Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamasiyah boyayi nasil akitabilirim ?
kızlar lütfen etkili bişiler söyleyin siyah boyayı saçtan nasıl akıtırız ya deneyenler bilenler yazsın ne olur. saçımı açtıramam yanık zaten.. sarı istemiyorum kahve tonlarında istiyorum ne yapabilirim :/
kızlar lütfen etkili bişiler söyleyin siyah boyayı saçtan nasıl akıtırız ya deneyenler bilenler yazsın ne olur. saçımı açtıramam yanık zaten.. sarı istemiyorum kahve tonlarında istiyorum ne yapabilirim :/
ay olur mu acaba ya ? saçlarım yandı hep açıcıyla açayım derken zaten kısalar çıt çıtlarımda siyah bu boyalar işe yarar mı kızlar deneyen allah için yazsın bişiler ((
2. Yayın. Saç boy ve uçlarını nemlendirin. Özenle ovalayarak saçın tamamına ürünü yayın. Tam olarak yayılması için saçı tarayın.
3. 10 dakika bekleyin Ürün gitgide daha koyu bir renk alır. Önerilen bekleme süresi sonunda rengin oluşması tamamlanır. İstediğiniz tonu elde edebilirsiniz.
4. Durulayın. Biraz ılık su alarak saçlarınızı hafifçe ovalayın. Ardından su iyice berraklaşıncaya kadar saçlarınızı ılık suyla durulayın.
5. Bakım ürününü uygulayın. Bir miktar Parlaklık Veren Bakım Kremini saçınıza eşit olarak yayın. Hafifçe ovalayın ve 2 dakika etki etmesini bekleyin. Ilık suyla durulayın. yazıyor
Moral bozmak istemiyorum ama siyah boya ile saçını boyamışsın.Yani saçın siyah değil.Kendi saçın siyah olsa bu lorealin saç boyaları saçının rengini güzel ve homojen olarak açardı.Ama yıllardır saçını kızıl siyah, siyah, mavi siyaha boyayan biri olarak söyülüyorum.Asla hiçbir boya saçını açamaz.Ben resimdeki boyalardan ikincisi ile saçımı boyadım.Senin gibi siyahtan dönmeye çalıştım ama saçma sapan bir renk çıktı ortaya.Hemen aynı gün tekrar siyaha boyadım.Bu arada saçım naylon gibi oldu ve saç diplerim de yaralar oluştu. Tek çaren uzadıkça kestirerek kurtulmak bir de arkadaşların söylediği gibi yıkadıkça akar ama akması demek başka boyaya boyarsan açılacağı anlamına gelmez.