bende çok çektim çenemdeki sivilcelerden bir sürü krem antibiyotik falan daha beter oldu antibiyotiği falan bıraktım içmedim haline bıraktım bayadır sabun falan sürme sadece yıkma jeliyle yıka benim söndüler şimdi çıkmıolar ben haftda 1 kez bal sürüyorum brde çörek otu yağına başladım sabahları aç karna bir gün araylada yüzüme sürüyorum şimdi söndüler çıkmıoylar yağı kullanalı izler kaldı sadece onlarda zamanla geçecek çörek otu yağı karaciğeri temizliyor hormonları dengeliyor vücuttaki iltihabı atıyormuş zararlı maddeleri sende bir dene istersen belki faydasını görürsün herkesede tavsiye ediyorum çörek otu yağını
canım bal dediğin bildiğimiz yediğimiz bal dimi :26:
canım bende de bi ara alnımda çıkmıştı resmim bile var belgelibi sene öyle gezmiştim ben bişey sürmedim sonra geçti ama sevgilim de sivilce için bi ilaç almış kuzenimiz ortak, eczanede çalışıyor o getirmiş kurutuyormuş sürünce bende alacam
bende çok çektim çenemdeki sivilcelerden bir sürü krem antibiyotik falan daha beter oldu antibiyotiği falan bıraktım içmedim haline bıraktım bayadır sabun falan sürme sadece yıkma jeliyle yıka benim söndüler şimdi çıkmıolar ben haftda 1 kez bal sürüyorum brde çörek otu yağına başladım sabahları aç karna bir gün araylada yüzüme sürüyorum şimdi söndüler çıkmıoylar yağı kullanalı izler kaldı sadece onlarda zamanla geçecek çörek otu yağı karaciğeri temizliyor hormonları dengeliyor vücuttaki iltihabı atıyormuş zararlı maddeleri sende bir dene istersen belki faydasını görürsün herkesede tavsiye ediyorum çörek otu yağını
Merhaba, ben 28 yaşındayım ve benimde 10 yıldır sivilcelerimle başım dertte, ne yaptıysam olmadı geçmedi bi türlü. 3 yıl arayla iki kez raaccutane tedavisi gördüm. sonuç yine hüsran, en son geçen ay tekrar gittim doktora, yine tahliller analizler vs. vs. sonra hepsi temiz çıkınca doktorumda artık yapacak bişey bulamadı. bi arkadaşım vasıtası ile şu fırsat sitelerinden birinden bi cilt bakımı aldım. tek seansta yüzümde %80 iyileşme oldu. Yanaklarım ve boynumda inanılmaz sivilcelerim vardı. Bir de kırmızı kırmızı izlerim. Hepsi düzeldi diyebilirim. Ben çok faydasını gördüm. ihtiyacı olan varsa özelden mail atsın. Cilt bakımı yapan yerin ismini ve adresini paylaşabilirim.
yağı pamuklamı sürüyorsun??sonra kaç dakika kalıyor ki yüzünde?
elimle sürüyorum gece yatrken
bi doktora gitmelisiniz birde günde 2 buçuk lt.su için sivilceden eser kalmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?