Gelinlik Modelleri Siyah gelinlik modelleri

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.055
30.521
1.123
61
Konya

Son düzenleyen: Moderatör:
cok hoslar bence..
ama abiye gibi olanlar degil zarif duranlar cok hos..

hepside guzel ama ben her zaman beyaz derim.beyazin yeri bambaskaaaaaaa

bence hıc hos degıller beyaz saflıgın ve temızlıgın sımgesıdır bu ne sımdı dügünmu cenazemı bellı degıl....

abiye elbise olarak olabilir belki nişanda da olabilir ama gelinlik olarak değil düşünsenize düğünde herkes gelini arar türkiyede

siyah hastası biri olarak nişanlığım siyahtı.çokta hoştu :sm_cool:ama gelinlik için siyah ii diil bence.beyaz olmalı kesinlikle delikafadulden

yaw yas tutuluyomus gibi .....hepsi güzel de beyaz olur gelinlik ....

gelinlik beyaz olur,saflık temizliği temsil eder.beyazdan başka olmaz bence.

gelinlik olarak siyah hic dusunmedim duymadim dusunmemde bencede hos degil yaaaa

Walla ben gelinlikte krem rengi bile beğenmiyorum kaldı ki siyahh:dilcikar:
Bence gelinlik bembeyaz olmalıı

modeller güzelde siyah tercih etmem ben...ne o öyle yasta gibi...beyaz iyi, kremde olabilir.paylaşım için teşekkürler...

gelinlik dedigin beyaz olucak saflıgı beraklıgı temsil edicek bunlarda nişan,kına vs de olabilir güsel modeller war içlerinde :1closedeyes:

ben gelinliğimin beyaz olmasını istiyorum
siyahı çok severim ama öyle özel bir günde siyah gelinlik giymek istemem
ama modeller güzel

modeller cok hos bence ama gelinlik olarak diil
herkezin kendi zevki ve tarzidir tabii
sonucda zevkler ve renkler tartisilmaz
ama ben gelinlikde beyazdan yanayim onun sadeligi SIKLIGI ve asilligi bambaska güzel bence

öyle soğuk geliyor i bu syah bana günlük hayatta bile tek renk siyah gymem ki gelinlik olarak asla tercih etmeyeceğim bir renk belki çok marjinaller giyer:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…