Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

slm.yazdığınız formülü herhanği bir eczaneden alıp bizmi yapıp karıştırıcaz yoksa karıştırıp o mu bize vericek

merhaba ben daha çok yeniyim bu yazıları baştan sona okumaya çalıştım ama yetişemedim ta 2007 den beri cvp var bana formülü yazabilirmisiniz şimdiden tşk ederim

Antibiyotiği bilmeden kullanmamalısın doktora danışmadan ...
Çok mu sivilcelerin?
Ben bu toniği kullanıyorum.
Güzel temizliyor ..
Ayrıca bebek pudrası ile limon karışımını da tavsiye ederim

Antibiyotiği bilmeden kullanmamalısın doktora danışmadan ...
Çok mu sivilcelerin?
Ben bu toniği kullanıyorum.
Güzel temizliyor ..
Ayrıca bebek pudrası ile limon karışımını da tavsiye ederim

aslında heryerim sivilce dolu değil ama devamlı aynı yerlerde çıkıyo va 5 tane var irin gibi kocaman ve cnm acıyor dokunmuyorum bile ayrıca tşk ederim ilgine:)

aslında heryerim sivilce dolu değil ama devamlı aynı yerlerde çıkıyo va 5 tane var irin gibi kocaman ve cnm acıyor dokunmuyorum bile ayrıca tşk ederim ilgine:)

O zaman hiç girme antibiyotik olayına ..
Bu suyu kullan bir pudrayı olmazsa ben başka bir şey deniyorum şimdi ..( sivilcelerim geçti de genel olarak)
Onu söylerim kötü etkisi olmazsa bende..
Rica ederim ayrıca ..

O zaman hiç girme antibiyotik olayına ..
Bu suyu kullan bir pudrayı olmazsa ben başka bir şey deniyorum şimdi ..( sivilcelerim geçti de genel olarak)
Onu söylerim kötü etkisi olmazsa bende..
Rica ederim ayrıca ..

hbr verirsen sevinirim arkidişim ya ben ergenlik döneminde hiç sivilce bilmezdim anam yaşlanınca her yerim kabarıyo(((((((((( 30 da bölese 40 da bilemiyom yani

sevgili tuliana,
ben internette ablam için bitki dermanı akne setini araştırırken senin yazını gördüm tamamen tesadüfi bir şekilde yani :) bitki dermanı hakkındaki söylenenler yazılanlar beni çok rahatsız etti açıkcası çnkü ablam ciddi anlamda sivilce prblemi yaşıyor onu mutlu etmek bu dertten kurtarmak istiyorum.karışımın hakkında yazılan yorumların hepsini üşenmedim okudum doktoruda araştırdım branşında uzman biriymişş süper detaylı araştırmamı yaptım ve neticesinde bu karışımı yaptırmaya karar verdim umarım iyi gelirr ben ve ablam size minnettar kalırıızzz :) mutlaka bilgilendirme yapacağım sizlere....
sevgiler..bilcee

HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR...

merhaba
benimde sorularım olacak bu suyu kullanmakta olan yada kullanmış arkadaşlara
yağlı cilt için uygunmu
günde bir sadece akşam kullanmak yeterlimi (çok fazla sivilcem yok benim ama izlerim var baya)
soyucu mu ? güneş kremi kullanmak gerektiriyormu
sivilceler izler geçtikten ve aradan zaman geçtikten sonra falan yan etkisi olmadımı
teşekkürler:))

ben kullanıorum 3.şişeyi hazırlattım bugün çok memnunum cildim yağlı denebilir herhangi bi zararı olmadı çok fazla sivilcem yoktu ama çenemde mor lekelerim vardı tamamen geçti bunun yanısıra siyah nokta ve arada bir çıkan sivilcelerimde yok oldu..şuan kullanmaya ihtiyacım yok ama yinede önlem olarak ve tonik olarak kullanıyorum.şiddetle tavsiye ederim kullanmayı düşünen arkadaşlara

Son düzenleme:
rosaa uzun zmndır kullanmış olduğun için soruyorum bu suyla cildini sildikten sonra nemlendirici kullanıyormuusnn?? bende bugün kullanmaya başladım bu suyu sen kullanan biri olarak bilgilendirirsen çok sevinirim...tşkler

kesınlıkle kullanmanızı tavsiye ederim su an 2 gun oldu kullanalı cıldım pırıl pırıl paylasan arkadastan allah razı olsun.

bende kullandım tavsiye ederimm yüzüm birden beyazlamıştı pürüzsüzleşti ama bol buldum sandım çabuk bitirdimm ) tekrar yaptırıcam eczaneye 3 günde yapmıştı malzemeleri yoktu sürekli kullanmak lazım tonik gibi

canım ben kullanmıyorum nemlendirici yüzümü yıpratmadı çünkü..arada öyle kafama göre kullanırsam kullanıyorum

ay çok merak ettim benim suratımda aslında sivilce yok küçük küçük izler var onlara sürücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…