arkadaşım hani kimisi espiri olsun ortam yumuşasın diye şaka amaçlı konuşur ya seninki ciddi demi???yani su için eser kalmaz demişsinizde bu gerçekmi??ben az ama 3 bardaktan çok içemem malesef(eğer dorusa çoğaltırım ama..
Ne yollar, ne kremler, ne ilaçlar, ne koca karı ilaçları..
Ergenlik sivilcelerimi kolay atlattım sonrasında aniden çene bölgemde çıkan ve alnıma kadar yayılan sivilce demeye bin şahit isteyen topçukların tek çağresi Zoretaninoldu..
Ağır geçirenler için verilen bi ilaç 6 - 8 ay arasında değişen tedavi.. Ama kesin çözüm.
evet arkadaş söylediğinde ciddi..su gerçekten cilt için çok etkili..su tüketiminizi çoğaltmanızda fayda var
valla suyun böbrekler için falan bir çok faydasını dudumda sivilce içini işk kez duyuyorum hatta ondan ilk şaka sanmıştım..neyse başlayım bugünden.çok sağol..
suyun vücudumuzun sadece tek bir yerine faydası yok ki. herşey için en iyi ilaç su. benim adet sancılarımı ve akıntımı geçiren de su oldu. hiç su içmeyen bir insandım. günde gıdım gıdım su içerdim toplasak 1 bardak anca olurdu. o da zor geçerdi boğazımdan. şimdi çok şükür ki alışkanlık haline getirdim. deli gibi suya yanıyorum. bu gözeneklerin sıkılaşması için internette araştırma yaparken yine su içilmesi gerektiğini gördüm. cilt yeterli miktarda suyu bulamadığı için yağ üretiimini hızlandırıyormuş. o fazlalık yağlar da bu şekilde gözenekleri büyütüyormuş sivilcelere neden oluyormuş... falan filan. ama su için derken sadece içtiğimiz suyu da kastetmemiş. vücudumuzun hertürlü yiyeceklerin suyuna ihtiyacı varmış. mesela havuç-elma-salatalık-domates bol bol tüketilmesi gereken yiyeceklermiş. günlük su ihtiyacınızı normal devam ettirirken yanında bu meyveleri de tüketmeye özen gösterin ve cildinizin bakımına temizliğine de dikkat edin. elinizi de yüzünüzden uzak tutun yani..sürekli yüzünüzü kaşıyıp oynamayın.ben bunu da çok yapıyorum yüzümde birşey yokken o elim hep yüzümde oluyor ve farkında olmadan kanatıyorum yoluyorum yüzümü. bu sefer 15 yaşında ergen gibi 2 hafta kırmızı kırmızı kabuk bağlamış suratla geziyorum.:26: çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda şu illetlerden kurtulursunuz, kurtuluruz.
valla benmde sağ yanağımı sarmıştı dediğin gibi belli bi bölgede ama birsürü birden oldu anlamadım nasıl oldunu ve hiç bir şekilde geçmiyodu. hergün yeni bitane çıkıodu,biri sönüyo biri çıkıodu,doktora gttm krem,tonik ne varsa kulandım,sonra kadın doğumcuya gttm hayret etti bianda olmaz böle dedi,bisürü hormon testi yaptı hiç bişi çıkmadı.. canım ben kantaron yağı kulandım öle geçti. şimdi sadece kantaron yağı sürüyorum ve kuruttu hepsini izler kaldı sadece inşallah onlarda geçer. hatta hangi topikte bilmiyorum ama google'a kantaron sivilce kadınlar kulübü yaz orda detaylı blgi var kullanmak istersen
sağol bir bakayım ona..ismini ilk duyuyorum merak ettim onu..eczanelerdemi yoksa aktarlardamı bulunurki??
bende sizdenim kızlar ben 33 yaşındayım ve 2 yıldan beri sadece çenemde sivilce var delirmek üzereyim herşeyi denedim sabun jeller antibiyotik ama yok olmadı....
aktarlarda var ama ben babannemin yaptını kullanıyorum. kırmızı kantaronu al,tazesini bulabilrsen daha iyi.. saf zeytin yağını ve bu kırmzı kantaronu al bi şişeye koy güneşte 40gün,hatta daha sonrasında bikaç ay yani nekadar bekletrsen okadar ii. o zeytin yağına kantaronun rengi çıkıo. bunu bizim annelerimiz,ninelerimiz yapar harika bir karıkoca ilacıdır. eskilerden beri. küçükken bisikletten ordan burdan düşerdik o parçalanan dizlere kollara sürerlerdi, hemen kabuk bağlatırdı kuruturdu yarayı. hatta yanık yerlere falanda ve yaralara harika bi yağ o mutlaka dene. onu yapıp bekletmek zaman alıo biraz,, bu arada güvenilir bi aktardan temin edersen, daha sonrasında ama mutlaka kendi ellerinle yaptığını kullanmak daha iyi.. bende bi dönem reflü vardı mide bağrsak içinde kantaronun çayını yapıp içiyodum. yani yaraları geçirdiği gibi mide yaralarınıda geçirdiği söyleniyo kantaronun.
arkadaşlar yağ oranı fazla olan yiyeceklerden vazgeçersek ve düzenli cilt bakımı yaparsak bu sorunu çözeriz tabii bakımı sürekli yapmak gerekiyor tıpkı yemek yeme ihtiyacımız nasıl her gün varsa cildimiz de böyledir
benim kuzeniminde çenesinde vardı pembe pembe izlerle birleşmişti çenesini kaplamıştı.biz ona 1 tane antibiyotik,1 çorba kaşıgı oksijensuyu1 çorba kaşıgı kuru maya karıştırıp maske yaptık sivilcelerinin üzerine kullandı.yüzüne tonik olarak gülsuyu kullandı.geçmeyen izler içinde Bir parça gül yapragı,bir parça maydanoz,iki tane bıldırcın yumurtası,yarım salatalık (Malzemeleri blendırdan geçir içine 2 tane bıldırcın yumurtasının akını karıştır...sür 20 dk beklet.yıka.bir ay boyunca her akşam yaparsan izlerin kayboldugunu görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?