Z.hande sana bi kaç soru sormak istiyorum cevaplarsan gerçekten çok mutlu olcam.ben paylaşılan formülü denemek istiyorum yüzümde çok fazla sivilce yok(ama sinirlerimi bozmaya yetiyo ) alnımda da ufak ufak isilik gibi sivilceler var sıkamıyorum ve geçmiyorlar da..cildim pürüzsüz olsun istiyorum..ve sivilce lekelerim var..eczaneye bu karışımı hazırlatmaya gittim eczacı yanında bi de sivilce kremi hazırlayayım mı dedi..bu suyla kremi beraber kullanmamın bi sakıncası var mı acaba??çünkü hiçbirşey kullanmayın demişti paylaşan kişi..buarada birinden de bu suyun derinden temizlediğini ve derinin altındakileri sivilce olarak çıkarıp kökten temizlediğini duydum..gerçekten de önce sivilceler çoğalıp daha sonra mı geçecek??sende olduğu gibi bende de mi olur??.veee nekadar süre kullandın bu suyu..bilgilendirirsen çok sevincem çok uzun yazdım umarım sıkılmazsın okurken::):)şimdiden teşekkür edrm
Kenzobaar biraz geç gördüm mesjını kusura bakma Ben bununla birlikte her türlü nemlendiriciyi de kullanmıyorum temizleme jelini de. Herhangi bir sorun yaratmadı bende. Ama dediğim gibi ben alkol oranını düşürtmüştüm biraz. Bende sivilcelenme yaptı ilk hafta ama ondan dolayı mı yediklerimden mi emin değilim. Yedikleriniz gerçekten çok önemli. Ben biliyorum ki çikolata yersem hiç bir su hiç bir krem hiç bir tedavi o sivilcenin çıkmasını engellemeyecek. Zaten artık ergenlikte değilseniz ve hala sivilceleriniz varsa ya abur cuburdandır ya da başka bir rahatsızlığınız vardır. Bu su benim için çok güzel bir tonik. Kullandıktan 1 saat sonra suyla yıkayıp nemlendiricimi sürüp yatıyorum. Tüm olayım bu. Ayrıca izler için de çok etkili gerçekten. Bir maddecassol kadar var :)