six pack

tontriko

Rabbim sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
38.023
70.804
selam bacilar hatunlar,

bir suredir sporla hasir nesirim..zayifim, kiloda sorun yok..boy 1,55 kilo 49-50 degisiyor. disardan bakildiginda gobek mobek yok...ama ben squat yaparak kalca dolgunlastirmak istiyorum. -ki bir suredir yapiyorum zaten. birde six pack icin calisiyorum...ama bir sorun varki..gerci sorun mu onuda bilmiyorum simdilik...six pack golgesi dustu sanki gobuse ama..disardaki o yumusaklik ne zaman sertlesir? yani sertlesecek dimi? karnimi kastigim zaman felaket bi skilik var, ama disindaki deride yok gibi..

bilenler aydinlatabilir mi beni?

o biraz uzun iş:) sağlam protein ve ağırlık gerektirir. sabırlı olman lazım

o biraz uzun iş:) sağlam protein ve ağırlık gerektirir. sabırlı olman lazım
Agirlik yeni basladim ama protein isi zorluyo beni: ( etcil degilim pek.. tavuk etide pek sevmiyorum.. yiyorum amacarada kirmizi et her gun degil yani. Beslenmede cok degisiklik olmadan olur mu dersin? Sadece distan degil , ictende taş gibi olmak istiyorum. Dokundugumda oyle olsun istiyorum

maalesef olmaz, %70 doğru beslenme %30 egzersiz :)
sadece et olarak bakma protein bombası bir sürü şey var. hangisi damak tadına uyuyorsa artık.
ne zamandır yapıyorsun

maalesef olmaz, %70 doğru beslenme %30 egzersiz :)
sadece et olarak bakma protein bombası bir sürü şey var. hangisi damak tadına uyuyorsa artık.
ne zamandır yapıyorsun

Yaklasik 2-3 aydir spor yapiyorum.. baslangicta hafif egzersizlerle basladim.. sade gobek degil genel yuruyus tum vucut calistirma..birde squat.. simdi biraz daha gobege agirlik vermek istiyorum. Nasil desem.. suanki hali ic camasiri reklamindaki kizlar oluyo ya onlar gibi oldu aslinda.. gobegin ortasindaki cizgi belirginlesti yanlardaki cizgilerde oyle. Golgesi dustu diyorum ona:)) ama bagimlilik yapiyomus bu is daha cok kas istiyorum..

Kuru yemis yemeye calisiyorum her gun 1-2 yumurta.. tavuk gogsu yesem sorun hallolcak aslinda...

Arastirmalarima gore sık beslenme sart.. mesela 5 ogun gunde ve karbonhidrat ve protein agirlikli. En cok tukettikleri sey et tavuk ve yumurta. Hatta ve hatta vakitleri yoksa protein tozu iciyolar. Protein tozlarinin iyi bi yani varki ayni vitamin haplari gibi.. kucucuk seyden birsuru protein giriyo vucuda.. kotu yani ise normal bir yemekten alabilecegin vitaminler yok. Protein tozu sart degil eger saglikli bir sekilde yiyebiliyosan ve protein alabiliyosan yani.

En cok tuketilen seyler: tavuk eti, et, pirinc, baklagiller, makarna, yumurta, badem, lor peyniri... mesela.. bir rivayete gore kas yapmanin yuzde 99 u beslenmekmis.. vay be diyorum spor spor diye dusunurken hayallerim ne kadar uzakta suanda.. cunku ot seviyorum abi..

uzun süredir spor yapıyorum ama göbekte var baldırda yağ deposuyum kısaca ama spor yapınca kas oranım artıyor birde spor yaptığım gün protein ağırlıklı besleniyorum ve o gün şekerli şeyler yememeye çalışıyorum. genelde de yememeye çalışıyorum .
mantar yeşil mercimek yarım yağlı süt tercih edebilirsin sabahları hindi jambon dana jambon yiyebilirsin benim tercihim olmasada yumurtayı z.yağlı yerim ya da ceviz yağı ile pişiririm.ve bol su gün içinde 3 5 dk olsada doğru nefes alıp vücudun oksijen ihtiyacını kaliteli şekilde sağlıyorum .
sporuna mutlaka plank mekik iç bacak çalıştıran hareketler eklemelisin.
protein tozunu önermiyorum. bir dönem protein tozlu süt kullandım açıkçası faydası oldu olmadı değil ama gerek yok .
bugün mesela reformer günüm 18:00 18:50 arası aletli plates yapacam yarın belki yaparım pazar günü evde mat plates yapacam .
senin programın nasıl tam olrak

Boy 1.55 kilo 50..
Ben yaklasik 3 aydir spor yapiyorum evde.. leslie ile basladim.. onceleri 3 mile yapip yanina hafiften hareketler kattim.. baktim 2 saat suruyo o kadar vaktim yok.. birde bikmamak icin .. leslie 1 mile yapiyorum isinmak icin.. 15 dk suruyor. Sonra 3 set squat, bacak ve gobek hareketi.. kol gogus hareketleri..yaklasik 1 saat suruyo bunlar. Kaslari goruyorum gobegimde.. ama onlara ulasamiyorum gibi ondeki gevseklikten sanki..sallanan bi gobek dusunme.. disardan bakildiginda fit gobek olustu ama distaki yumusakligini nasil sertlestirebilirim?

Yemek mevzusu oyle et urunleri yemiyorum.. balik tavuk et yemesemde oluyo.. onun yerine kuru yemis.. avokado..her gun 2 yumurta yemeye calisiyorum..meyve yogurt yiyorum.. ama hamur iside yiyorum mesela.. ekmek makarna pilav azalttim.. sekere dikkat ediyorum. Gunde 1-1,5 litre su iciyorum. Kisaca etcil olmayan birinin kaslarini cikarmasi sert bi vucuda sahip olmasi hayal mi : (

Son düzenleme:
su miktarın az geldi bana .
biri tanışmıştım çocouk kas yapmaya çalışıyordu protein ağırlıklı beslenip çok az hatta sıfır şekilde karbonhidrat alıyordu .
biraz daha zaman gerekli canım birde bölgesele daha çok zaman ayır mutlaka o sertlik olacaktır

Sporculwr genelde protein alirlar birde karbonhidrat.. benim sorunum zaten proteinle oldugu icin kafamda bu sorular olustu.. bakalim devam edemicem boyle

Sporculwr genelde protein alirlar birde karbonhidrat.. benim sorunum zaten proteinle oldugu icin kafamda bu sorular olustu.. bakalim devam edemicem boyle
dediğim gibi proteinli sütler ve çikolatalar oluyor onlardan alıp 2 güne bölebilirsin ama bir süreç bu birden olmaz

Bu konuyu açman iyi olmuş arkadaşım takipteyim. Bende spora başladım iki gündür egzersiz yapıyorum. belirgin bir six pack görüntüsü istemiyorum ama o gölgesi düştü dediğin olay var ya o ince çizginin oluşumu :) ondan lazım bana. hedefede çok yakın hissediyorum tek problemim alt göbek kısmında biraz yağ var. İçten sert ama dıştan yumuşağım hala anlayacağın. Birde squat yapıyorum ama büyüklüğünden memnunum sadece daha sert olmasını hedefliyorum, yanlışlıkla eritirim diye korkuyorum squat eritmez değil mi?

Tesekkur ederim canim. Peki baxilari kas yapmanin kilo almaktan gectigini soyluyo. Ne dusunuyosun?
vücuttaki kas oranı arttıkça kilo alıyorsun zaten hani deriz ya fazla kilom var onun tam tersini düşün aldığın kilo seni olmak istediğin fiziğe dönüştürecek

benimde kilom ve göbeğim var ama içten karın kaslarım sert reformer yapıyorum diye sanırım . squat alt bölgeni komple çalıştırır . doğru yaparsan karın kasların kol kasların bacakların popon iç bacakların çalışır . abs videoları ağırlıklı çalışırsanız kısa sürede amacınıza ulaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…