Sivilceli Ciltler siyah noktalar için çözümler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
mrb arkadaşlar bnm cildim yağlı önceden çok sivilcem vardı ama zmnla geçti şimdi hiç yok diyemem ama pek takmıyorum böyle mutluyum ama çok fazla siyah noktam var onlardan nasıl kurtulacağımı bilmiyorum lütfen yardım edn şimdiden çok tşk edrm yerimseniben

• Konu Sahibi EU1
canım bi kase yoğurda 5-6 damla limon sıkıp karıştır ve karışımı yüğzüne sür kuruduktan sonra yüzünü yıka

• Konu Sahibi EU1
tşk edrm cnm gerçekten işe yarıyormu bide kullanınca geçiyomu yoksa oluşmasınımı engellio

• Konu Sahibi EU1
benim siyah nokta problemim olmadığı için hiç uygulamadım ama uygulayanlar bayağı memnun kaldı canım

• Konu Sahibi EU1
rica ederim canım:) memnun kalırsan yazarsın:)))

• Konu Sahibi EU1
kızlar siyah noktalar için haftada bir buhar banyosu yapın yüzünüze,zamanla yerleşmiş noktalar kayboluyo.en iyisi buhar banyosu bence,suyunada nane atın,hem ferahlatır hep mikrop öldürür,elma sirkeside katabilirsiniz.kolay gelsin

• Konu Sahibi EU1
evet arkadaşlar başka önerisi olan yokmu yaa:1no2:

arkadasın dedıgı gıbı yogurt ve lımon işe kesin yarıyo 2 haftada bı yapılması gerekıyo
ama benım önerim tonikleride deniyebilirsin ben oriflamenin toniğini kullanıyorum çok memnunum ayrıca maskesi sayesinde sivilcelerimde cok azaldı düzgün kullandım yararını gördüm tavsıye ederım

hangi maske olduğunu söylermisin bir çok çeşit var ben de faydalanmak isterim

yazılanları okumadım ben direk cvp veriyorum sana belki önerenler olmuştur ama... ben cilt bakımına gidiyorum bu sorun için hiç birşey kalmıo yeni doğmuş gibi tekrar doluo tabi ama bi süre idare edio.

ben de clean&clear ın siyah noktalar için hazırlanmıs kremini kullanıyorum cidden azaldı ki benim yüzün cok yaglıdır hem cok pahalı bişey de degil 10 ytl civarında ve baya uzun süre kullanabiliyosun ben düzenli kullanamadım ama haftada en az 1 kere yapıodum uzun süre kullanınca düzeliyo bi de bişey daha ekleme istiyorum hangi yöntemi denersen dene uzun süreli kullan bu işe yaramıyo die ilk günden bi kenara atma en azından 3-4 defa dene ki sonucu görebilesin

ben ara sıra burun üstündeki siyah noktalar için nivea nın bantlarını kullanıyorum, ama gözenekler açık kalıyor uygulama sonrası, mutlaka tonik, krem tarzı şeyleri gözeneklerin toparlanmasını sağlıyorum.

önerilerniz için tşk edrm arkdşlar bnde clean and clearı deniim bi

bende de siyah nokta varr ama kulağımın içinde bi kaç tanee...bu limonlu yoğurdu bende deniyim...umarın işe yarar...[/B]

başka önerisi olan yokmu arkadaşlar

benim bi tarifim var sana canım:1 yemek kaşığı yulaf unu( cilt kuruysa sütle,yağlıysa oksijenli suyla,normalse suyla) boza kıvamına getirilir,masajla cilde yedirilir, 15 dak soora yıkanır.a.s.

CANIM BEN BALLA LİMONU KARISTIRYORDM YÜZÜME SÜRÜP BİRAZ KURUMASINI BEKLİYORSUN SONRA DURULA NEMLENDİRİCİ KREM SÜR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…