sağol canım, saçı benim rengimde ve ince telli olup da kahveye dönmeye çalışanlara tavsiye ederim ben de bu boyayısevndm cnmm siyah boyann kırılmasın ilerde istedgn gibi olur saçn rhatlıkla boyabilirsn hayrlı olsn şmdidennopuyorumnanaktan
canım akşam eşime göstericem o da beğenirse bi kutu daha alıp arkadaşımla boyucam saçımı tek başıma hepsini boyamak zor oluyor çünkü.. biraz daha fön tutarsam sanırım daha iyi bir sonuç alabilrim bile..sevindim canım inş güzel olur diğer boya ile de boyadıktan sonra
siyah nası koyu kahve oldu ki??ınsallah ıstedıgın gıbı olur canım benımde saclarım sıyah boyayla yaptılar koyu kahve oldu ama dıplerım cok daha farklı oldu 3 ay snra dugunum war acmayla ugrasmayı beklemek ıstemıyorum ya olmazsa dıye koyu kahverengıye boyatmayı dusunuyorum
brezilya kahve gibi bi renge boyamış olmasınlarwalla oldu hemde ılk boyamayla ama aylardır boyatmamıstım
koyu kahverengı oldu ustlerıyle arasında fark var oda gunes ısıgında bellı oluyor
sarı açıcı mı? ben de saçımın rengini açmak istiyorum. saçlarım koyu kahve.sarı açıcı kullansam nasıl olur acaba?
kusura bakmayın resim koyamadım
aradan bi ay geçti hafif küllü yansımalar çok hafif sıcak bi kızıllık var,
ışığa göre değişiyor.. turunculuk yok..
açık kahvelerde çok daha az tutarsın siyahta daha fazla.. ben diplerde beş uçlarda 45 dk tuttum yine de dipler açık oldu.. süreye çok dikkat edersen problem olmaz.. ama zaten siyahtan kurtulduktan sonra bi ay bekler istediğin kahve tonuna boyayabilirsin..canim bu 5.1 e boyadiktan sonra mi? sen bana birazcik bekle boyamak için demistin boyalari aldim ama hala boyamadim evde duruyo =) bekledikçe de saçim kahve siyah rofleli gibi oldu çok akti aralari ama onleri simsiyah duruyo :S brezilya kahve den daha açik bir ton istiyordum ama simdi yarisi bildigin açik kahve gibi :S acaba açici boya oralari dahada açik kahve yapar mi :S ben tum saçim koyu kahve olsun istiyorum
6.1 hakkında fikrim yok cnm ama şunu söyleyebilirim 5.1'i doğal saça uyguladığında resimdekinden çok daha açık bi renk elde ediliyordu ki ben diplerde sadece 5 dk tuttum.. muhtemelen aynı durum 6.1de de olabilir.. foto konusunda haklısın ama koyamadım maalesef..arkadaslar yapan arkadaslar foto paylaşabilse cok makbule gecerdi .. bende bu ultra acıcılardan 6.1 i uygulamyı düşünüyorum
boyadım kızlar...
söz dinlemeyip 7.1 yerine 8.1 kullandığım için sanırım, saçım hafif turunculaştı ve kızıllaştı...
heralde boya aktıkça bu daha da bariz olacak...
şu turunculuktan napsam kurtulurdum acaba?? 7.1 kullansan kurtulur muydum??
bundan sonrası için ne tavsiye edersiniz bana? amacım hazır saçımı siyahtan açık kestaneye açmışken kumrala falan dönebilmekti ama başaramıcam galiba..
yardımmm lütfennn bundan sonra napmalıyım??
boyamadan önce (flaşlı çekildiğinden doğal ışıktan biraz daha farklı duruyor)
Eki Görüntüle 55905
boyamadan önce (galiba flaşsızdı)
Eki Görüntüle 55906
boyadan sonra:
Eki Görüntüle 55907
diplerim turuncumsu
Eki Görüntüle 55908
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?