- 16 Nisan 2010
- 2.316
- 868
Bu formülü paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum
bugün kullanmaya başlayalı 3 gün oldu ,bazı arkadaşlar sivilceleri patlatıp yaydığını yazmışlar fakat formülün içerisinde alkol var alkol mikrobu sabitler ,gerçekten işe yarıyor,cildimin üzerindeki ölü deriyi peeling yapmadan soymaya yardımcı oluyor içindeki gül suyu da cildimin nemini kaybetmesini engelliyor ,bir kaç gündür daha parlak bir cilde sahibim :) Ve eğer ilgilenen arkadaşlar olursa onbeş günde bir kerede yumurta akı maskesi yapmalarını öneririm protein de cildi yenilemeye yardımcı oluyor ,bir yumurta akını yüze sürdükten sonra üzerini kalın bir peçete ile kapatıp (göz ve ağız çevresi hariç) 20 dk beklemeniz yetiyor sonra yüzünüzden soyun yıkayın ve nemlendirici uygulayın hem maske hem peeling (siyah nokta problemi olanlar için birebir) :) Sadede gelirsek teşekkürler Tuliş :)
merhaba,
benim cildimde fazla sivilce yok sadece çenemde çıkıyor ama siyah noktalar yer yer var, denemek istiyorum bunu. birkaç soru sorucam cevaplarsan çok sevinirimm
asetonlu olanı mı aldın yoksa diğer salisilik asitli olanı mı ??:44:
doktora danıştın mı??
maliyet olarak ne kadara geldi aşağı yukarı kafamda bi fiyat olması için soruyorum bunu
son olarak günde bir defa akşamları mı kullanıyorsun ??
bu kadar bitti
Son düzenleme: