- 10 Kasım 2008
- 506
- 3
hazal_k ben size demedim fakat üstünüze alınmışsınız sonuna kadar okudum topiği üç gün bir hafta kullanıp bana yaramadı diyenler için dedim onlarda pes etmesinler sivilce için en az bir ay içerisinde sonuç alınabilir hatta daha uzun tedavilerde kesin sonuç olur ben roaccutane kullandım yüzüm tamamen soyuldu ve ben dışarı bile çıkamadım ama pes etmedim ..ama tabiki çok yıpratırsa cildi kullanmamak daha mantıklı .. ayrıca yaramadı diyenler azınlıkta ve cildine iyi geldiğini söyleyen çoğunlukta...ben eğitimci değilim size bişeyleri öğretmek gibi bir çaba içerisinde değilim...sadece bana yaramadı deyip kestirip atmak anlamsız bak son yazdığında gayet açıklayıcı bir anlatımla yazmışsın cilt tipinin kuru olduğunu bu nedenle yaramadığını yazmışsın olabilir herkeste iyi sonuç alınacak diye bir şey yoktur.. nedenini açıklarsın ki diğer cildi kuru olan arkadaşlarda kullanacakları zaman daha iyi düşünürler ona göre kullanırlar.sende kullanmassın olur biter uzatmaya gerek yok...umarım kendinize daha iyi gelebilecek bir tedavi yöntemi bulursunuz..