tuliş hala konuyu takip ediyomusun bilmiyorum ama yinede sormak istiyorum bu suyun belli bi son kullanma süresi var mı aldıgım suyu 6 ay sonra da kullanabilrmiyim? bilen arklardan da cvp bekliyrm
Sivilcelerin yoksa kullanmanı tavsiye etmem çünkü kurutucu etkisinden tahriş olabilir cildin.Lekelerin için bir çok çözüm var tabii hem medikal hem de kozmetik ürünler içinde ama sana çok ucuz çok pratik bir şey önereyim.Hiç sivilcen yoksa eğer,Madecassol krem al,her gece yatmadan yüzüne sür.Eczanelerde çok ama çok ucuz bir ücrete satılıyor.Geçmiş olsun.Benim şu an sivilcem yok ama eskı sıvılcelerımın kırmızı kırmızı ızlerı kaldı bırde hamılelıkte hafıf çillenme oldu bunlarada ıyı gelırmı kullanan arkadaslar bılgınız var mı?
Nur,formülü verdiğim yerde uzun bir açıklama yapmıştım canım ve demiştim ki siz eczacınıza verin o anlar.(Anlamıyorsa ve size soruyorsa ne kadar olcak bu diye,emin olun kieczacılıkla ilgisi yoktur zaten.Kaçın ordan)Canım alkol/aseton burda sadece herhangi birini tercih mi edicez yoksa 2 sindende ayrı ayrı 125'er grammı
reçetesiz de yaptırabilirsiniz ve ilk sayfadaki karışım doğru
ben yaklaşık 1 bucuk yıl once roaccutane tedavisi gormuştum işe yaradı bebek gibi bi cildim olmuştu ama tedavi bitince eski haline yakın bi hal aldı. ne sürdüysem ne ilaç aldıysam işe yaramamıştı. 2 hafta once bu karışımı hazırlattım eczaneye. ama bi fark var aseton koydurmadım eczacı hiç tavsiye etmedi cildin pütür pütür olabilir dedi. tmm dedim kalan maddeleri tam oranında hazırlattım ve 2 haftadır kullanıyorum. ama yalnızca akşamları cunku gul suyunun ağır bi kokusu var ve dışarı cıkarken rahatsz ediyodu. sadece akşmları kullanmama rağmen 2 haftada baya bi işe yaradı. normalde fondotensiz dışarı gtmezken gectiğimz hafta hiç kullanmadım :) ve pürüzsüzlüğe doğru ilerliyorum arkadaşlar hepinize tavsiye ederim :)
bende dunden berı kullanıyorum yukarıda yazdıgım gıbı aseton koymadılar yerıne bı asıt koydular...
Yanlız sızın kı de oyle mı bılmıyorum acayıp kokuyo yaaoyle surup sevgılınızn yanınıza gıtmek mumkun degıl yani ama suruyorum sabah aksam eger kokuda rahatsız ederse sadece aksam surucem sımdıden bır kac sıvılcem kurudu
cnm roaccutane kullandıktan sonra benimde tekrarladı bu yüzden resmen bunalıma girdim ama tek değilmişim:)bende yaptırcam en yakın zamanda herşeyi denedim bide bunu deniyim roaccutandan zararlı olcağını düşünmüyorum buda olmadı tekrar roc....
1. şişe bitti sanırım biraz bol kullandım,cildimin şu an ki durumu ; sivilce izlerinin iyileşme sürecinde hızlanma,regl döneminde çıkan sivilcelerin kısa sürede kuruyup dökülmesi,regl dönemi haricinde sivilce çıkmaması,beyazlayan ve dupduru bir cilt. Daha ne diyeyim di mi ? Hala yapayam mı,aseton zararlı mı diye düşünmeyin,ben yıllardır her ürünü denedim faydasını gördüğüm tek yöntem bu oldu.
cnm ücreti nedir bunun? doktoruma yazdırsam ne kadar öderim bilgin varmıdır?