Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah Boyalı Saç Üzerine Loreal Preference 5.1 Ultra Açıcı Doğal Kahve Uygulaması

bu arada benim saçimin rengi koyu kestaneden biraz daha koyu brezilya kahveden biraz daha açik sanki boyarsam tutmaz gbi geliyo sanki 2ton daha açilmasi lazim koyu kestaneden daha açik bi renk de olur. sadece ilk basta saçimin rengini çok fazla açmak istemiyorum çok uzun çunku benim saçlarim belime kadar :S ve de bazi yerleri kahve :S bazi yerleri brezilya kahveden daha açik

fatale slm cnm.. saçımızın yapısı falan farklı olabilir tabi.. ben 2 ay beklemiştim tekrar boya için, ve saçım gittikçe açılmıştı yıkadıkça.. eğer sende de öyle olursa istediğin tona kavuşursun cnm..

daha önce de anlattığım gibi.. benim 2 kez uygulama yaptığım yerler çok kötü oldu.. ama tek uygulama yapılan yerler gayet sağlıklı.. ayrıca 2. uygulamada turunculaşırsın.. bence bi bçk ay bekle öyle karar ver.. ben senin yerinde olsam ikinciye açıcı boya sürmek yerine bi bçk ay sonra normal boyardım..

bu arada elde etmek istediğin tonun bi kaç ton açığını kullan cnm.. mesela koyu kestane istiyorsan saçını koyu kestane yerine açık kahveye hatta koyu kumrala boya ilk boyada.. ton farkı senin için önemliyse açık kısmı altlara kullanacağın boyanın bi ton koyusuna boya..

bu arada ben elidorun yıpranmış saçlar için serisini kullanıyorum oldukça memnunum cnm tavsiye ederim hesaplı ve çok yumuşak ve mis gibi kokuyo..

canim çok sagol iki hafta içinde sevgilim gelicek de ondan acele açmak istiyorum saçimin rengini sonrada gidip uçlarini kestiricem bu arada beyaz sabun boya akitiyo diye arada beyaz sabun kullaniyorum hizli açilsin rengi diye o zaman açicisiz da olsa normal boya kullansam tutucak yani

çokkkk tesekkur ederim cnmmmm yardimlarin için ve de tavsiyelrin kuafore gitmeden kirdim rengini saçimin herkes diyo saç rengini degistirmissin diye çok çok sagoll canimmmm

işe yaramasına çok sevindim cnm

dediğim gibi kişiden kişiye değişir tabi ama bence 2.ye açıcı boya vurma..
dediğim gibi yap zaten sıkıntı yaşanacak tonlar değil kahve tonları
bence değmez kuaföre para bayılıp bi de çenesini çekmeye..

sonucu paylaşırsan sevinirim cnm

haklisin canimm yaaa çok çene yapiolar mutlaka bildiririm sonucunu =)

ben kuaförlerimden çok çektim cnm hem paramı aldılar hem de rezil ettiler saçlarımı..

Canım benim saçlar siyahtı annemin boyasıyla siyahlığını biraz kırdım şu an koyu kahve gibi ama genede çok koyu .Bu hafta sonu gidip kumrala boyatmayı düşünüyorum acaba oryel kullanmadan yavaş yavaş açılması mümkün mü ? Bu konuda bir bilgin var mı

Son düzenleme:
siyah boyaydı di mi liv
siyahlığını kırmak için açıcı oranını mı yüksek tuttun yoksa normal oranlarda mı kullandın kısacası ne kullandın cnm

Son düzenleme:
Koleston 7.0 ile 7.1 karıştırdım sürekli saçlarıma ısıda tuttum ama onunda etkisi vardır bence. Gene çokkkkkkk çok koyu saçlarım ama o simsiyahlığı gitti sanki çok fazla bir açılma beklemeyin yani :44: Yarınada kuaförüme gideceğim bakalım ne diyecek .

Canım o verdiğin linke baktım kızın saçları baya açılmış ama kızıllık mevcut

Son düzenleme:
liv son haline baktın ve ayrıntılı okudun mu
o foto siliciden hemen sonraki foto
1. boyama ve 2. boyamadan sonra turunculuk falan yok
keşke boyamasaydın önceden rengini 7ye daha iyi olurdu..

boya silici de çok ugrastiriyo galiba :S 5 tane tup gordum hiç kullanmamis biri için zor olabilir =)

valla fatalecim açık renk istiyosan yap derim ben hiç denemedim ama yapanlar oldu forumda memnunlar..
ama zaten koyu istiyosun hiç gerek yok..

Meleklerimm verdiğiniz linkin ilk sayfasına baktım silinciden sonra kızıllık mevcut ama ya da bana öyle geldi :26: Arkadaş o rengin üstüne loreal majırel 9.11 kullanınca kızıllığı gitmiş bence.

Ben o kadar açık birşey düşünmüyorum istediğim renk bu kendi doğal saçımın rengi böyleydi bu renge dönemem galiba .

Tatlışlar sizin şu an saçlarınız ne renk ve hangi renge dönmeyi düşünüyorsunuz ?

Son düzenleme:
eski saç rengim (kumral bakır gibi bşi palette altn kahve alarak bu renge hemen donebldm snra koleston acık kullu kumral alıp boyadımsada açamıyorum bu saçı ((

Kızlar dün kuaförüme istediğim saç rengini sordum silme işlemi yapmam arkasına boyamam lazım dedi .Bu işlemede 160 kağıt demez mi

Sizin şu önerdiğiniz Loreal Preference 5.1 saç diplerime değirmeden nasıl uygulabilirim ki ? Başkasına boyatsam bile diplerime gelmeme olasılığı çok düşük =( Saçlarım 2 renk olsunda istemiyorum =(

Son düzenleme:
diplere değdirmeden uygulamak zor değil ki cnm.. keşke kumrala boyamasaydın başta.. saçın hafiften kızıllaşıp turunculaşabilir bence önce bi tutama dene sonra uygula.. boya siliciyi uygulayıp sonra küllümangonun anlattığı gibi de boyayabilirsin ben olsam öyle yapardım cnm.. 160 tl aşırı bence..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…