Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Arkadaşlar bukarışımda da gülsuyu var be gülsuyu yağlı cildlerde daha da sivilce yapıyomuş... Bende güülsuyu kullanırım ama sivilcenın yaptığı olduğu hiç aklıma gelmedi. Sizin bu konuda izleminiz nedir?

ciddi anlamda büyük ümitlerle aldım. malesef işe yaramadı bende... ayrıca antibiyotik kullandığım halde!
aseton falan herhangi bir zarar vermedi bana da. ama çok üzgünm ki hiç fayda etmedi

Öncelikle böyle bir şey paylaştığın için çok teşekkür ederim..
Normalde sivilcelerim çıktığı zaman krem sürerdim. Hemen geçerdi. Bıyıklarımı aldırdım sir ağdayla ve aradan 2 hafta geçtikten sonra sivilce çıktı. Bende krem sürdüm. Fakat geçeceği yerde daha da arttı. Ne yaptıysam çözüm bulamadım. :26:

Yarın tavsiye ettiğin suyu eczaneye yaptıracağım. İnşaallah güzel bir sonuç alırım.

merhaba kızlar ben bu karışımı yaptırdım tonik olarak kullanma adına ayda 1-2 kere sivilce çıkıo yüzümde ama sinir olup oynadığımdan izleri kalıyor genelde belki onları yok ederim adına kullanmaya başlıcam.
Ama temizleyici ile yıkayıp sonra bunu kullanmayı düşünüyorum
Bİrde acaba sizce üstüne kayısı çekirdeği yağı kullansam bi zararı olur mu?

Resorchine.................... 8 gr.
Alkol/Aseton (âa )........125 gr
Eau de rose (u.s.ext.)...100 gr.

Madecassol krem

bu ikisini 1 haftadır kullanıyorum henüz hiç bir etkisini görmedim

ikinci şişeyi yaptırdım hafta sonu. alkol aseton oranını düşürdüm sadece. sabırla kullandıkça çok faydasını gördüm. yan etkisi olmadı. sadece ilk sürdüğümde yüzümdeki lekeler çok beliriyo bir kaç dakika sonra düzeliyo. lekeleri geçirmesine kefil olamam ama sivilceler açısından çok faydasını gördüm. korkmadan deneyebilirsiniz. benim deli bi anıma geldi hiç düşünmedim gidip yaptırdım o günden beri kullanıyorum. memnunum :)

Resorchine.................... 8 gr.
Alkol/Aseton (âa )........125 gr
Eau de rose (u.s.ext.)...100 gr.

Madecassol krem

bu ikisini 1 haftadır kullanıyorum henüz hiç bir etkisini görmedim

biraz sabır canım bak ben buna başlayalı 2 ayı geçti hiçmi çıkmıyo sivilcem tabiki çıkıyo ama eski halimden eser yok. yaşım 26 aynaya bakmak istemiyodum ama şimdi eskiye göre çok çok iyi kendimi daha da iyi hissettim cildim düzeldikçe :) nolur sen de sabret inşallah seninkiler de gider. madecassol u ben de arada sürüyorum, önceden düzenli kullanırdım cilt yenilensin lekelerim çabuk geçsin diye.

bende 2 aydır kullanyorum bunu ve 1,5 aydır yüzümde sivilce cıkmadı :) su ana kadar herşeyi denemiştim roaccutane bile kullanmıştm ama yok hep eskiye döndüm. bundan cok memnunum su an herkese tavsiye ederm:)

ayyy çok heyecanlandım şimdii bendede arada çıkıyor, özellikle final zamanları ve adet zamanları ama eskiden çıkanların izleri var yanağımın yanında kulağıma yakın yarın gidip yaptırıcam hemen, umarım işe yarar, yazacağım hemen sonuçları

slm kızlar benim yüzümce o kadar sivilce çıkmaz 3-5 tane ama o çıkanlarıda ben sıktığım için izler kalır nefret ediyorum ya iz kalmasından bunu kullansam izlere faydası olur mu sizce kullanıp sonuç alan varsa izler yönünden yazarsa çok sevinirim.... teşekkürler şimdiden... :78: herkese pürüzsüz ışıl ışıl lekesiz ciltler inşallaaaaaaah.....

ben 2.5-3 aydır kullanıyorum bu suyu başta etkisini görmemiştim ama şimdilerde memnunum. Hiçbişey yapmıyorum onla silip nemlendirici sürüyorum çok cilt problemim yok iyi geldi bana da.

arkadaşlar ben bu suyu kullanalı birbuçuk iki aya geliyor sonuç nemi diye soracak olursanız başta şunları söylüyümde sonra sonuca gelicem arkadaşımız bu tarifi verdiyi zaman antibiyotik le beraber günde iki kez kullanmış olduğunu söylemiş,vede mükemmel bi sonuç aldığını yazmıştıben antibiyotik'i almadım vede sabah akşamda kullanmadım ama sonuç mükemmel diyebilirim tabi şunuda söylemem gerekiyo sivilceler hala çıkıyor ama benim en büyük sorunum lekeler yıllardır çıkan sivilceler vede dolayısıyla yoğun lekeler akneler vede kötü pürüzlü benek benek bir ciltama şimdi gerçektende büyük bir fark var arkadaşlarımdan bile bunları duyuyorum acaba antibiyotikle vede sabah akşam kullansam nasıl olur bilmiyorum ikinci şişeyi aldığımda antibiyotik'i de alıcam ben test edip onayladım sizlerede tavsiye ederimherkese pürüzsüz,lekesiz,parlak,güzel günler dilerim

Kullanan herkes olumlu sonuçlar almış... Bende en yakın zamanda başlıcam sonuçları paylaşırım...

ben sivilcelerim için bugün yeni bi sabun kullanmaya başladım. Imex diye bi sabun inş. faydasını görürüm bide siwex diye bi losyon var yüzümü sabunladıktan sonra onu kullanıyorum o kesinlikle cildi pürüzsüzleştiriyo.

arkadaşlar bugün eczaneye gidip söyledim yapıcaklar yarın gidip alıcam karışımımı.. bu konuyu 1 hafta önce görmüştüm ama dışarıya çıkamadım bir türlü. evde kendi asetonum ve gül suyundan pamuğa 1-2 damla damlatıp sürdüm 2-3 gün ve yanağımdaki sivilce izim yok olmaya başladı rengi açılıyo sanırım o şekilde yok olucak. ve yüzümün daha temiz olduğunu görmeye başladım. bugün de hemen gittim eczaneye yapamayız demediler ama deselerdi yalvar yakar yaptırırdım. gerçekten işe yarayacak gibi duruyor. yarım yamalak kendi elimdeki aseton ve gülsuyuyla bunu az biraz sağlayabildiysem formül tam anlamıyla elimde olsa ooo süper olucak demekki. inşallah izlerden kurtulurum.. inşallah herkes kurtulur bu illetlerden

Merhabalar,

Uzun zaman önce roaccutane tedavisi olanlardanım. İlk başlarda çok güzel bembeyazdı cildim. Şimdilerde sivilceler tekrarlamaya başladı. Cildimde sağlıklık durmuyor. Lekelenmeye başladı. Uzun zaman önce gördüm yazınızı. Sık kullanılanlarıma ekledim hemen... :)

Nihayet hazırlattım karışımı, bugün akşam gidip alıcam. Sonuçları yazarım. Paylaşımınız için ve geri dönüp kullanıcıları cevapladığınız için teşekkür ederim.

Sevgiler...

ya arkadaşlar ben bi kaç eczaneye sordum eskidendi o karışımlar yapmak şimdi herşeyin hazırı var dediğin malzemler de bizde yok dediler.Gaziosmanpaşadayım bulamadım yapan bi yer acaba bu çevreden yapan bi yer bulupta yaptıran var mı? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…