- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar,
bu karışımı forumda görüp 1ay önce kullanmaya başladım. 25yaşındayım ve yaklaşık 3-4yıldır özellikle sol yanağımda kistik benzeri sivilcelerle uğraşıyorum. daha önce bu sitede doktor da sormuştum. çünkü 3-4 doktora gittim. jinekolog, dermatolog. malesef sivilce problemim geçmedi. hatta şu forumlarda adı sıkça geçen çoğu sivilce kremi ve ilacını da y adoktor tavsiyesiyle ya da benim gidip bulmamla denedim.
bir iki hafta yüzüm durulsa da daha sonra ufak tefek ya da ağrılı tekrar çıkmaya başlıyor. bu toniği de hadi şunu da bi deniyim artık ne kaybedicem dediğim anda kullanmaya başladım. ilk hafta gerçekten cildim parladı ve normalde 4-5gün süren ağrılı ve şiş halde ortaya çıkan ancak uç vermeyen sivilcelerim, bu toniği sürdükten sonra 1-2gün içinde uç verir hale gelmeye ve sonrasında da kuruyup kendi kendilerine geçmeleriyle sonuçlandı. kistik halde bulunan sol yanağımdakiler ise uzun zamandır herhangi bi iltihaplı sivilce yapmıyordu ancak arada bir şişip kızarıyorlardı. anladığım kadarıyla içerdeki iltihap kuruyamadığından dönem dönem orası yeniden alevlenir gibi kızarmaya ve şiş kızarıklıklar oluşmayabaşlardı. ama bu hafta, yani 1.ayını doldurduğum bu tonik sayesinde sanırım, oradaki ufak tefek kızarık izler şişliklerini kaybedip iltihaplı büyük bi sivilce olarak kendilerini attılar. ve şimdi o büyük sivilce kurumak üzere. ve benim o 4yıldır uğraşıp da kurutamadığım kistik bölgesi, temizlenmeye başladı..
yine de çok kesin konuşmak istemiyorum. sadece sabırlı davranıp biraz daha devam edip sonucu görmeye çalışıcam.
bu karışımın benim cildimdeki etkilerini paylaşmak istedim belki benzer şikayeti olan birine yardımcı olur yaşadığım süreç. şmdilik olumlu diyelim. ama mucize yarattığnı söyleyemem. zaten mucize beklemiyordum. cildim bu arada karma cilt. genelde de fazla temizlediğimden, kururdu, ben de bephantenin kremini kullanırdım her gün. ama bu karışımı kullandığım günden beri hiç bi extra nemlendiriciye gerek duymadım. ben tam aksine, cildim çok kuruyacak sanıyordum. bu şaşırttı beni:).
tamamen temizlenirse cildim tekrar yazmaya çalışırım. herkese sevgiler,
Allahını seven bu suyu kullanmasın arkadaŞlar mahvettİ benİ maffffffffffff İlk gÜn cİldİ kuruttuĞu İÇİn zannedİyorsun kİ sİvİlceler İzler gİdİyo İkİ gÜn sonra cİldİm maf oldu ya yazık ya kullanmaz olaydım kullamayın cİldİm Şuan soyuldu kupkuru pul pul İnce İnce sİvİlceler her tarafda hemde İkİ ÜÇ sİvİlce yÜzÜnden bole oldum Şİmdİ her tarafta var dÜzeltmeye ÇalıŞıyorum ................... Ben yandım sİz yanmayın.........................
arkadaşlar ben bunu 2 sene önce kullandım ...ilk önce sivilceler çoğalıyor gibi oluyor çünkü sivilceleri dışarı çıkartıyor ..ve bir süre sivilceler kuruyor ve kayboluyor ..
bence ilk kulalnımdan sonra hemen bana iyi gelmedi demeyin güzeller ..1 ay kullanın ve görün bende sisn gibiydim ..ama pes etmöedim..
şimdi kardeşiime yaptırmayı düşünüyorum...
karar sizin ...:)