Sivilceli Ciltler siyah noktalar için çözümler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben mısır unuyla yordu karıştırıp yüzümün yağlı yerlerine sürüp 15 dakika bekletiyorum sonra mısırunuyla plink yapıyorum çok işe yarıyor

Clean and Clear i denemiştim.alkol içeren bir toniği var.Alkollü tonikler hem cildi tahriş ediyor hem de leke oluşumunu kolaylaştırıyor.Sorunlu cildi olan arkadaşlar bu tip piyasa ürünlerinden uzak dursunlar.Tecrübelerime dayanarak konuşuyorum.

selam cilt bakımından sertifikalıyım ve komedon aletiyle temizlendiğinde bir tane bile siyah nokta kalmıyor.kullanması basit ancak bi kez olsun yapılırken görmeniz şart.

birdys e katılıyorum kesinlikle alkollü tonik kullanmayın.ek olarak gündüz kremi de kullanmayın gece kremi yeterli

Arkadaşlar, sitede bir arkadaş vermişti bu işlemi, aradım ama konuyu bulamadım. Hatta adı da''siyah noktalarımdan 3 günde kurtuldum'' idi.

Tamamı aklımda yazayım size.

1 yumurtanın akı,1 tatlı kaşığı şekeri iyice çırpıyorsunuz, köpük haline gelecek..
Sonra çıkan köpükten siyah noktaların olduğu yerlere sürüp 10-15 dk bekletiyorsunuz, kuruyunca o bölgelere parmak uçlarınızı deydirip çekiyorsunuz, yani soyma işlemi değil, parmaklarınıza yapışıyormuş zaten, parmaklarınızı dokundurup kaldırıyorsunuz, acırsa işlem doğru demekmiş, siyah noktalar bu şekilde çıkıyormuş.
3-4 gün yapınca siyah noktalar gidiyormuş..

Selam arkadaslar deniz günes senin söyledigin yöntemi yumurta akı ve sekerle denemistim. hatta bu siteden duymustum .sonrada iyi geldigini yazmıstım .cidden iyi gelmistı ama sonra gördumku burun kenarlarımda kılcal damarlar olustu. elle bastırıp cekerken acıyo zaten. 3 kere felan yapmıstım .bidaha yapmadım ama kılcal damarlar kaldıı((dikkat edelim derim.

Kil maskesini tavsiye ederim kızlar...Gayet sağlıklı ve zararsız...

Yulaflar pişirilir ve süzülür. Geniş bir kabın içerisinde birkaç dakika ezilir. Hazırlanan bu yulaf ezmesi yüze sürülür ve 15 dk. bekletilir. Daha sonra yüz ılık suyla temizlenir.

ÖNEMLİ NOT: KURU CİLT TİPİNE SAHİP OLANLAR KESİNLİKLE KULLANMAMALIDIR.

Ayrıca yüzün temizliğinide eksik etmemek gerekir. Çünkü siyah noktalar, cilt gözeneklerine dolan kir ve yağdan oluşur...

Siyah noktalar için maske
1 yemek kaşığı yulaf unu/cilt kuru ise sütle
Yağlı ise oksijenli suyla/normal ise suyla
Boza kıvamına getirilir, masaj ile cilde yedirilir, 15 dakika sonra yıkanır. (S. Dumankaya)

arkadaşlar siyah noktalar ve cilt temizliği için Neutrogena'nın Deep Clean serisinden ürünler deneyen var mı? bir de yağlı ciltler için günlük bakım nasıl olur? hangi ürünler ya da doğal yöntemler kullanılmalı siyah noktaları engellemek ve siyah noktalardan kurtulmak için? bu aralar çok arttı siyah noktalarım nedense...

Bahsi gecen ürünü hic kullanmadim canim, onun icin bu konuda yorum yapamayacagim ama diger sorularini cevaplamaya calisacagim yerimseniben

Yagli ciltler icin günlük bakim: Öncelikle su bazli bir temizleme jeliyle yüz temizlenir. Cilt tipine uygun alkol icerikli bir tonikle yüz silinir ve su bazli bir nemlendirici uygulanarak krem yüze iyice yedirilir. Haftada bir kez yüze uygulanabilecek bir maske cildi rahatlatir ve güzel bir görünüm yaratir.

Eger cildinde sivilce sorunu mevcutsa, Antiseptik bir sabun kullanilabilir. (Kükürt, kafur veya katran iceren bir ürün olmali...)

Eger cilt cok hassas ise, Süt tipi bir temizleyici, alkolsüz tonik, alerji giderici kremler ve su bazli hafif bir nemlendirici kullanilmalidir.

Siyah noktalardan kurtulmak icin: Bir kase yogurda bir limonun suyu ilave edilir. Gözlere ve dudaklara temas ettirmeden bu karisim yüze tatbik edilir. 15 dakika beklettikten sonra ilik suyla temizlenir.

Simdilik aktaricaklarim bu kadar canim, baska sorularin olursa seve seve cevaplayabilirim... Saglicakla kal... a.s.

canim ya ben bunu yaptim ama soyamadim ya...:1no2:

arkadasım sana bi ürünü tavsiye edebilirim siyah noktaların hakkında clean clear ın siyah nokta temizleyici yüz yıkama jeli ii gelio baya cilt durulasıo bide

ben clean and clear kullandım bir süre ancak çok etkili bir sonuç yatarmadı. demek ki kişiden kişiye göre değşiyor... teşekkür ederim cevabın için. meinbaby22 sana da teşekkür ederim ilgin için deniyeceğim bakalım maskeleri ve temizleyici seçerken de dikkatli olacağım.

Clean and Clear yerine su sürsem bi dğeişiklik olmaz hiç işe yaramıyor, makyaj temizleyicisi olarak kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…