sevgili Tuliana
rahmetli avni bakkal dalında en iyilerden biriydi, efsanevi dermatolog kolsuz agopun da yakın arkadasıdır.. bu karışımı bir kaç kişinin daha kullandığını biliyorum
sana sormak istediğim şey , hani alışmışız ya her sabah ve akşam yüz yıkanır :) yıkamadık da sadece bu suyla temizledik diyelim akneler geçene kadar, sonra geçtiğinde tekrar kendi temizleme ürünlerimize geçebiliriz değil mi?
daha evvel bir kaç yerden duymuş olmama ayrıca da efsanevi doktorların karışımı olması sebebiyle senin de tecrübene güvenerek bu karışımı bir eczacı arkadasıma hazırlatayım dedim, eczacı arkadasım asetondan ya da alkolden korkulmaması gerektiğini zaten akne ilaçlarının içinde de yeterli alkolün olduğunu ayrıca bu maddeler uçucu özelliğe sahip oldukları için direk bir zararı olmayacağını söyledi, eau de rose ise bildiğimiz gül suyunun saf halde olanıymış, bu karışımın asıl içindeki önemli madde ise, resorchinedir dedi, etken bir madde olması dolayısıyla etkiliymiş.. güvendiğim bir eczacı olan arkadasım zarar vermeyeceğini söyledi ve hazırlayacak karışımı.
sana sormak istediğim şey, sonra tonik olarak da kullandığını söylüyorsun hala devam etmekte misin? yoksa bu yıllar önce de kalan birşey miydi? ve antibiyotiği bir sabah bir akşam mı alıyordun? yoksa günde bir defa mı? 3 aylık antibiyotik tedavisinin yeterli olacağını duruma göre en fazla 6 ay kullanılması gerektiğini söylüyor uzmanlar karaciğeri yormamamak için, sen kaç ay kullanmıştın? ve detay olarak vermek isteyeceğin püf noktaları var mı bu konu hakkında? ayrıca sırttaki akneler için de kullanıp kullanmadığını da merak ediyorum
bu sitede akne için bir sürü bilgi var fakat en clinical olan senin verdiğin karışım bence...sana yarayan bu formül benim de kafama bir hayli yattı ve paylaşımın için tşk ederek cvp bekliyorum
sevgiler