- 17 Eylül 2010
- 17
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu su bazı arkadaşların yüzünü yakmış , oran falan yanlışmış diyen var eski yazılarda. en son bu suyun içindeki maddelerin miktarı nedir ? yardımcı olurmusunuz? birde bu suyu eczane yapıomuş ama hazır olarak bulunan var mı ismi nedir?
Tşkler cevabın için gklrc;
Bende p.tesi başlayacağım, ama sormak istediğim bi soru daha var. diyelim bi süre kullandık sivilceler tamamen geçti bıraktıktan sonra sivilceler tekrarlarmı yine?
bu su bazı arkadaşların yüzünü yakmış , oran falan yanlışmış diyen var eski yazılarda. en son bu suyun içindeki maddelerin miktarı nedir ? yardımcı olurmusunuz? birde bu suyu eczane yapıomuş ama hazır olarak bulunan var mı ismi nedir?
cevap için teşekkür ederim . evet ankaradayım . peki bu suyun bir ismi var mı?
cevap için teşekkür ederim . evet ankaradayım . peki bu suyun bir ismi var mı?
cepada eczane bulamadım :) kentparkta yaptırdım... kentparın cepaya bakan kısmındaki eczaneden... dediğin bu muydu ??
bugün kullanmaya başlayalı 2 gün oldu, ve bence gerçekten etkili... alnımda çıkan koca sivilce küçüldü DDD çenemdeki küçük sivilcelerde kurudu :)) inşallah bende kurtulurum bu sivilcelerden... bu suyu burda paylaşan arkadaşlara ve yardımıcı olan arkadaşlara çooooooooooookkkk teşekkür ederim... inşallah hepimiz sivilcesiz pürüzsüz yüzlere sahip oluruz...
gklrc cnım bahsettiğin çinko içerikli karışım sana ne kadr faydası oldu ve içeriğini yazbilir misin? benm fazla ciddi br prblemim yokama svlce çıkıo ve geçimio iz gibi kalıo uzun süre kullnsam fayda edr mi acba birde bu suyuda kullnmak istyrum ama terddütlerim var daha ktü olr mu vya çok soyarsa nasıl çıkcam dışarı bilglendrrsen çok sevinirimmm
Canım bu suyun yüzünü soyma gibi bir durumu yok.Yani bende hiç öyle birşey olamadı.Ama benim kullandığım sadece %1 salik asit içeriyor.Yani diğer eczanelerin yaptığına göre asit oranı çok daha az.Hatta sürdüğümde yogun olarak gülsuyu kokusu alıyorum onun ağırlığı daha fazla.Belki bu asit oranının az olmasından dolayı yüzüm soyulmadı.Bazı arkadaşlar bunu sabah aksam kullanıyormuş ben sadece aksamları kullanıyorum.Hatta yanında sabunumu falanda kullanıyorum.Herhangi bir kuruluk olmuyor cildimde.Ne soyulma ne de kuruluk olmamasına ragmen geçirdi sivilcelerimi hatta izlerimi bile etkiledi.Benımde artık sorunum senınkıyle aynıydı sivilce çıkıyo geçmek bilmiyodu.Ama şuan rahatım.Çinko içeren kreme gelince onuda bana eczane hazırlıyor ama içinde ne var bilmiyorum.Çinkoyuda orda karısımı hazırlayan beyfendi anlattı yenileyici özelliği vardır bunun için lekelerinizi geçirir,sorunlu bölgelerinizi yeniler demişti.Tek bildiğim onunda içinde salik asit var ondaki oran ise % 2.Düşün ben hem suyu hem çinkoyu kullanmama rağmen hiç soyulma olmadı.Birde şu var tabi sabahları asla nemlendiricimi sürmeden çıkmıyorum.Onunda etkisi olabilir.Butun bu tecrubelerıme dayanarak suyun yuzunu soyucagını dusunmuyorum.Yaptırırken belirt asit oranının çok olmasını istemiyorum diye.Bir anda yüklenip yuzune zarar vermektense agır agır az bir asit oranıyla yavas yavas kurtulman çok daha iyidir.Umarım yardımcı olabilmişimdir
canım çook teşkkr edrm uzun uzun anltmışsın vlla bu salik asiti aseton yerine koyduruyruz dmi alkol var yine içinde ? bnde bu şekilde yaptryim sbun vs. kullnmana rağmen soyulmamiş ve faydalı süperr yalnız bişy daha rica etsem bu çinko karışımının içerğini öğrenemz msin çok çok iyi olr :18: ve de son olark önceki sayflaarda demşsin damla faln die onuda almk istiyorumm kökten çözmek lazım