Sivilceli Ciltler sivilcem geçmiyor..:((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Pamko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
1.258
11
66
İzmir
benim sadece çenemde sivilceler var bu aralar özellikle iri pembe pembe oldular..sanki yara var yüzümde..sıkıntı bastı..kükürtlü sabun yada başkada denedim yok geçmiyor..ne varsa sağ tarafta belirli bir bölgemde çenemde yerleşti senelerce o sivilcelerim(

ya naptınızda geçti sizinkiler??tabi benim gibi yüzünün belli minik bölgesinde olanlar..

canım bende de bi ara alnımda çıkmıştı resmim bile var belgeli bi sene öyle gezmiştim ben bişey sürmedim sonra geçti ama sevgilim de sivilce için bi ilaç almış kuzenimiz ortak, eczanede çalışıyor o getirmiş kurutuyormuş sürünce bende alacam

bende çok çektim çenemdeki sivilcelerden bir sürü krem antibiyotik falan daha beter oldu antibiyotiği falan bıraktım içmedim haline bıraktım bayadır sabun falan sürme sadece yıkma jeliyle yıka benim söndüler şimdi çıkmıolar ben haftda 1 kez bal sürüyorum brde çörek otu yağına başladım sabahları aç karna bir gün araylada yüzüme sürüyorum şimdi söndüler çıkmıoylar yağı kullanalı izler kaldı sadece onlarda zamanla geçecek çörek otu yağı karaciğeri temizliyor hormonları dengeliyor vücuttaki iltihabı atıyormuş zararlı maddeleri sende bir dene istersen belki faydasını görürsün herkesede tavsiye ediyorum çörek otu yağını

canım bal dediğin bildiğimiz yediğimiz bal dimi :26:

imex diye bi krem var.ondan kullanmıştım ben bi ara.bana iyi gelmişti. dr a danışıp bi dene bence.belkim bi faydası olur.

Bir yerde şu yazıyı gördüm sizinle paylaşmak istiyorum işte ;

Bu maske hem sivilcelerinizi iyileştiriyor hem de kurudukça cilde yapıştığı için temizlerken peeling etkisi yaparak cildinizi yumuşacık bırakıyor.

Ne lazım?

4 Aspirin, 1 çay kaşığı bal, çay tabağı,

Nasıl yapılacak?

4 tane Aspirin`i küçük bir çay tabağına koyun. Elinizi ıslatın ve parmağınızda kalan su damlalarını, her tablete iki üç damla olacak şekilde, Aspirinler`in üzerine bırakın. Kısa süre sonra Aspirinler fazla ıslanmadan kolayca dağılacaklar.

Dağıtmak için parmağınızla ıslak Aspirin`in üzerine hafifçe bastırmanız yeterli. Aspirinler dağılınca üzerine bir çay kaşığı bal koyun ve iyice karıştırın. Bu karışımı yüzünüze sürün ve 10 dakika bekleyin. Eğer çok bal koyarsanız otururken yüzünüzden ballar damlar, bir çay kaşığı fazlasıyla yeterli olacaktır.

Zaman dolduktan sonra yüzünüzü ıslatıp dairesel hareketlerle yüzünüze masaj yapın. Bu maskenin peeling safhasına geçmesini sağlayacak ve yüzünüzü bir güze ölü derilerden kurtaracak. Yüzünüzü ılık suyla iyice yıkayın.

Sonra da aynaya iyice yaklaşıp cildinize bakın, elinizle yüzünüze dokunup gözlerinize inanamayın

bak sana herbi maskeyi denemiş olaraktan tavsiyem herşeyi yüzüne sürme kendi haline bırak düşünme elinle falanda oynama cillop gibi yüzüm vardı o maskeyi duy uygula bu iyi ediyomuş sür berabt oldu ergenlikte bile sivilce problemim olmamışt ı1,2 senedir senin gibi çeneme yayılmştı ben bu dediklerimi yapıyorum çıkmıyolar artık ben reklam yapmıyorum sadece çok çekmiş biri olarak herkesin bu sorundan kurtulmasını isterim yüzüne sürmesen bile şu çörek otu yağının bir süre dene derim hem zaraıda yok karar senin

Son düzenleme:
seni cok iyi anliyorum. bende cok cektim sivilcelrden. ergenlikte hep alnimda cikiyordu yillar gectikce alnim temizlendi yanaklarima sicradi. Kisaca tum yuzumde kucuk veya buyuk sivilcem vardi hep. Cok para harcadim. Kullanmadigim sey kalmadi. Cesitli sabunlar, jeller, merhemler, kremler....hic bisey fayda etmedi. Sonra tvde su maydonoz limon kurunu duydum.Onu bir ay kullandim karacigerim temizlensin diye.Gozle gorulur sekilde azaldi sivilcelerim.Ama yinede tek tuk cikiyordu. Sonra eczaneden bir sabun aldim.Simdi ismini hatirlamiyorum ama aknelere karsi bir savun, yuvarlak yesil.Onu kullanmaya basladim ilk basta tekrar firladi sivilceler sonra gecti.Ama yuzmu acaip kurutmustu.Bikac hafta kullandiktan sonra simdide dove sabunu kullaniyorum.sabah aksam. bide dove krem suruyorum yuzume.Cunku cok kurumustu yuzum onu nemlendirmek lazim simdi yuzume bakiyorumda eskisine gore cok iyi en azindan sivilcem yok sadece bikactane sivilce lekesi var bide yanak bolgem hala kuru

Tabi bunlarin yani sira bide yiyeceklere dikkat etmeye basladim.Mesela yagli yememeye calisiyorum. Bahartli yemiyorum, portakal yemiyorum. Daha cok yesillik tuketmeye calisiyorum.Bol bol su iciyorum.Yesil cay ve ihlamur iciyorum.Ve tatlilarda uzak duruyorum.Sende bi dene.Ins kurtulursun.

canım ben sivilcelerimden sıkılıp cilt doktoruna gitmiştim isotereksin diye bi krem vermişti iyi gelmişti istersen sende yazdır doktora ...

Merhaba, ben 28 yaşındayım ve benimde 10 yıldır sivilcelerimle başım dertte, ne yaptıysam olmadı geçmedi bi türlü. 3 yıl arayla iki kez raaccutane tedavisi gördüm. sonuç yine hüsran, en son geçen ay tekrar gittim doktora, yine tahliller analizler vs. vs. sonra hepsi temiz çıkınca doktorumda artık yapacak bişey bulamadı. bi arkadaşım vasıtası ile şu fırsat sitelerinden birinden bi cilt bakımı aldım. tek seansta yüzümde %80 iyileşme oldu. Yanaklarım ve boynumda inanılmaz sivilcelerim vardı. Bir de kırmızı kırmızı izlerim. Hepsi düzeldi diyebilirim. Ben çok faydasını gördüm. ihtiyacı olan varsa özelden mail atsın. Cilt bakımı yapan yerin ismini ve adresini paylaşabilirim.

ne ilacı arkadaşım ki o??

yağı pamuklamı sürüyorsun??sonra kaç dakika kalıyor ki yüzünde?

ya arkadaşım 10dakikada bir olduğundan yazamıyorum..sen bana özelden yazsan..

aknilox jel kullan. gece yatmadan yüzünü yıka ve temiz cilde uygula, sivilceyi kesinlikle küçültüyor.

pc kilitlenip duruyrda merak ettiklerimi soramıyorum.yada yazamıyorum tek tek o yüzden sağolun çok.

herkese teşekkür ederim..

bi doktora gitmelisiniz birde günde 2 buçuk lt.su için sivilceden eser kalmazz

arkadaşım hani kimisi espiri olsun ortam yumuşasın diye şaka amaçlı konuşur ya seninki ciddi demi???yani su için eser kalmaz demişsinizde bu gerçekmi??ben az ama 3 bardaktan çok içemem malesef(eğer dorusa çoğaltırım ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…