form oluşturdum.sonrasında müşteri temsilcilerine sorunumu detaylı şekilde anlattım.Bu kremi alın sorunlarınızdan kurtulun gibi samimiyetsiz bir cevap bekliyordum fakat yaklaşık olarak 45 dk yı bulan bir telefon görüşmesinde ne kadar süredir böyle bir sorun olduğunu ne gibi yöntemler denediğimi içeren karşılıklı konuşmalarım sonrasında ürünün diğer ürünlerden farklı olan yönlerini açıkca dile getirdiler.Ayrıca bu ürünü ne şekilde kullanmam gerektiği konusunda da çok açıklayıcı bilgilere sahip oldum.Etki etmediğini düşündüğümde arayıp yardım isteğinde bulunduğumda bana özel olan müşteri temsilcimden oldukça büyük destek aldım.Sabah akşam temiz bir cilde xxxxxxxxx üzerine düzenli ve iletişim halinde uyguladım.İlk kutu bittiğinde çok az bir azalma görsemde tam olarak kurtulamadığım sivilceler için tekrar yardım talebinde bulundum.İkinci kutuya başlayarak aynı destek ile tedavinin sonuc vermesi umuduyla hemen hergün müşteri temsilcimden destek aldım.İkinci kutumun sonuna yaklaştığımda önemli derecede azalmaya sahit oldugumda ürüne ve özellikle bana destek veren sinoz ekibine oldukça minnettar kaldıgımı söyleyebilirim.Bu konu vasıtasıyla sinoz müşteri temsilcilerine(Özge Hanıma) tekrar teşekkür ediyorum.Size tavsiyem Sinoz sivilce ve akne kremine bir gözatmanızı ve en azından beni ara formuyla bilgi edinmenizi tavsiye ediyorum.Dediklerimin yalan olmadığını görmenizi isterim.Sonuçta onlar sizi arıyolar.Hiç bir kaybınız yok.Bahsettiğim internet sitesi xxxx diğer sinoz ürünlerini satan yerlerden bu destekleri alamayabilirsiniz.Bu site ana bayiye bağlanıyor.Umarım sizde bu dertlerinizden kurtulursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
X