• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah Boyalı Saç Üzerine Loreal Preference 5.1 Ultra Açıcı Doğal Kahve Uygulaması

ınsallah ıstedıgın gıbı olur canım benımde saclarım sıyah boyayla yaptılar koyu kahve oldu ama dıplerım cok daha farklı oldu 3 ay snra dugunum war acmayla ugrasmayı beklemek ıstemıyorum ya olmazsa dıye koyu kahverengıye boyatmayı dusunuyorum

sevndm cnmm siyah boyann kırılmasın ilerde istedgn gibi olur saçn rhatlıkla boyabilirsn hayrlı olsn şmdidennopuyorumnanaktan
sağol canım, saçı benim rengimde ve ince telli olup da kahveye dönmeye çalışanlara tavsiye ederim ben de bu boyayı

sevindim canım inş güzel olur diğer boya ile de boyadıktan sonra
canım akşam eşime göstericem o da beğenirse bi kutu daha alıp arkadaşımla boyucam saçımı tek başıma hepsini boyamak zor oluyor çünkü.. biraz daha fön tutarsam sanırım daha iyi bir sonuç alabilrim bile..

ınsallah ıstedıgın gıbı olur canım benımde saclarım sıyah boyayla yaptılar koyu kahve oldu ama dıplerım cok daha farklı oldu 3 ay snra dugunum war acmayla ugrasmayı beklemek ıstemıyorum ya olmazsa dıye koyu kahverengıye boyatmayı dusunuyorum
siyah nası koyu kahve oldu ki??

walla oldu hemde ılk boyamayla ama aylardır boyatmamıstım
koyu kahverengı oldu ustlerıyle arasında fark var oda gunes ısıgında bellı oluyor

walla oldu hemde ılk boyamayla ama aylardır boyatmamıstım
koyu kahverengı oldu ustlerıyle arasında fark var oda gunes ısıgında bellı oluyor
brezilya kahve gibi bi renge boyamış olmasınlar
yani benim bildiim siyah basbaya siyah olur??

benim saçımda siyahtı tabi biraz açılmıştı
bende palettenin sarı açıcı ile kendim boyadım valla hoşuma gitti:d

sarı açıcı mı? ben de saçımın rengini açmak istiyorum. saçlarım koyu kahve.sarı açıcı kullansam nasıl olur acaba?

kızlar selam
bu boyadığım tutamın rengi çok şeker bi kahve oldu
4-5 gün beklemeyi düşünüyorum rengin oturmuş halini görmek için
daha sonra da sonuç iyi olursa (yani turunculuk falan olmazsa) komple boyamayı düşünüyorum saçlarımı
sonucu paylaşırım sizlerle

sarı açıcı mı? ben de saçımın rengini açmak istiyorum. saçlarım koyu kahve.sarı açıcı kullansam nasıl olur acaba?

palette IL 1 ile açtım siyah saçımı tarrçın bakır dan biraz koyu yaptı ama fena değil yani ben kahve köpüğü yapmak istiyorum bakalım denmelerim devam edecek:D

ben de dayanamadım açtım saçımın rengini.. kolestonun açıcı pudrasını denedim:) turuncu olduuuuuuuuuudelikafadulden... 3 hafta sonra tekrar deniycemmafoldumben

kızlar selam

test ettiğim tutamda turunculaşma yok
bugün veya yarın komple 5.1'e boyayacağım
resimleri paylaşırım

kusura bakmayın resim koyamadım
aradan bi ay geçti hafif küllü yansımalar çok hafif sıcak bi kızıllık var,
ışığa göre değişiyor.. turunculuk yok..

kızlar yaklaşık bi bçk ay oldu
saçımı bugün loreal excellence badem kahveye 6.30 boyayacağım
inşallah güzel olur

saçım şu an açık kahve.. dipler daha açık ve saçta çok çok hafif kızıllık var.. diplerimde ise çooooooook hafifff bi turuncumsuluk var ama ışık vurursa yoksa küllü ve souk duruyo dipler.. sanırım küllü açıcı boya kullandığımdan

sonucu paylaşırım

kusura bakmayın resim koyamadım
aradan bi ay geçti hafif küllü yansımalar çok hafif sıcak bi kızıllık var,
ışığa göre değişiyor.. turunculuk yok..

canim bu 5.1 e boyadiktan sonra mi? sen bana birazcik bekle boyamak için demistin boyalari aldim ama hala boyamadim evde duruyo =) bekledikçe de saçim kahve siyah rofleli gibi oldu çok akti aralari ama onleri simsiyah duruyo :S brezilya kahve den daha açik bir ton istiyordum ama simdi yarisi bildigin açik kahve gibi :S acaba açici boya oralari dahada açik kahve yapar mi :S ben tum saçim koyu kahve olsun istiyorum

arkadaslar yapan arkadaslar foto paylaşabilse cok makbule gecerdi .. bende bu ultra acıcılardan 6.1 i uygulamyı düşünüyorum

canim bu 5.1 e boyadiktan sonra mi? sen bana birazcik bekle boyamak için demistin boyalari aldim ama hala boyamadim evde duruyo =) bekledikçe de saçim kahve siyah rofleli gibi oldu çok akti aralari ama onleri simsiyah duruyo :S brezilya kahve den daha açik bir ton istiyordum ama simdi yarisi bildigin açik kahve gibi :S acaba açici boya oralari dahada açik kahve yapar mi :S ben tum saçim koyu kahve olsun istiyorum
açık kahvelerde çok daha az tutarsın siyahta daha fazla.. ben diplerde beş uçlarda 45 dk tuttum yine de dipler açık oldu.. süreye çok dikkat edersen problem olmaz.. ama zaten siyahtan kurtulduktan sonra bi ay bekler istediğin kahve tonuna boyayabilirsin..

arkadaslar yapan arkadaslar foto paylaşabilse cok makbule gecerdi .. bende bu ultra acıcılardan 6.1 i uygulamyı düşünüyorum
6.1 hakkında fikrim yok cnm ama şunu söyleyebilirim 5.1'i doğal saça uyguladığında resimdekinden çok daha açık bi renk elde ediliyordu ki ben diplerde sadece 5 dk tuttum.. muhtemelen aynı durum 6.1de de olabilir.. foto konusunda haklısın ama koyamadım maalesef..

kızlar sonunda karar verdim bu sefer 8.1 küllü koyu sarıya boyucam loreal excellence..
bu gece boyamayı düşünüyorum..
resim de koyucam sözzz
yalnız umarım turuncu falan olmam.. siyahtan açtıktan sonra başka renge boyamamıştım..

boyadım kızlar...

söz dinlemeyip 7.1 yerine 8.1 kullandığım için sanırım, saçım hafif turunculaştı ve kızıllaştı...
heralde boya aktıkça bu daha da bariz olacak...
şu turunculuktan napsam kurtulurdum acaba?? 7.1 kullansan kurtulur muydum??

bundan sonrası için ne tavsiye edersiniz bana? amacım hazır saçımı siyahtan açık kestaneye açmışken kumrala falan dönebilmekti ama başaramıcam galiba..

yardımmm lütfennn bundan sonra napmalıyım??

boyamadan önce (flaşlı çekildiğinden doğal ışıktan biraz daha farklı duruyor)
$100_4533.jpg

boyamadan önce (galiba flaşsızdı)
$100_4535.jpg

boyadan sonra:
$100_4540.jpg

diplerim turuncumsu :(
$100_4541.jpg

bir kaç boyama sonra eğer 7.1 ile devam edersen bu turunculaşma kaybolur. bir de zaten bir kaç yıkamadan sonra o kadar göze batmayacak turuncular. güle güle kullan ama renk hoş olmuş

boyadım kızlar...

söz dinlemeyip 7.1 yerine 8.1 kullandığım için sanırım, saçım hafif turunculaştı ve kızıllaştı...
heralde boya aktıkça bu daha da bariz olacak...
şu turunculuktan napsam kurtulurdum acaba?? 7.1 kullansan kurtulur muydum??

bundan sonrası için ne tavsiye edersiniz bana? amacım hazır saçımı siyahtan açık kestaneye açmışken kumrala falan dönebilmekti ama başaramıcam galiba..

yardımmm lütfennn bundan sonra napmalıyım??

boyamadan önce (flaşlı çekildiğinden doğal ışıktan biraz daha farklı duruyor)
Eki Görüntüle 55905

boyamadan önce (galiba flaşsızdı)
Eki Görüntüle 55906

boyadan sonra:
Eki Görüntüle 55907

diplerim turuncumsu :(
Eki Görüntüle 55908

Bende rengi beğendim dadlımmm boya hakkında pek bilgim yok biliyosun ama o turuncular da eminim yeni boyandığı için çok göze batıyordur daha sonra düzelir olumunekankayizsmile

Back