- 9 Şubat 2008
- 291
- 0
..$€L!n..;14747450 .!.:kullanmaya devam eden arkadaşlar gelişmelerden bizide haberdar edin sositososito
Cilt tipin yğlı mı?Lekelere iyi geldmi?
Off ben ağlıcam artık bu sivilcelerimden dolayı mafoldumben Bu svilce sorunum 6 yıldır var ve son 1 aydır iltihaplı sivilceler çıkmaya başladı bundan önce bütün kremleri suları her şeyi kullandım ama geçmedi. Elimi sürttüğümde hiç bişi yok gibi duruyor ancak karşıdan baktığımızda kırmızılık ve yüzlerce sivilce varmış gibi duruyor. Bu suyu 1 haftadır kullanıyorum ama bu da yaramadı sanırım. Kullanmaya devam edicem. Sizce bu suyun yanında antibiyotiği kullanıyım mı ??
ben 2. şişemi kullanıorm.. cildimi temizledikten sora ya bepanten yada ozon yağı sürüorm.. o dışarıya çıkamadığım günler çok geride kaldı şükürler olsun :) cildim gerçekten inanılmaz... tüliş sana sonsuzlarca teşekkürler :)
arkadaşlar ben sivilcelerimden kurtulmak için bir çok krem denedim hepside doktor tavsiyesi gittikçe daha kötü oldu 3-5 sivilce aldı başını gitti. sonra dedimki krem temizleme jeli falan kaliteli olsun belki geçer. vichy nin normaderm serisini kullandım 3 ayda sivilcelerimin hiç çıkmadığı yerde bile sivilce çıktı ve akne tarzı ağrılı. çare arıyordum en son tuliş arkadaşın tavsiyesini denedim eczaneye gittim yaptırdım süper bişey 4 gündür kullanıyorum sivilcelerin hepsi indi şu anda sadece kırmızı izleri var onlarda kullandıkça geçicek gibi. cildimi hiç kurutmadı yani güvenle kullanılabilir. sadece sabahları sürmüyorum çünkü güneşte ne olur ne olmaz leke falan olursa diye korktuğumdan. çok teşekkürler tulişcim:)