şansımı deniyorum işte gülüm ben de biliyorum yoksa çok zor olduğunu..
canım saçlarını bir kontrol et yeterli derecede açılmış mı diye olmadı 2-3 dkka daha fön tutursın
kuaför bide şey yapıo böle durumlarda yıkamdan bakıyo yeternce açılmamşşa üstüne tkrr boya sürüyo
anladım canım gerçi sana siyahta çok yakışıyormuş olumunekankayizsmile sarı saçlarını sağlıkla kullanbana öle yaptılar cnm valla ya siyahtan dönerken dakika hesabı yoktu yani
kontrol etmek aklıma gelmedi maalesef..
daha kurutmadım ama sanki siyah kısımda kahverengileşme var
ama dipler tabi daha açık
ama dert değil altı kahverengileşse dipleri de brezilya kahveye falan boyarım tutsun diye
kurutucam şimdi
sonuç: siyah kırılmış gibi
ama ev direk günışığı almıyor o yüzden boşa üzülürüm diye henüz sevinemedim..
saçımın fotosunu çekip koyarım birazdan
o zaman daha net anlaşılır herhalde
anladım canım gerçi sana siyahta çok yakışıyormuş olumunekankayizsmile sarı saçlarını sağlıkla kullan
teşekkr ederm cnmm ama artık ben siyah saçlarımı çok özledm hiçbiri tutmuyo siyahn yerini yaa:sinifsinif:
canım bu bile iyi bir gelişme yavaş yavaş rengini açarsın
tüm saçlarını boyadıktan sonra bir güzel bakım yaparsın 1 ay sonra gene bir boyama en sağlıklısı bu bence
canım bu bile iyi bir gelişme yavaş yavaş rengini açarsın
tüm saçlarını boyadıktan sonra bir güzel bakım yaparsın 1 ay sonra gene bir boyama en sağlıklısı bu bence
maalesef foto kalitesi çok kötü
akşam halledebilirsem fotoları koyacağım farkı göstermek için,
Amacım: Siyah boyalı saçımı (2-3 ay önce son boyama) koyu kahverengi tonuna getirmek. Saçlarım ince telli
Ne yaptım: Loreal Preference 5.1 Ultra Açıcı Doğal Kahve ile bir tutam saçıma deneme mahiyetinde uygulama yaptım. Önce uçlara sürdüm, yaklaşık 25 dk beklettim.. Sonra dibe sürdüm yaklaşık 20 dk daha beklettim. Yani toplamda 40-45 dk, pakette yazandan 15 dk daha fazla beklettim. Ve uçlar siyah boyalı olduğundan pakette yazanın aksine önce uçlardan başladım. Fön tuttum, ama son anda akıl ettiğimden çok etkisi olamadı galiba.. Siz denerseniz daha çok fön tutun derim..
Sonuç: Saçımın rengi kesinlikle kırıldı.. Yani boyadığım siyah tutam koyu kahveye döndü.. Paketin üstündeki resim sizi yanıltmasın.. Siyah üstüne vurduğunuzda tabi ki paketteki açık yansımalı kahveyi değil brezilya kahve gibi bir renk elde ediyorsunuz.. Benim de beklentim bundan ibaretti çünkü ötesi pek gerçekçi olmayacaktı.. Yalnız bu boyayı diplere vurmaya gerek yok (eğer gerçek saç renginiz benim gibi koyu kestane ise tabi) çünkü dipler 15 dkda karamelimsi bi renk alıyor.. Diplere değil uçlara boya yaparsanız dip ve uç arasındaki renk farkı farkedilmiyor.. Yakında yeni bir boya alıp tüm saçıma uygulamayı planlıyorum (dipler hariç yani).. Bir iki ay sabredip daha sonra çikolata kahveye geçmeyi deneyeceğim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
not: saçlarınız kalın telliyse açıcının etkisi azalabilir diye düşünüyorum boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?