Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım ben kullanmıyorum nemlendirici yüzümü yıpratmadı çünkü..arada öyle kafama göre kullanırsam kullanıyorum

tşk ederimm canımm cevabın için :93:
bgn 2.günüm ve gerçekten cildim çok temizlendi bende öyle sivilce yok şimdi çok şükürr cildim pırıl pırıl olduu :KK52:

kızlarrrrr yarışma bölümüne alyanslar yarışıyor die bir yarışma önerdim katılmak isteyenleri bekleriz :KK16:

ben 20ye yaptırdım . bi hafta olcak kullanalı pek bi etkisini görmedim acıkcası ama bitene kadar kullanmaya devam edicem bakalım bi değişiklik olursa yazarım

Değişiklik olursa yazarım demiştim arkadaslar cildim düzelme gösterdi reglde bile sivilcem cıkmadı devam etcem uzun bir süre sanırım bu suya =)

kızlar bende bu suyu yaptırmak istiyorum bursada merkezde bildiğiniz bi eczane var mı yardımcı olurmusunuz

Benim şu an sivilcem yok ama eskı sıvılcelerımın kırmızı kırmızı ızlerı kaldı bırde hamılelıkte hafıf çillenme oldu bunlarada ıyı gelırmı kullanan arkadaslar bılgınız var mı?

tuliş hala konuyu takip ediyomusun bilmiyorum ama yinede sormak istiyorum bu suyun belli bi son kullanma süresi var mı aldıgım suyu 6 ay sonra da kullanabilrmiyim? bilen arklardan da cvp bekliyrm

bugün yaptırdım. büyük bir şişe, 19 lira tuttu. rengi şeffaf. sağolsun konuyu açan arkadaşın verdiği listeye riayet ederek hazırlattım. salisilik asit koydurmadım. 13 yıldır sivilcelerle mücadele ediyorum hemde her türlüsüyle. içmediğim hap sürmediğim ilaç kalmadı yıllardır, maskeler de cabası.. bir kaç gündür kükürtlü sabun kullanıyorum. sanırım cildimi kusturdu. zaten sorunlu olan cildimi iyice benzetti. neredeyse bütün sivilceler tepesiz koyu kırmızı ve ağrılı şuan. bir de beyaz tenliyim ve bir sivilce lekesinin geçmesinin de aylar aldığını düşünürsek... çok sıkıldım artık. bugün başladım hayırlısı diyorum bu da işe yaramazsa salıcam artık. ama inat ettim bitene kadar kullanıcam istese de bundan daha kötü olamaz :) laz damarımı tutturmayın beniiiiiğğğmm :KK52: teşekkürler :)

Son düzenleme:
bu karısımı burdan görüp bende aldım. sadece 2 gün kullandım ve yüzüm birden kabardı. sanki bütün yüzümü kocaman kıpkırmızı sivilceler kaplamıstı. o kadar kötüydü ki anlatamam. her yeri kıpkırmızı ve yanıyodu. bugün doktora gittim ve asetondan kaynaklandıgını söyledi. hatta kızdı nasıl olurda yüzüne aseton sürersin diye. karısımın tarifini gösterdim, bu rahmetli bi doktorun formülüdür(ismini söyledi ama su an hatırlamıorum), bizde bu karısımı verioruz ama karısım yanlıs yazılmıs dedi. eger ilgilenen olursa yazdıgı karımın tarifini yazabilirim.

merk ettim yazarmısın karısımı??

arkadaşlar kolloidal gümüş suyu kullanarak, hem sivilcelerden, hem de ciltteki l ekelerden kurtuluyorsunuz. doğal antibiyotik üstelik piyasada satılan antibiyotikler gibi yan etkisi yok. En iyisi siva gümüş suyu. araştırın hayret edeceksiniz..

bu karisimi recetesiz eczanelere yaptirabiliyormuyuz? yurtdisinda yasiyorm acaba yaparlarmi bilmiyorum...yurtdisinda olup yaptiran varmi acaba ? ilk sayfadaki karisim tamamen dogru ve aktuel mi hala ?

Sivilce konusunda uzmanlaşacak kadar çok ürün kullandım,bu formül ile ilgili de çok umudum yoktu açıkçası diğerleri gibi işe yaramaz diye düşünmüştüm.4 gün önce karışı yaptırdım ve kullanmaya başladım,şu an yüzümde tek sivilce dahi yok,sivilcelerim kurudu dökülüyor,sivilce izlerimin rengi açılmaya başladı. Bu kadar etkili olacağını sanmıyordum ama kurtuluyorum sanırım.
Tuliş'e çok teşekkür ederim.Rahmetli doktordan da Allah razı olsun,mekanı cennet olsun.

Kullansam mı kullanmasam mı diye düşünmeyin gidin bir eczaneye yaptırın hemen :)

eveet teşekkür için sanırım daha fazla bekleyemicem :) tuliş sana burdan kocamaaaaan teşekkürler ve kokulu öpücükler sallıyorum :KK71:
12 gündür düzenli kullanıyorum ve etkisine bayılıyorum :) yüzümün sağ tarafını tamamen kuruttu o kocaman başbelaları uğramıyorlar daha. izleride yavaş yavaş gidiyo. sol yanağın biraz daha zamana ihtiyacı var çünkü yıllardır en büyük sorunları sol tarafım çıkardı bana :)) ağır akne çıkmıyor çok şükür ufak tefek gidip geliyolar. yüzün berraklaşmış dedi arkadaş geçenlerde. sanırım kendimi seviyomuşum ben ehehe :KK60:

X