Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
slm arkadaşlar busu dedğiniz şey ne oluyor acaba yardımcı olurmusunuz banada benimde birtürlü geçmeyen sivilce izlerim var :KK43::KK43:

gülşah merhaba konunun başlangıcında ne olduğu anlatılıyor ama istersende arama motoruna (dr.avni bakkal sivilce )yazarsan sanırım tarif cıkar ama yine de bulamazsan ben sana tekrar yazarım,bu arada sen bi ara suriyeden gelen bir krem die yazmıştın ben sana mesaj atmama rağmen sanırım mesajım sana ulaşmadı ,benim yüzümde lekelenme oldu da tabi artı sivilce şu krem hakkında bilgi verirmisin canım ,teşekkürler...

gülşah merhaba konunun başlangıcında ne olduğu anlatılıyor ama istersende arama motoruna (dr.avni bakkal sivilce )yazarsan sanırım tarif cıkar ama yine de bulamazsan ben sana tekrar yazarım,bu arada sen bi ara suriyeden gelen bir krem die yazmıştın ben sana mesaj atmama rağmen sanırım mesajım sana ulaşmadı ,benim yüzümde lekelenme oldu da tabi artı sivilce şu krem hakkında bilgi verirmisin canım ,teşekkürler...

mrb cnm tşk ederim bilgilendirdiğin için bu arada ben yeni üye oldum ceylincim bahsettiğin kişi ben değilim bi yanlışlık oldu sanırım ama bnmde kullandığım bi sivilce ilacım vardı adı nadixa keten den yapılmış bi ilaç türkiyeye yeni gelmiş güzel bi ilaçtı tavsiye ederim

Benim de üniversite son sınıfta sivilce problemlerim başladı yaklaşık 1 sene felaket halde gezdim gitmediğim dermatolog kalmadı. tabiki kullandıklarım sonuç verdi ama benim sivilcelerimin altında yatan şey beyaz noktalar. tabi sivilcelerden sonra kırmızı izler kaldı, hala da o beyaz noktalar sivilce olarak bana geri dönüş yapıyor ve onlardan da çok var :KK43:
oral yoldan antibiyotik vermedi doktor bana fakat antibiyotikli krem kullandım nadixa ve imex. exfoliac krem ve jel vermişti bir ara da.
ben de denicem bu formülü sizlerle paylaşacağım sonucu :)

Benim de üniversite son sınıfta sivilce problemlerim başladı yaklaşık 1 sene felaket halde gezdim gitmediğim dermatolog kalmadı. tabiki kullandıklarım sonuç verdi ama benim sivilcelerimin altında yatan şey beyaz noktalar. tabi sivilcelerden sonra kırmızı izler kaldı, hala da o beyaz noktalar sivilce olarak bana geri dönüş yapıyor ve onlardan da çok var :KK43:
oral yoldan antibiyotik vermedi doktor bana fakat antibiyotikli krem kullandım nadixa ve imex. exfoliac krem ve jel vermişti bir ara da.
ben de denicem bu formülü sizlerle paylaşacağım sonucu :)

inş cnm iyi gelir bnde bugün gittim bakalım cildiyeye banada ısotrexin verdi bakalım nasıl olcak nadixayı kullandığımda iritasyon oldu başta sonra korktum ara verdim tekrar başladığımda baya iyi gelmişti ama bu nasıl olcak bakalım korkuyorum yine aynı olcak diye. benmde hiç geçmeyen kırmıızı lekelerim var sivilceler geçsede yinede kalıyo o lekeler:KK43::KK43:kötükedihüso

malesef ki ben de çok inanıp bu sudan yaptırdım ama benim sivilcelerimi geçirmek yerine iyice azdırdı yaklaşık bir aydır kullanıyorum fayda etmedi,belkide ciltten cilde değişiyor olabilir ama geçmesini çok isterdim,şu anda aynaya bakamıyorum o derece kötü oldu yüzüm...

cildin kusmuş olabilir devam etmelisin
bu doktorların verdiği bir tedavi şeklidir ve başlandı mı en az 4 ay devam etmeli
yalnız ben yine de dermatoloğa danışmadan kendi kendinize bu asidi kullanmamanızı öneririm
belki cildiniz çok hassas belki kılcal damar problemleriniz var belki size hiç uygun bir tedavi şekli değil
kızlar öyle kararlamaya kullanamazsınız bunu önce danışın belki sizin sorununuz başka bir yöntemle giderilecek
belki de hormonal problemleriniz var o zaman 20 şişe kullansanızda boş yani

inş cnm iyi gelir bnde bugün gittim bakalım cildiyeye banada ısotrexin verdi bakalım nasıl olcak nadixayı kullandığımda iritasyon oldu başta sonra korktum ara verdim tekrar başladığımda baya iyi gelmişti ama bu nasıl olcak bakalım korkuyorum yine aynı olcak diye. benmde hiç geçmeyen kırmıızı lekelerim var sivilceler geçsede yinede kalıyo o lekeler:KK43::KK43:kötükedihüso

gülşahcım ben isotrexin de kullandım o cildi çok soyan bir ilaç. yan azimle devam edersen çok iyi ama eğer nadixa sende iritasyon yaptıysa isotrexin çok daha tahriş edicektir cildini. tabiki doktorlardan iyi bilemeyiz ama... günde kaç kere uygulayacaksın isotrexin i? ben yalnızca geceleri yatarken kullanıyodum iyi geliyodu fakat sabahları yüzümü yıkarken temizlerken falan cosss diye yanıyodu yüzüm :KK70: sanırım isotrexin gibi ilaçları kullanırken çok ellememek gerekiyor yüzü. bir de sana tavsiyem; doktorum bana isotrexini komple yüzüme boca etmemin iyi olmayacağını yalnız problemli bölgeye uygulamam gerektiğini söylemişti. sama tavsiyem öyle kullan.
inşallah olumlu sonuçlar alırsın tatlım gelişmelerden haberdar etyerimseniben

cildin kusmuş olabilir devam etmelisin
bu doktorların verdiği bir tedavi şeklidir ve başlandı mı en az 4 ay devam etmeli
yalnız ben yine de dermatoloğa danışmadan kendi kendinize bu asidi kullanmamanızı öneririm
belki cildiniz çok hassas belki kılcal damar problemleriniz var belki size hiç uygun bir tedavi şekli değil
kızlar öyle kararlamaya kullanamazsınız bunu önce danışın belki sizin sorununuz başka bir yöntemle giderilecek
belki de hormonal problemleriniz var o zaman 20 şişe kullansanızda boş yani

teşekkür ederim tavsiyelerin için ,ama artık gözüm dönmüş durumda yani ne duyarsam kullanıyorum bıktım artık ,herşeyden medet umar hale geldim,bodrum da da malesef dermatolog 1- 2 tane o yüzden izmiri düşündüm ama hiç tanıdığım doktor yok oradada ege üniversitesini düşünüyorum araştırıyorum bildiğin varsa yazarmısın canım ?..

gülşahcım ben isotrexin de kullandım o cildi çok soyan bir ilaç. yan azimle devam edersen çok iyi ama eğer nadixa sende iritasyon yaptıysa isotrexin çok daha tahriş edicektir cildini. tabiki doktorlardan iyi bilemeyiz ama... günde kaç kere uygulayacaksın isotrexin i? ben yalnızca geceleri yatarken kullanıyodum iyi geliyodu fakat sabahları yüzümü yıkarken temizlerken falan cosss diye yanıyodu yüzüm :KK70: sanırım isotrexin gibi ilaçları kullanırken çok ellememek gerekiyor yüzü. bir de sana tavsiyem; doktorum bana isotrexini komple yüzüme boca etmemin iyi olmayacağını yalnız problemli bölgeye uygulamam gerektiğini söylemişti. sama tavsiyem öyle kullan.
inşallah olumlu sonuçlar alırsın tatlım gelişmelerden haberdar etyerimseniben

inş benim yüzümde cosss diye yanmaz canım :KK70::KK70: bu akşam başlıycam geceleri yatmadan önce sivilcelerin üstüne sürcem bakalım gelişmelerden haber veririm tatlım ....

Arkadaşlar buna benzer suyu kuzenim de kullandı ve çok başarılı.Önceleri biraz artırdı ama şimdi hiç çıkmıyor.ısteyen olursa karışımı yazan doktorun ismini verebilirim(adanada).Bide sanırım içeriği biraz farklı.

ben bugün kardeşim iiçin karneme yazdırdım bugün alacam inş..normalde 60 ytl dediler ama karneye yazılırsa 15 yapılır dedi eczane ..bakalım ..ama biliyorumki iyi gelecek bana ii gelmişti çünkü :=)

ben bugün kardeşim iiçin karneme yazdırdım bugün alacam inş..normalde 60 ytl dediler ama karneye yazılırsa 15 yapılır dedi eczane ..bakalım ..ama biliyorumki iyi gelecek bana ii gelmişti çünkü :=)

prenses merhaba canım bu sudan bende yaptırdım karneye falan yazdırmadım internette yaptıranlar 14 lira falan yazmışlar, bende 15 liraya yaptırdım canım hemde bodrum gibi pahalı bir yerde. Birkaç eczaneye sorsaydın öyle yaptırsaydın, normal fiyatı 15 karneye yazılırsa sanırım biraz daha düşerdi fiyatı...neyse yaptırmışsın artık ,inşallah iyi gelir şifanız olur..bana fayda etmedi...sevgiler..

prenses hangi eczaneymiş o böyle resmen kandırmışlar canım seni ben ilk şişemi eczanede yaptırdım 15tl idi sonra sağlık ocağında yazdırdım eczaneye bu sefer 2tl ödedim oda muayene ücreti maaşımdan ne kadar kesilir bilmiyorum ama en fazla oda 5tl olur.Üzüldüm bak şimdi kazıklamışlar seni....

Bende anneme vermiştim burdaki yazan ilaçları artı olarak medicassol üde yazdırdım akşama yd yarına hazırlattırıcam ilaçlarımı..
cildim çok kötü bir durumda akne ve izler bi anda oluşan bu illetten kurtulmak istiyorm.. resmen savaş alanı gibi oldu.. artık aynaya bakmak gelmiyor içimden makyaj bile yapmıyorm..
Erkek arkadaşım sağolsun o destek oluyo kafana takma desede malesef olmuyor :KK43:

bu karışımında içinde gül suyu (eau de rose) var gerçekten cilde çok iyi geliyor.. nemlendirici kullanmanıza bile gerek kalmayacaktır.

3-4 yıl önce ben de boynumdaki sivilceler için dokta gittiğimde yazdığı ilaç eczanede karıştıraln gül kokulu bir şeydi, ben reçeteyi okuyamadığımdan anlayamıştım, aynısı mıdır acaba, ne olduğunu çok merak ediyordum.

pazar gününnden beri kullanıyorum cildimde bi duruluk ve sivilcelerimde sönmeler oldu .. inşallah dahada çok faydasını görürüm...

arkadaşlar benim sivilcelerim kuru ama lekeleri kalıyo yanı o sivilce bitiminden sonra kalan kahve renki gitmiyo deli olucam

Arkadaşlar ben bu suyu eylül ayından beri kullanıyorum 3. şişemdeyim. Her gün en az bir veya iki kere kullanıyorum.Bu su için yazılan bütün yorumları okudum.Ama kendi yorumum için olumlumu olumsuz mu yazsam bilemiyorum. Aslında cildi temizlemesinden gayet memnunum ve de lekeleri haflettiğini farkettim.Eğer sivilceleriniz küçükse onlarında kolayca geçmesini sağlıyor.Ama öyle ucu olmayan tarzda sivilcelere pek etkisi yok en azından bende böyle. Sivilcelerinizin de çıkmasını durduran bir ilaçda değil ki benim aşırı bi sivilce problemim olmamasına rağmen çıkacak olan gene çıkıyor. Başta da dediğim gibi temizlemek için hergün mutlaka kullanıyorum ciltteki yağı alıyor.

X