• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah mı mavi siyah mı? hangi marka?

ymsrnv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
273
116
103
kızlar şimdi boya almaya gidicem siyah veya mavi siyah mı karar veremedim sizce hangisi daha ii neva colorun mavi siyahını boyadım kızıl üstüne hemen aktı hangi marka daha az akar bi tavsiye lütfen yardım edin almaya gidicem hemen.

kızlar şimdi boya almaya gidicem siyah veya mavi siyah mı karar veremedim sizce hangisi daha ii neva colorun mavi siyahını boyadım kızıl üstüne hemen aktı hangi marka daha az akar bi tavsiye lütfen yardım edin almaya gidicem hemen.

Koleston Mavi Siyah canım Süper Akmıyor Hemen ;)

koleston da çok yıpratıyo ama yeni kurtuldum zaten yıpranmış saçlardan kısacık kaldı saçlarım..

mavi siyahı oldum olalı beğenmem, çok yapay durur çünkü bana göre. ama siyah daha doğaldır. fakat en doğalı koyu kahvedir, ilk haftalarda siyah durur, sonra biraz açılır ama yine de siyaha yakın koyu bir renktir

kesınlkle syah cnm ana renqı qbı durur sırıtmaz . bnm mawı syah su anda psmanım boyadıqıma boya olduqu ck bellı bn doqal qbı dursun ıstıordum. smdı bska renqe boyatıcam brde actır bkalm. ıkı ıkı ıs.

kızlar çok saolun siyaha boyadım saçlarımı çok iyi oldu palette büyüleyici siyah mı ne inş akmaz ya:)

Back