Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah hint kınası açılır mı kumral olmak istiyorum

mgunes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
144
0
46
Iğdır
kızlar ben saçıma siyah hint kınası yaktım siyah çok güzel de sıkıldım artık rengini açmak istiyorum açıcı ile çıkar mı evde açabilir miyim fikri olan deneyen var mı

bildim kadarıyla hayır.
evde sakın deneme, yakarsın kel kalırsın.:1no2:
tecrübe konuşuyor .delikafadulden

hint kınası bide siyah imkansız evde açman ayrıca kuaförde de hemn açılmıo en ii bilenlerdenim çok uğraştırdı beni halada geçmiş diil aralarda siyahlarım duruo..akannehir

kına hele ki siyah ı aman aman sakın kendin uğraşma burada tecrübe konuşuyor.acması cok zor oluyor.yaptırcaksan kuaföre git cnm yazık etme saclarına.ahhh ahh dökülen saclarımamı yanayım,verdiğim paralaramı bilmiyorumkismile

açılmaz kuaför bile açamaz
açarım diyene inanma yakar saçını

yoo ben yaptım elbetde azcık yıpranıyo ama zaten yıpranmadanda acmAK MUMKUN DEIL koforlerın kullandıgı toz acıcı ve oryalı aldım karıstırıp derıye fazla degdırmeden surdum yanlız surme ıslemıne basladıgınız andan ıtıbaren en fazla kırk dakıka bekletıceksınız benım saclarım yırmı dakıkada sapsarı oldu tavsıye ederım hıc bıseycık olmuyo gecen sene bu ıslamı kuforde yaptırdım aynı sekılde ve aynı acıcıyla yaptı dunya para verdım ozamanda yıpranmısdı sadece paranız gıder derım ben .

%9luk oksidanla birkaç sefer boyayarak açan biri olarak (şuan altın sarısıyım) evet açılır.

Konu sahibi 2 yil once acmis konuyu arkadaslar ama yine de cevap vereyim dedim.
Ben de açtırdım. 3 ay gecmisti hint kinasi yapilali. Bakım yapılınca yıpranmada olmadı. Ancak kendim yapmadım kuaföre yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…