merhaba arkadaşım araştırmana hıc gerek yok bu konuyu okuyabılırsen eger bıraz uzun ama ben bu ılacı kımın ne zaman yaptıgını ve o kısının kım oldugu vs hakkında detaylı bılgı koymustum buraya sımd ıbaktım bulamadım da yanı bu konu ıcınde ılacla ve doktorla ılgılı cok detaylı bılgı var.
butun bunlar gecer kesın kurtulcaksın dıyemem tabı ama, ilacın amacı zaten bu sıvılcelerı gecırmek, asetonun etkısıyle de lekelerın gıderılmesı..
ben ılk sıseyı bıtırdım ıkıncısıne basladım cok memnunum, kullanan herkesın sıvılcelerı bır haftalık sure ıcınde gecıyor, aslında hemen ertesı gune kurutuyor ama bır haftada tertemız edıyor diyim..
baya başarılı bır formul yanı..
hepimize ışıl ışıl ciltler diliyorum:1rolleyes:
tulişime de tekrar teşekkürler a.s.
arkadasım hemen ertesi gün demişsin ama hiçte öle olmadı bende ve bu hemen ertesi gün anlamında hemen etki etti tabirini tulişten sonra 2. olarak senden duyuyorum ya bizim sularda bi yanlış var yada baska bişey anlamadım gitti ben 3. haftamdayım hepte kullanıyorum hatta bazı günle bide öğlen yapıorum ve hiçte öle aman allahım diyecek sasırdıgım durumum olmadı daha [sadece pamuga cıkan kirde sasırdım :)] ilk şişemin sonu gelio ya bitince yenisini yaptırıcam yada bırakıp tekrar bi dermatologa gidicem olmuyo böle yoksa....
ama öle hemen 2 günde etkisini gösterdiğine fazla inanmıyorum hem bikere tulişin mor lekeleri varmış oda nasıl sivilceyse bilemicem de o kadar agır derecedekini halletide bende niye bişey olmadı anlamadım ayrıca bnm suratımda hiç pul pul olmadı yani...
ya herkeste aynı etki yapmıyo yada baska bişiler var...