Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
hazal_k ben size demedim fakat üstünüze alınmışsınız sonuna kadar okudum topiği üç gün bir hafta kullanıp bana yaramadı diyenler için dedim onlarda pes etmesinler sivilce için en az bir ay içerisinde sonuç alınabilir hatta daha uzun tedavilerde kesin sonuç olur ben roaccutane kullandım yüzüm tamamen soyuldu ve ben dışarı bile çıkamadım ama pes etmedim ..ama tabiki çok yıpratırsa cildi kullanmamak daha mantıklı .. ayrıca yaramadı diyenler azınlıkta ve cildine iyi geldiğini söyleyen çoğunlukta...ben eğitimci değilim size bişeyleri öğretmek gibi bir çaba içerisinde değilim...sadece bana yaramadı deyip kestirip atmak anlamsız bak son yazdığında gayet açıklayıcı bir anlatımla yazmışsın cilt tipinin kuru olduğunu bu nedenle yaramadığını yazmışsın olabilir herkeste iyi sonuç alınacak diye bir şey yoktur.. nedenini açıklarsın ki diğer cildi kuru olan arkadaşlarda kullanacakları zaman daha iyi düşünürler ona göre kullanırlar.sende kullanmassın olur biter uzatmaya gerek yok...umarım kendinize daha iyi gelebilecek bir tedavi yöntemi bulursunuz..

Canım,kimseyi yanlış birşeye sevketmek istemem.Ama suyu kullanmış ve sivilcelerine veda etmiş kişi benim.Cildim de çok şükür bebek gibi.Aseton,kezzap gibi bir şey değil ki,cildi yaksın.Üstelik küçük bir pamuğa biraz aseton alıp,yüzünde korkmadan deneyebilirsin.Hem zaten öyle olsa,ellerimiz,tırnaklarımız yanar mahvolurdu.Ayrıca,bu da çok önemli,bu reçete,kocakarı reçetesi değil,doktor(Rahmetli) Avni Bakkal tarafından verilmiş bir reçetedir.Ama,kimseyi zorlamak gibi bir durum olmasın.Ben sadece,tavsiye ettim.Dileyen alır kullanır,dileyen kullanmaz.Herkesin kendi bileceği bir şey.

merhaba cnm,
benimde yaklaşık 1 yıldır yanak bölgemde tam sivilce gibi değil böle kızarıklık varr yağlı bölge akne vulgaris olarak teşhis kondu..azelderm verdi doktor kullanıyorum bazen sivilceler oluşuyor ama çok işe yaramıyor..dediğini bende uygulayabilirmiyim acaba tam sivilce gibi değil yaa???

benimde geçmeyen sivilce problemin var. eylülden bu yanada burdaki konu olan karışıma benzer karışım bende kullandım dr yazdı aseton yerine alkol var ve bir kaç tane daha ilaç var içinde. aynı zamada eczane yapımı krem de verdi
ilk başlarda acayip kurutuyo hatta derim soyuldu. kremle ikisini sürünce baya yakıyodu
tam olarak geçti diyemem ama azaldı tabi hala kullanıyorum bitene kadar da kullanacam

arkadaşlar ben kullanalı 10 gün oldu yaklaşık fakat bende kuruma yapmadı pul pul dökülme yok acaba bende işe yaramadımı ne zaman kuruma başlıyo bileniniz varmı

benimde cildimde kuruma olmadı bugün 10.günüm bunun nedeni cildimizin çok yağlı olması olabilir.Çünkü ben suyu kullandığımdan beri alın bölgem resmen parlıyo yağ çıkıyo sanki :KK70: Sanki cildin alt tabakasından geliyomuş gibi bi teori ürettim ama öyle sanırım.Ayrıca kullandığım dönemde çıkıcak gibi olan sivilcelerim uç vermeden yok oldu.Sivilceler tamammen kurudu ama izleri hala duruyo.Soyulma olayı ne zaman olucak merakla bekliyorum...

Arkadaşlar günde 2 lt su içtim ve sivilcelerim uçtu gitti:)Ben de bir ara çoğalmışlardı.Vücuttaki yağ-asit dengesini sağlayamadım muhtemelen ayda yılda su içenlerdendim ben de.2 lt den fazla da içilebilir faydası var zararı yok sonuçta.Söylemesi...

Arkadaşlar günde 2 lt su içtim ve sivilcelerim uçtu gitti:)Ben de bir ara çoğalmışlardı.Vücuttaki yağ-asit dengesini sağlayamadım muhtemelen ayda yılda su içenlerdendim ben de.2 lt den fazla da içilebilir faydası var zararı yok sonuçta.Söylemesi...

bende hep içiorum bi sürü su ama hiç bi faydası yok.

ben de suyu kullandım sadece kiri temizledi okadar.
sonra doktora gittim yazdan evvel.
bi krem bi solüyon maşallah geçti hepsi
Allahım dedim neden daha evvel olmadı.
demekki bir vakti var ya
sabır kızlaar

benim aşırı bir sivilcem yoktu zaten fakat olanları kuruttu şu anda yüzümde aktif sivilce yok hepsi yok oldu fakat yüzüm soyulmaya başladı bügün pul pul dökülmeler oldu tıpkı roaccutane kullandığımdaki gibi valla kimisinde işe yaramış kimisinde işe yaramamış umarım bendede işe yarar bakalım zamanla ne olacak görecez herkese sağlıklı günler diliyorum

bendede aktif yoktu ama pazar günü yanağımda 3 tane sivilce çıktı aboww dedim sabah akşam bide bu sabah suyu bastıra bastıra sürdüm iyi geldi valla söndüler acıda yok ama sıksam içinden akne çıkıcak gibi sıkmalımıyım bilemedim ama kızlar bu suyun bana gerçekten faydası var iyi geliyo yani yoksa dokunmasam bu sivilceler 1 haftada yüzümü mahvederdi.Bu arada ben 15 tl ye yaptırdım ama sağlık ocaklarıda yazıyomuş ücretsiz alınabilir...

selam arkadaşlar. bitki derman akneseti ni kullanan var mı aranız da ?varsa lütfen neticeyi yazarmısınız .çok memnun olacağım... bu seti bende aldım kullanıyorum ama kızarıklık yaptı biraz bıraksammı diye düşünüyorum .çaresiz kaldım. tşk ederim ...

canım ben kullanıorm bitki derman akne setini baslayalı 2 hafta oldu.bu suyu da kullanmıstım 1,5 ay kadar ama benim cildimi mafetti.bu setin cok iddialı olduunu duydum ve 190 lira verdim aldım.herkesin yorumlarını okuorm,5 gun kullandım berbat bi ürün,2 hafta kullandım yüzüm burustu falan diolar.evet yüzüm burustu,pul pul döküldü.kupkuru oldu.ama setin içinde yazan zaten;kullanmaya basladıınız yanma hatta kanama olabilir bunlar dogaldır,1 hafta sonra cildinizde asırı kuruluk ve pul pul dökülmeler olmaya baslayacaktır,içindeki lifle temizleyebilirsiniz dio.yani zaten beklenen bi etki butun bu sikayetler ve içinde de kocaman harflerle yazıo.bu setin kullanım süresi sivice problemine göre değişiomus,en az 4 hafta en fazla 16 hafta.bugun alın yarın bitcek demio ki zaten.ben simdi 2 haftayı bitirdim,artık hergun deil 2 gunde bir yapıorm içinde de ole yazıo zaten,yuzumde sivilcem yok,içinde ki lif peeling ekisi yaptıı için deri altındaki kabartılar ufak tefek kabarıo,ilacı sürünce de sabahına gecio zaten.soyuldukca da hem izlerinden hemde sivilcelerinden kurtuluosun.setin tedavi suresi bittikten sonra da yüzüne uygun bi nemlendirici ile devam ediosun.bence önyargları bırakın.kullanım süresi ve talimatlarına uymadan uyguladıınız ürünleri de kötülemeyin bence,yanlıs yönlendirme yapmayın. ben kullanan biri olarak düşüncelerimi paylasmak istedim yardımcı olduysam ne mutlu bana...

kızlarr yeni konu açmak istemedim k.bakmayın benim yüzümün yanlarında çokk yakından bakınca belli olcak kadar 3 4 küçük iz var delik gibii siyah noktalarımı sıktığı yerlerde oldu onlar ölünceye kadar kalır mıı

Ben 14 tl ye yaptırdım kullanıyorum memnunum yüzüm bembeyaz oldu siyah noktayı süper geçiriyo sivilce çıkıncada onu kurutuyo hemen tavsiye ederim.

malesef ki ben de çok inanıp bu sudan yaptırdım ama benim sivilcelerimi geçirmek yerine iyice azdırdı yaklaşık bir aydır kullanıyorum fayda etmedi,belkide ciltten cilde değişiyor olabilir ama geçmesini çok isterdim,şu anda aynaya bakamıyorum o derece kötü oldu yüzüm...

slm arkadaşlar busu dedğiniz şey ne oluyor acaba yardımcı olurmusunuz banada benimde birtürlü geçmeyen sivilce izlerim var :KK43::KK43:

X