Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah Boyalı Saç Üzerine Loreal Preference 5.1 Ultra Açıcı Doğal Kahve Uygulaması

bir kaç boyama sonra eğer 7.1 ile devam edersen bu turunculaşma kaybolur. bir de zaten bir kaç yıkamadan sonra o kadar göze batmayacak turuncular. güle güle kullan ama renk hoş olmuş
sağol cnm
yani bundan sonra 7.1e boya bi kaç kez diyorsun değil mi?
ben bi ton kırılmasını bekliyordum ama yarım tondan az kırıldı uçlar..
7.1'e boyadığımda ton kırılır mı ve diplerdeki turunculuk gider mi? diplerimin rengini hiç sevemedim çünkü..

Bende rengi beğendim dadlımmm boya hakkında pek bilgim yok biliyosun ama o turuncular da eminim yeni boyandığı için çok göze batıyordur daha sonra düzelir olumunekankayizsmile
sağol nafcım umarım

bu arada kızlar bi hatamı paylaşıcam sizinle..

siyahı açmak için 5.1'e boyarken diplere hiç boya vurmamalıymışım doğal saç rengime yani..

çünkü öyle yapmasam şimdi saçlarım tek renk olurdu ve boyarken zorlanmazdım..
şimdi de nispeten tek renk ama boya seçiminde ve istediğim rengi elde etmede sırf bu yüzden çok zorlanıyorum..

canımcım o kadar rahatsız olduysan 6.1 ve 7.1 karıştır boya o zaman. sonra 7.1 ile devam edersin. 6.1+7.1 karıştırdığında şu ankinden 1 ton kadar koyu olacaktır ama en azından turunculuğu kapatır.

canımcım o kadar rahatsız olduysan 6.1 ve 7.1 karıştır boya o zaman. sonra 7.1 ile devam edersin. 6.1+7.1 karıştırdığında şu ankinden 1 ton kadar koyu olacaktır ama en azından turunculuğu kapatır.
tmm cnm sağol
turunculuk fazla yok galiba.. ya da gözüme fazla çarpmıyo.. boya aktıkça anlaşılır tabi..

bende saçlarımı 5,1 açtım kahve rengi oldu
şimdi saçlarımın dipleri cıktı ve saçlarımın diplerini ayrı uclarını ayrı mı boyamam gerek çünkü uçları açık olduugndan daha cok açılcak dip boyası gibi boyayıp üstüne hangi renge tamamlayabilirim karamell rengi alması için ?

canim hangi renkten kahveye dondurdun?

altın karamel tarzı bişi mi düşünüyosun cnm?? yani 7li tonlarda bişi mi?? ve de saçını hangi renkten açtin?? doğal renginden mi yoksa boyadan mı??
bir de bi kaç hafta bekle mutlaka renk otursun çünkü yıkamayla değişiyor..
saçında turunculuk olup olmaması da önemli..
elde ettiğin ton da önemli.. resim koy istersen..

saç rengim siyahtı kendi ana rengimdi ama baya koyu bir siyahtı saçlarım şimdi 5,1 le boyadım kahve rengi oldu rengi kırıldı daha önce 6,1 miydi dore kahveydi sanırım onunla boyamıştım ozmanda karamel rengi almıştı

istediğin karamel 4.35 gibi kahve karamel mi yoksa 7.35 altın karamel veya bal köpüğü tarzı açık bi renk mi??? 6,1 daha çok açıyo..

canım ben siyaha boyadıgım sacımda bi gün arayla palettenin açıcı büyülü kahvesini denedim farkedilmicek derece kırdı rengini diplerde var gbi sadece biiraz önce lorealin ultra acıcı dogal kahvesine baktım büyülü kahveye göre koyu rengi bence bi deişme olmaz gbi sacına zarar verdiğinle kalırsın

ben en sonunda bu boyayi uyguladim. 45 dakka tuttum basimda ama malesefki çok fazla fon tutmadim saçima =) ama yinede koyu kestaneye dondumm =) 15 gun sonra tekrar uygularsam sanirim daha fazla açilir =) siz yinede çok daha fazla sicak hava tutun

fatale saçı yıkadıkça biraz daha açılıyo rengi.. bende öyle oldu yani..bi de çok hafif bi kızıl yansıma geliyo..

açıcı boya saçı yıpratıyo 2. uygulamada.. ben deneme olsun diye saçımın bi kısmına uygulamıştım.. sonra tüm saçımı boyarken haliyle burası 2. kez boyandı.. tek sefer boyanan kısım gayet hoş ve sağlıklı duruyo.. oysa 2 kez boyanan bölüm çok kötü oldu, keçeleşti.. senin saçın tabi ki daha dayanıklı olabilir ama 2.yi uygulamadan önce iyi düşün veya daha çok bekle derim cnm..

ha bir de dediğim gibi yıkadıkça yavaş yavaş kızıl ve turuncu yansımalar çıkıyo.. 2. kez açıcı uygulama yaparsan bu yansımalar oldukça yoğunlaşacaktır aklında olsun..

canim su anda saçim tamamen megan fox un ki gibi oldu yikadikça açilcak biliyorum birazda beyaz sabunla desteklicem sanirim =) bi sonraki boyamayi voila koyu kestane ile yapmayi dusunuyorum zamanla duzelir artik diye umuyorum evet saçim hiç zarar gormedi su anda ve çok hafif kizil yansimalar var. Ama sonrasinda nasil olur bilemiyorum belkide palettenin açicisini almaliyim en azindan 1 ay hiç boyatmam zaten saçim belimde :S bu kadar uzun saça kiyamam

koyu kestane için niye açacaksın ki cnm??

veya koyu kestaneye boyadıktan sonra niye açacaksın??

Son düzenleme:
canim saçim yine koyu bi renk olsun istiyorum bi sure sonra sklirsam koyudan kahveden veya koyu kumraldan ve ya kestaneden donmesi daha kolay olur diye su anda saçimin 1 veya 2 ton daha açilmaya ihtiyaci var sen bi sonraki boyamada ne yapmami onerirsin peki

cnm benim anlamadığım saçına zaten koyu kestane tutar şimdi heralde
niye daha açmak istediğini anlamadım zaten koyuya boyayacaksan??

tam istedigim ton degil en azindan 1 ya da 2 ton daha açilmasi lazim. voila nin koyu kestane boyasi var onun uzerindeki renk çok guzeldi mesela benim saçim daha koyu su anda :S arada bi renk oldu su anda bir ya da iki ton daha açilsin kirik bir renk degilde tam kahve tonu oldugu belli olsun istiyorum:S ben mutlaka ilerde sklirim ve daha da tonunu açmak isterim bu arada saçlarimda toparlansin bakim yapiyim azcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…