Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
yaa kızlar bişi sorjam size ben bu başlığı 8 -9 ay önce görmüştüm sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim başlığında ısırgan otu suyundan bahsediliodu ondan dolayı aylardır tekrar bakmadım ama başlık aynı içerik farklı ben mi yanılıorum acaba?

galiba yanlış deil hatta bi kadından almış tarifini baya bi yorum yapılmıştı ısırgan nerden bulalım falan die ?
manavda yokmuş ,püre olsun mu die kaç dakka kaynatcaz gibi bi sürü soru vardı:)

bnde 6 gündür kullanıyorum bu suyu ilk başlarda çok iyi geldi gibi cildim pürüzsüz oldu ama 1-2 gündür sivilce çıkmya bsladı hemde hiç olmdgı kadr..
normalde çok sivilce problemim yok sadece çenemdeki izlern gitmsi için bu suyu yaptırdm..ama yanagmda bile hc cıkmazdı sımdı koca sıvılce var..makyaj falanda yapmıyorum sadece allık sürüyorm..bıraksam mı acaba???

slm kızlar bu ilacı yaptırıyorum malzemeler eczanede yokmuş yarın gel vereyim dedi inşallah yarından itibaren başlıcam kullanmaya size gelişmeleri bildiricem inş. bi faydası olur bende leke ve arada çıkan sivilceler var.öpüdümmm herkesi

selam arkadaşlar,
bu karışımı forumda görüp 1ay önce kullanmaya başladım. 25yaşındayım ve yaklaşık 3-4yıldır özellikle sol yanağımda kistik benzeri sivilcelerle uğraşıyorum. daha önce bu sitede doktor da sormuştum. çünkü 3-4 doktora gittim. jinekolog, dermatolog. malesef sivilce problemim geçmedi. hatta şu forumlarda adı sıkça geçen çoğu sivilce kremi ve ilacını da y adoktor tavsiyesiyle ya da benim gidip bulmamla denedim.
bir iki hafta yüzüm durulsa da daha sonra ufak tefek ya da ağrılı tekrar çıkmaya başlıyor. bu toniği de hadi şunu da bi deniyim artık ne kaybedicem dediğim anda kullanmaya başladım. ilk hafta gerçekten cildim parladı ve normalde 4-5gün süren ağrılı ve şiş halde ortaya çıkan ancak uç vermeyen sivilcelerim, bu toniği sürdükten sonra 1-2gün içinde uç verir hale gelmeye ve sonrasında da kuruyup kendi kendilerine geçmeleriyle sonuçlandı. kistik halde bulunan sol yanağımdakiler ise uzun zamandır herhangi bi iltihaplı sivilce yapmıyordu ancak arada bir şişip kızarıyorlardı. anladığım kadarıyla içerdeki iltihap kuruyamadığından dönem dönem orası yeniden alevlenir gibi kızarmaya ve şiş kızarıklıklar oluşmayabaşlardı. ama bu hafta, yani 1.ayını doldurduğum bu tonik sayesinde sanırım, oradaki ufak tefek kızarık izler şişliklerini kaybedip iltihaplı büyük bi sivilce olarak kendilerini attılar. ve şimdi o büyük sivilce kurumak üzere. ve benim o 4yıldır uğraşıp da kurutamadığım kistik bölgesi, temizlenmeye başladı..
yine de çok kesin konuşmak istemiyorum. sadece sabırlı davranıp biraz daha devam edip sonucu görmeye çalışıcam.
bu karışımın benim cildimdeki etkilerini paylaşmak istedim belki benzer şikayeti olan birine yardımcı olur yaşadığım süreç. şmdilik olumlu diyelim. ama mucize yarattığnı söyleyemem. zaten mucize beklemiyordum. cildim bu arada karma cilt. genelde de fazla temizlediğimden, kururdu, ben de bephantenin kremini kullanırdım her gün. ama bu karışımı kullandığım günden beri hiç bi extra nemlendiriciye gerek duymadım. ben tam aksine, cildim çok kuruyacak sanıyordum. bu şaşırttı beni:).
tamamen temizlenirse cildim tekrar yazmaya çalışırım. herkese sevgiler,

mrb galıba sızınle aynı sorunu yaşıyorus ben erkgenlık donemımde bıle sıvılce sorunu yasmazken sımdı yasıyorum 4 yıldır ve 23 yasındayım . Yanagımda burnumun kenarında yanı bakıldıgında hemen yzuumde goruluyor yan tarafta bıle degıl sivilceler var . Ama sızınde dedıgınız gıbı uç vermeyen sıvılceler. Cıkıyo işiyo hatta canım acıyor kızarıyoo ve sonra ınıyo ama bu bıle kac ayımı alıyo. Hatta dıyorum kı barı ıc olsa da sıktırsam gecer en azından hep aynı yerınde çıkıyor. Sızınde mı aynı sorun ? Aynıysa sız bu yontemle mı kurtuldunuz ? yardımcı olursanız sevırım

selam arkadaşlar..Bitkiderman akne seti aldım,kullamaya başladım 5.gün bugün ve bırakıyorum..bukadar kötü bir ürün görmedim,yazık günah insanları kandırıyorlar..sivilce olmayan yüzümde yanık gibi buruş buruş kırışıklıklar çıkardı..şu an suratım inanılmaz bir halde,hayatımda böyle gözükmemiştim,resmen yaşlandım..aman düşünen varsa sakın almasın!! bu toniği yaptırdım bugün yrn kullanmaya başlayacağım..inşallah iyi sonuç alırım..size de bildiririm...

arkadaşlar!!!! KÜKÜRTLÜ SABUNU ALIN GECE YATMAN ÖNCE YÜZÜNÜZE BOL BOL SÜRÜNN BıRAZ MASAJ YAPIN.. VE KÖPÜKLÜ HALDE YATIN!! 1 HAFTA KADAR SONRAAA HEMEN HEMEN TÜM LEKELERıM KAYBOLDU...... BDENEYıN DERıM... ANTıBıYOTıKK ıLAÇ MıLAÇ... BUNLAR KARACıĞERE ZARAR VERıYOR.... AYRICA ÖMER COŞKUN DıYE BıR DR VAR.. ONUN SıVıLCE ıÇıN OLAN BıTKıSEL ÜRÜNÜNÜ DENEMELıSıNıZZ!!!!

Allahını seven bu suyu kullanmasın arkadaŞlar mahvettı benı maffffffffffff ılk gÜn cıldı kuruttuĞu ıÇın zannedıyorsun kı sıvılceler ızler gıdıyo ıkı gÜn sonra cıldım maf oldu ya yazık ya kullanmaz olaydım kullamayın cıldım Şuan soyuldu kupkuru pul pul ınce ınce sıvılceler her tarafda hemde ıkı ÜÇ sıvılce yÜzÜnden bole oldum Şımdı her tarafta var dÜzeltmeye ÇalıŞıyorum ................... Ben yandım sız yanmayın.........................

Allahını seven bu suyu kullanmasın arkadaŞlar mahvettİ benİ maffffffffffff İlk gÜn cİldİ kuruttuĞu İÇİn zannedİyorsun kİ sİvİlceler İzler gİdİyo İkİ gÜn sonra cİldİm maf oldu ya yazık ya kullanmaz olaydım kullamayın cİldİm Şuan soyuldu kupkuru pul pul İnce İnce sİvİlceler her tarafda hemde İkİ ÜÇ sİvİlce yÜzÜnden bole oldum Şİmdİ her tarafta var dÜzeltmeye ÇalıŞıyorum ................... Ben yandım sİz yanmayın.........................

canim,hak veriyorum sana.benide mahvetmek üzereydiki hemen biraktim.en iyisi zeytinyagli sabunla sabah aksam iyice köpürtüp hemen durulamadan köpükle bi güzel masaj yaparak yikamak ve ardindan iyi güvenilir kaliteli nemlendirici sürmek.ne maske ne tonik nede gülsuyu.bunlarin hepsi cildi kurutmaktan ileri gitmiyor.cilt kuruyuncada sivilce hemen bas gösteriyor.cilt nem kaybina ugrayinca bu seferde deri altinda fazla yag salgisina neden oluyor,oda bize sivilce ve siyah nokta olarak geri dönüyor.:çok üzgünüm:

ay canım bildiğin gibi değil ya eğer bunu yazmakta arkadaşın kötü bi niyeti varsa ALLAHA havale ediyorum ole bole değil ya 3 gündür yüzüm yüzünden dışarıya çıkamıyorum kocaman sivilceler çıktı bana ya ne kadar üzüldüm anlatamam sana iki tane sivilce yüzünden suratımı mahvettim. yüzüm öyle soyulduki ince ince koca koca sivilceler..offffff deli olucam valla bi daha diyorum eğer kötü niyet varsa içimden çok kötü şeyler diyorum inan..

aslında ben bir tane daha böyle bir su buldum cilt hekimi diye bir yerden cildiye uzmanı yazmış ama kullanalar olduğu için bende bugün yaptırdım bu suyu bakalım kullanacam ama yorumları duyunca tırstım açıkçası ama ben sizin gibi düşünmüyorum bütün sivilce ilaçları ilk önce sivilce çıkartır buna kusma deniyor ardından tamamen yok olmaya başlar deneyip görecem herkes istediği sonucu alır insallah

bende sana katılıyorum dirimci baksana daha kullanalı 3 gün olmuş sivilce için bir ürünü sonuç almak istiyosan en az 21 gün kullanman gerekiyo 1 günde mucize sonuçlar beklemeyin arkadaşlar.sivilcelerin çıkması cildinin altında biriken intihaplı tabaka dışa vuruyo bu yollada cildin temizlenicek.pes etmeyin....

slm kızlar bende 1 haftadır kullanıyorum sivilceyi geçirip geçirmediğini pek bilemem ama bende siyah nokta ve leke çoktu şu anda suratım bembeyaz çok güzel temizliyo iyi ki almışım diyorum ama bugün kullanmadım hasta olucam diye 2-3 sivilce çıktı onları yakıyo ve sanki azdırıyo gibime geldi ama lekeler ve siyah noktalar için tavsiye ederim.

valla siz ister inanın ister inan mayın bole ilaç olmaz olsun keşke kullanmasaydım 5 gündür dışarıya çıkamıyorum cildimi öyle kötü yaktı ki sanki cildim yaşlanmış sadece sivilce çıksa gam yemem bende ilk ole düşündüm acaba içteki iltihaplarımı döküyo diye ama cildim ole kötü olduki boğazıma bile ince ince sivilceler çıktı benim amacım sadece sizleri bilgilendirmek kullanmadan anlaşılmıyo yoksa ben bile bile asla kimsenin hakkını yemem . inanmayan kullansın görsün .cildin matlaşıyo kuruyo ama ole bole kurumak değil kuruyunca cilde kırışıyo yaşlanmış gibi oluyo... akşama kadar yüzüme kaç defa nemlendirici sürüyorum .bilmiyorum belki sadece bana bole bi yan etki etti ama ben çok pişmanın keşke kullanmasaydım. eczaneye sordum.adam biz ediyoruz fakat aseton koymuyoruz dedi. ben ısrar ettim koydu keşke koydurtmasaydım belki bole olmazdı. neyse ben yaşadıklarımı anlattım .cildinize iyi bakın cilt kuruyunca çok kötü oluyo... ben aynaya bakmak istemiyorum .

canım cildi kurutması doğal çünkü cildi soyuyor ve alttaki tabakayı temizliyor hem sivilce izleri gidecek hemde sivilceler ama sende çok fazla etki göstermiş olabilir belkide cildin çok hassastır o nedenle olabilir ben 26 yaşındayım ve kullanmadığım ilaç kalmadı hatta roaccutane bile kullandım 1.5 sene oldu ama şimdi tekrar sivilce çıkmaya başladı sende içindeki asetonu çıkartıp kullan belki daha az etkisi olur yüzüne

ben bu suyu artık yüzümü bırak parmağıma sürmem ALLAH KORUSUN..insan kendi cildini anlar bu bana resmen yaramadı ...çokkötü kırıştırdı beni.. kimseyi engelleyemem . ama yinede söyleyeyim cildinizin soyulmasını dahi istiyosanız bunu kullamayın hele kuru cilt tipinde olanlar asla..illada kullanacaksanız aseton koydurtmayın .

arkadaşlar ben bunu 2 sene önce kullandım ...ilk önce sivilceler çoğalıyor gibi oluyor çünkü sivilceleri dışarı çıkartıyor ..ve bir süre sivilceler kuruyor ve kayboluyor ..
bence ilk kulalnımdan sonra hemen bana iyi gelmedi demeyin güzeller ..1 ay kullanın ve görün bende sisn gibiydim ..ama pes etmöedim..

şimdi kardeşiime yaptırmayı düşünüyorum...

karar sizin ...:)

bende sizin gibi düşünüyorum 3 gün kullanıp hemen bu bana yaramadı denmesi ilginç öngörgı bence içindeki asetondan dolayı sanırım... benim cildim yağlı bir cilt belki ondan şimdilik kuruma yapmadı ama ben temizledikten sonra nadixa diye bir krem kullanıyorum dışarı çıkacaksamda temizledikten sonra güneş kremi kullanıyorum ayrıca yüzümü su ile temas ettirmiyorum .. temizleyip bırakmamak gerek çünkü gözenekleri açıyorsunuz üzerini ya bir nemlendiriciyle kapatacaksınız yada güneş kremiyle...ben bir ay kullandıktan sonra tonik olarak kullanacağım bunu ama içinden asetonu çıkartıp ve gül süyunu biraz daha arttırarak çünkü çok güzel temizliyo yüzümü temizledikten sonra pamuk resmen siyahlaşıyo .. herkese sivilcesiz bir yaşam diliyorum

lafının bana olduğunu anladım tabi kense kensenin yüzünün ne hale geldiğini bilmez uzaktan konuşmak hoş gelir insana sanki ben ilk defa krem veya buna benzer şeyler kullanıyormusum gibi de bakma benim kullanmadım bilmediğim şey kalmamıştı bunu da kullanayım dedim ama olmadı ne maksatla bu suyu savunursun bilmem bana yaramadı arkadaşım anlamıyorsun herhalde evt senin cildin yağlı olduğundan etki etmemiş olabilir ama benim cildim kuru beni resmen yıprattı diyorum yüzümün bazı yerlerini kırıştırdı diyorum neden kırıştı onu anlatayım cildim çok kuruyunca kırışıklar oldu eski haline gelincede ordaki kırışmalar izler gitmiyo ne kadar nemlendirsemde... aman yaister kullanın ister kullanmayım bana olanı anlattım bidahada 3 gün yaptı falan filan deme lütfen . ben çocuk değilim bana öğretiyosun 3 günü falan bir yildi bu kadar yırtan sivilce çıkartan su bi insana yaramazz.ha yağlı cilt lere yarar onu bilemem .. şunu da diyeyim kullanan asetonsuz kullansınnnn.
<

X