Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende çok merak ett,m bu ilacı... yanağımda sivilceler çıkmaya başladı. desem mi acabaa?

Daha önce kızımın sivilce sorunlarını yazmıştım ne yaptıysak başa çıkamadık 1 aydır hemen hemen bu suyu yatırdık kullanıyorben ilk suyu yaptırdıgımda doktora antibiyotikte yazdırmıştım 1 kutuda antibiyotik kullandı suya sabah akşam devam ediyor sivilceler söndü tek tük çıkmaya başaldı zaten suyu sürünce onlarda sabaha kadar sönüyor ama ilk sivilceleri çok büyük ve derin oldugu için sivilce yerleri kırmızı kırmızı duruyor onlarda zamanla geçecektir sonuçta daha ilk şişe bitmedi bıçak degilya 1 günde kesip atsın iyileştirsin sabırlı olmak gerekiyor....

sevgili tuliana ya çok teşekkürler ki bunu bizlerle paylaştı bu su sayesinde kızımın morali düzeldi sürekli ayna karşısında oflayıp puflardı şimdi baktıkça sevinip sevinip duruyorr...

çok öpüyorum canımcım seni sagollll...:asigim::asigim:

ben bu suyu nasıl yaptıracağımı eczanaye nasıl tarif edeceğimi ve nasıl kullanacağımı anlamadımm :KK43: yardım eder misiniz ?

ben bu suyu nasıl yaptıracağımı eczanaye nasıl tarif edeceğimi ve nasıl kullanacağımı anlamadımm :KK43: yardım eder misiniz ?

Tuliananın konunun başında verdigi tarifi kopyala eczaneye ver yapsınlar bu kadar canım benim tarife falan gerek yok eczacı anlar zaten sen verdiginde...a.s.

Daha önce kızımın sivilce sorunlarını yazmıştım ne yaptıysak başa çıkamadık 1 aydır hemen hemen bu suyu yatırdık kullanıyorben ilk suyu yaptırdıgımda doktora antibiyotikte yazdırmıştım 1 kutuda antibiyotik kullandı suya sabah akşam devam ediyor sivilceler söndü tek tük çıkmaya başaldı zaten suyu sürünce onlarda sabaha kadar sönüyor ama ilk sivilceleri çok büyük ve derin oldugu için sivilce yerleri kırmızı kırmızı duruyor onlarda zamanla geçecektir sonuçta daha ilk şişe bitmedi bıçak degilya 1 günde kesip atsın iyileştirsin sabırlı olmak gerekiyor....

sevgili tuliana ya çok teşekkürler ki bunu bizlerle paylaştı bu su sayesinde kızımın morali düzeldi sürekli ayna karşısında oflayıp puflardı şimdi baktıkça sevinip sevinip duruyorr...

çok öpüyorum canımcım seni sagollll...:asigim::asigim:

Güzel kızını ben de öpüyorum.Geçmişler olsun canım.

tulişim sağol canım paylaşımın için bende bu suyu dün yaptırdım yeni başladım bakalım artık kutulmak istiuorum bu beneklerimden :) sevgiler canım

selam tuliana ilacı bende bugün doktora yazdırdım ve aldım..İyi geleceğine inanıyorum..tabi önce inanmak gerek ....teşekkür ederim

ben bu suyu 1 aydır kullanıyorum. yuzum cok yaglı oldugu icin doktorun bana verdigi sabunla yuzumu 2 gunde bir yıkıyorum bunun dısında her sabah ve aksam yuzumu sadece suyla yıkayıp ardından bu alkollü suyla yuzumu siliyorum. arkadaslar ilk basladıgımda -1 ay önce- yüzüm cok kotuydu sokakta yuruyemez olmustum cunku yaslı teyzeler beni durdurup yuzume ne oldugunu soruyorlardı. ama simdi cok rahatım kocaamaan sivilcelerimin hepsi yok oldu yeni kucuk kucuk cıkıp hemen sönuyorlar sivilceyi sıksam bile yara olmuo hemen pul pul olup dokuluyo. simdilik sadece eski izler kaldı onlar da yavas yavas gecer biliyorum.

ben bu suyu 1 aydır kullanıyorum. yuzum cok yaglı oldugu icin doktorun bana verdigi sabunla yuzumu 2 gunde bir yıkıyorum bunun dısında her sabah ve aksam yuzumu sadece suyla yıkayıp ardından bu alkollü suyla yuzumu siliyorum. arkadaslar ilk basladıgımda -1 ay önce- yüzüm cok kotuydu sokakta yuruyemez olmustum cunku yaslı teyzeler beni durdurup yuzume ne oldugunu soruyorlardı. ama simdi cok rahatım kocaamaan sivilcelerimin hepsi yok oldu yeni kucuk kucuk cıkıp hemen sönuyorlar sivilceyi sıksam bile yara olmuo hemen pul pul olup dokuluyo. simdilik sadece eski izler kaldı onlar da yavas yavas gecer biliyorum.

Çok sevindim canım umarım diğer kullanmak isteyenlere de moral olur.

meraba bende ankaradayım bu losyonu yaptırmak istiyorum ama eczanelere pek güvenim yok sen nerde yaptırdın acaba

Tulianacıgım ay pardon nam-ı diger Tuliş :eek: ya senin su benim kıza çok iyi gelmişti 4-5 gün babaannesinde kaldı suyunu yanına almayı unutmuş tabi sivilceler geri geldi 2 gündür sürmeye devam ediyo ama hala bi sonuç yok ne yapmamızı önerirsin??:uhm::uhm:

HANIMLAR,SİVİLCE İÇİN FORUMDA ÇOK KONU VAR AMA BENİM VERECEĞİM KONU,TOPİKLER ARASINDA KAYNAYIP GİTMESİN DEDİM..BELKİ İHTİYACI OLABİLECEK KİŞİLERİN DİKKATİNİ ÇEKER DİYE..

Yıllar önce,üniversite birde iken,yani ergenlik dönemimde falan da değilken,ağır sivilce sorunu yaşadım..Hayatımı karartmıştı artık..sokağa,okula gitmek istemiyordum.Bir cilt doktoru,(sonra rahmetli oldu,Allah rahmet etsin) gelmişti babamın çalıştığı kurumun polikliniğine..Babam bir de ona götüreyim seni dedi..umutsuzca gittim..Doktor bir tertip yazdı ve bunu eczaneye yaptır,dedi.Yanında da bir antibiyotik verdi..MAKSİPOR TABLET..
Bu suyu pamuğa alıp,sabah ve akşam yüzünü bununla bastıra bastıra temizleyeceksin ve bunun dışında ne sabun,ne su kullanmayacaksın dedi...
Yaptırdım..ama içinde aseton vardı ve kullanmaya korkuyordum..öylece bir ay ellemeden banyo dolabında beklettim..
Ama sonunda pes ettim ve ne olursa olsun artık deyip,kullandım.Antibiyotiği de o gün almaya başladım..cumaydı,hiç unutmuyorum..
Pazartesi okula gittiğimde,yüzümdeki mor lekeler,sivilce kabukları dökülmüştü ve pürüz yoktu.Herkes şaşırdı..Sonra ben bunu tam iki yıl ,cilt toniği olarak kullandım.Zaten ilk iki haftada tamamen geçtiler ve toplamda iki kutu maksipor bitirdim.Ama ne olur ne olmaz diye bu tonikten vaz geçemedim.Pek çok arkadaşım da sonradan benden formülü alldı...o kadar çok yaptırdım ki artık ezberimde..

Resorchine>>>>>8gr
Alkol/Aseton>>>>125gr(aâ)
Eau de rose>>>>>100 gr (u.s.ext)

Bunu olduğu gibi kopyalayıp eczacıya verin,o anlar..Ama yine de hatırlatmamı yapayım,alkol ve aseton eşit miktarda ikisi de 125 er gr.olacak..
İnşallah kullanıp faydasını görenler olursa,buraya yazarlar..

Canım cevabını en başta,topici açarken vermiştim bak yukarıda kırmızı...gözünden kaçmış.
Bu arada,bir cilt doktoru ile sohbetim sırasında,bana açılmış porları (yani gözenekleri) tekrar eski haline getirecek yani hiç açılmamış gibi yapacak veya sıkıştırıp kapatacak bir formülün henüz icad edilmediğini,bunun şimdilik mümkün olmadığını,bu tür söylemlerin kozmetik sektöründe tüketiciyi ve hastayı yanıltan kandırmacalardan ibaret olduğunu anlattı.
Sevgiler.

bu formülü sivilceleri olmayan ama izleri olanlarda kullanabilirlermi acaba?İzleri olup kullanan arkadaşlar varsa sonuçları yazarlarsa sevinirim.

merhaba tulişciğim.....çok mutluyum.....tavsiye ettiğin ilacı 2 hafta oldu kullanalı ...ve sonuç harika....yıllardır uğraştığım sivilcelerimden kurtulma yolundayım inşallah....Allah razı olsun....Herşey gönlünce olsun...sevgilerimle..a.s.

merhaba tulişciğim.....çok mutluyum.....tavsiye ettiğin ilacı 2 hafta oldu kullanalı ...ve sonuç harika....yıllardır uğraştığım sivilcelerimden kurtulma yolundayım inşallah....Allah razı olsun....Herşey gönlünce olsun...sevgilerimle..a.s.

bu su sarı renktemi arkadaslar merak ettim

Geçmiş olsun,ben de senin adına çok sevindim.İnşallah bir daha yaşamazsın.Sevgiler benden asıl.

X