Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün 4.günüm ve cildim kurumaya başladı normal mi bu sizce
bu karısım gercekten tüyleri arttırıyor muu :84:
ve de kalıcı bir tedavi mi? yani kullanıldıgı sürece mi geciyor sivilceler yalnızca?
Tesekkür ederim simdiden
glamorus, öncelikle çok geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla cildin baya kötü olmuş. Roaccutane kullandığın için de, psikolojini daha da olumsuz etkilediğini düşünüyorum.
Ama bence şu an ilacı yarıda kesmemelisin. Eğer çok olumsuz etkileri olduğunu düşünüyorsan, doktoruna bunlardan bahset, o tekrardan tahlil falan isteyecektir. Tahlillerin sonucunda ilacı kesip kesmemenize doktorunla birlikte karar verirsiniz.
Bu ilacı kullanmak hakikaten çok zor, birçok arkadaşım kullandı ve bizzat gördüm ne kadar zorlandıklarını. Gerçi sen 3. kez kullanıyormuşsun, benden daha iyi bilirsin ne kadar zor olduğunu.
Roaccutane tedavin bittikten sonra sivilcelerinin büyük ölçüde azalacağını düşünüyorum. Daha sonra da bu suyu denersin, bende de komedonlar vardı ve hepsini geçirdi. Çok ama çok az izler var bazı yerlerde onlara da bephanten krem sürüyorum şu an. Hangi ilde olduğunu bilmiyorum ama eğer gelmek istersen benim bulunduğum hastane Ankara'da, hocalarımdan randevu alabilirim. Sen sadece çok fazla kafana takıp dert etmemeye çalış bu konuyu, çünkü stres de sivilceyi çok ama çok artıran bi faktör.
saol canm kayseride yaşıyorum.ankarayada her yaz gideriz ama şuan gelme imkanım yok çünkü güneşe çıkmam yasak cildim çok hassaslaştığından bide roaccutanela daha çok kızardı.evt çok stres yapıyorum baya bi bunalıma girdim(((
önceki kullanmalarımda hiç bukadar zorlanmamıştım boğazımda bi sorun yoktu ozman reflü var midemde ondan dolayı ilaçda arttırdı sanırsam
haklısın yarıda kesersem şuan artan sivilcelerde geçmez mecbur kullanacağım.boynumda sivilce çok ama yüzümde sivilceden çok komedonlar siyah noktalar var ve siyah noktaları sıkmadan duramıyorum.acaba bu suyuda kullansam siyah noktalar gidermi yoksa ilacı kullanırken hiçbişe kullanmamakmı en iyisi
cildim zaten lazerle kaç kat soyuldu biliyosundur roac da soyuyo bu suyla daha çok tahriş olabailir demi
ben ilacı kullanıp sabredeyim başka çarem yok gibi.umarım hepsi geçer ama geçsede izler kalacak(
peki bu su izleri geçiriyomu çukurluklar var bende onları etki erdemi mesela
tşk ederim cvp içinde.....
Merhaba!!
Bu konuda yazan tüm sayfaları neredeyse okudum diyebilirim :):)
polikistik over'dan dolayı yazz dogum kontrol hapı kullanıyorum.. ancak sivilcelerime hiç bir faydası olmadı 2. ayımdayım
bu karısımı doktoruma danısmayı ciddi ciddi düşünüyorum, yüzümde zaten polikistik over dan olan bi tüylenme var
bu karısım gercekten tüyleri arttırıyor muu :84:
ve de kalıcı bir tedavi mi? yani kullanıldıgı sürece mi geciyor sivilceler yalnızca?
Tesekkür ederim simdiden
cnm bnde aynı hastalıktan dertliyim aynı şekilde doktora danışarak kullanmyaı düşünüyorum bnde ayrıca tüylerim içinde kışın lazere başlıycam inşallh sen acaba hangi hapı kullanıyosun ve hap kilo yapıyomu
Kesinlikle, roaccutane kullanırken kullanma bu ilacı, lazer de yaptırmışsın..cildin iyice incelip hassaslaşmıştır şu aralar.
Aynen dediğin gibi sabredip tedavinin bitmesini bekle bence. İzleri tam geçirdiğini söyleyemem, bende biraz iz kaldı ama daha önce de dediğim gibi bephanten krem kullanıyorum onun için de, büyük ölçüde o sorunu da hallettim. Kalan ufak tefek izleri de kozmetik ürünlerle kapatıyorum işte, hiçbir şey belli olmuyor :)
Ben şu an Ankara'da bi üniversite hastanesindeyim. Yolun düşerse haberleşiriz..
Evet canım çok normal. Benim cildim normalde yağlıdır, ona rağmen benimki de kurumuştu.
Ben "Yazz" kullanıyorum, açıkcası hafif bir iştah artısı yapıyor ama ben sürekli yürüyüş yaptıgımdan ben de hiç kilo yapmadı
diger dogum kontrol haplarını kullananları okuduguma göre, ben dogum kontrol hapımdan gercekten cok memnunum, tavsiye ederim :)
yan etkileri digerlerinden cok daha az
yalnız gögüslerde gerginlik yaptıgını hissediyorum(ama bunu tüm dogum kontrol hapları yapıyor.)
umarım yardımcı olabilmişimdir.
bende uzun yıllardır sivilce sorunu yaşayanlardanım.4 yıl önce kadar dr gittiğimde bana bi karışım yazdı verdi.eczaneye yaptırdım ama hiç hatırlamıyorum içinde ne var ne yok tek bildiğim alkoldü..ben çok uzun kullanmadım geçen yıla kadar sakladım karışımı dayanamadım attım en sonunda.malesefki sabredemiyorum ben bişeylere sivilce gibi sorunlarda sabır istiyor en az 3 ay bi ilacı kullanmak gerekiyor.dr verdiği aknelox lar benzamıycn koca karı ilaçları hepsini denedim hiçbirisi işe yaramadı(benden kaynaklı belkide) birde çok fazla oynadım sivilcelerle o yüzden yüzüm komple sivilce izi.şuan pembe maske kullanıyorum siyah noktalar için süper.ayrıca d.kontrol hapınada başladım onunda çok fazla faydası var şuan kocaman kırmızı içi akneli sivilcelerim yok ama iz çok fazla.bu karışımıda sadece iz için sivilce yoksa yaptırmayın die yorumları okuyunca kafam çok karıştı offff yaaa
Bende yıllarca çok ilaç kullandım.Hatta 2 defa roacutane kullanmışlıgım var.Bana da bu karısımı ılk önce doktor vermıstı ve ben kullanmadan atmıstım.Çok buyuk bı hata yapmısım meger.şimdi çok memnunum.Benim hiçbirzaman buyuk ıçı dolu sıvılcelerım olmadı.ben hep isilikmiş gibi kızardım.bellı bır yastan sonra da devam edınce bu sıvılceler hep leke kaldı.bu karısım kesınlıkle leke için harıka.benım resmen yuzumun rengı acıldı.kırmızı lekeler yavas yavas kaybolmaya basladı.şu an yuzumde bi tane bıle sıvılce yok. ilk şişemi bitirmek üzereyim.ikincisini almayı dusunuyorum.her akşam tonık nıyetını bundan sonra hep bu karısımı kullanıcam.
Bende yıllarca çok ilaç kullandım.Hatta 2 defa roacutane kullanmışlıgım var.Bana da bu karısımı ılk önce doktor vermıstı ve ben kullanmadan atmıstım.Çok buyuk bı hata yapmısım meger.şimdi çok memnunum.Benim hiçbirzaman buyuk ıçı dolu sıvılcelerım olmadı.ben hep isilikmiş gibi kızardım.bellı bır yastan sonra da devam edınce bu sıvılceler hep leke kaldı.bu karısım kesınlıkle leke için harıka.benım resmen yuzumun rengı acıldı.kırmızı lekeler yavas yavas kaybolmaya basladı.şu an yuzumde bi tane bıle sıvılce yok. ilk şişemi bitirmek üzereyim.ikincisini almayı dusunuyorum.her akşam tonık nıyetını bundan sonra hep bu karısımı kullanıcam.
.Benim hiçbirzaman buyuk ıçı dolu sıvılcelerım olmadı.ben hep isilikmiş gibi kızardım.bellı bır yastan sonra da devam edınce bu sıvılceler hep leke kaldı.bu karısım kesınlıkle leke için harıka.benım resmen yuzumun rengı acıldı.kırmızı lekeler yavas yavas kaybolmaya basladı.şu an yuzumde bi tane bıle sıvılce yok. ilk şişemi bitirmek üzereyim.ikincisini almayı dusunuyorum.her akşam tonık nıyetını bundan sonra hep bu karısımı kullanıcam.