- 4 Haziran 2011
- 13
- 0
en önemlisi erkek üye yok.............
Kesinlikleeee :))) o yüzden çok hoşuma gitti sevmeme nedenlerimden biride oydu tanışmak için msj atmalar sarkıntılıklar vs.. Bize özel bi site olması çok güzelll :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en önemlisi erkek üye yok.............
Kesinlikleeee :))) o yüzden çok hoşuma gitti sevmeme nedenlerimden biride oydu tanışmak için msj atmalar sarkıntılıklar vs.. Bize özel bi site olması çok güzelll :)))
yüzümde derin izler var inş.işe yarar evliyim ve yüzü pürüzsüz birini görünce saçını başını yolasım gelio makyaj yapmadan dışarı çıkmak istemiorum takmış durumdayım bu izlere offffffffffffffffffffffffff
bende bu karışımı kullanmak ıstyrm 7 senedir sivilcelerimle uğrasyrm bir ara düzelir gbi oldu yine başladı ozellıkle çenemde lekeler kaldı ve bir kaç tane de iltihaplı sivilceler var denemedgm yöntem kalmadı inş bu iyi gelir.
teşekkür ederim yinede denicem işe yarar belki
Tuliş...
birkaç sorum olacak bütün sayfaları okuyamadım eğer sorulduysa özür dilerim
benim cildim çok yağlıdır sabah akşam sebamed kompakt sabun kullanıyorum sabun içermşyor onu sürsem bir problem olur
ya da bu karışım temizleyici görevi de görür mü sabah akşam yapsam
selam kızlar,
dün burdan mucize suyun formülünü aldım akşam eczaneye yaptırdım. şişeyi 16 tl ye yaptı. hemen kullanmaya başladım. dün akşam ve bu sabah sürdüm. daha ilk kullanımda kızarıklar söndü ve kaşıntım kalmadı. benim boyun bölgemde nisan - mayıs aylarında çıkıyor kışa kadar geçmiyor. kokusu biraz var ama beni öyle çok rahatsız etmedi. sabah çok az sürdüm sadece sivilcelerimin üstüne. çok kokusu olmadı. ama inanılmaz simsiyah bir kir çıktı. gözlerime inanamadım. ara ara gelişmelreden haberdar ederim.
sevgiler
bugün eczaneye yaptırdım bende 1 büyük 1 de küçük yarım şişe çıktı uzun süre gider diye düşünüyorum 12 lira ödedim maksispor tablet kullanan var mı onu almadım kararsızım
off ben bu suyu kullanmakta kararsız kaldım sivilcem yok izlerim var ve gözeneklerim büyük ama burda suyu kullanan arkadaşlarda sivilcelenme yaptığını söylemiş yani kullansam izlerim bendede sivilce yaparmı tırstım yani
Uuzun zamandır kullanıyorum bende, fzyckr bilir :) ben düzenli kullandım bu zamana kadar sabah ve akşam kullandım,kullanıyrum. 8tl. ye mal oldu bana birinci şişem dha bitmedi çok azıcık kaldı.Önceden arada sırada sivilcelerim çıkardı şimdi sadece regl döneminde bi tane küçük çıkıyor ve hemen sönüyor. bi kaç kırmızı sivilce lekesi var onlarda bir değişim yok fakat yüzümde bi temizlik var. Çok çok çok bi fark oluşmadı daha bende ama olacağına inanıyorum. Çok inceledğimden olabilir belki ama yüzümde hafif bi tüylenme var gbi geldi ya da ben abartıyorum :) her neyse fazla uzatmayaym :)
Kısaca uzun süreli kullanımda faydası olacağına inanıyorum.
sivilcelerinden kurtuldun mu canım sen? tüylenme bu karışımdan sonra mı başladı acaba? ben hiç tüylenme yaşamadım ama sen de böyle bir etki yarattıysa kullanmayı bırak bence. sivilcelerden kurtuliiim derken sakallanma sakın aman Allah korusun belki de çok inceliyorum demişsin ya yüzündeki tüyleri de ilk defa keşfetmiş olmayasın. :44: