eveeeeetttt sonunda muhteşem suyu yaptırabildim bugün uçkunkaya eczanesini aradım ve o mal eczacının sorunu olan alkolün derecesinin kaç oldugunu öğren dediğini söledim ve suyun ilk tuliş tarafından yaptırıldıgı eczaneden(uçkunkaya eczanesi) alkolün derecesini ögrendim :teytey:60 derece:dance: olacak dedi inş. bu bilgide birilerinin işine yarar .
sonra mal eczaneye gittim yine yan çizdi bende aldım kagıdı çıktım baska eczaneye gittim adam bilgili bu konuda belli dedim bunu istiyorum tamam 1 saat sonra gel dedi ayriyetten dedim ki resorchine maddesi bazı eczanelerde olmuyomus onun yerine aynı işlevi gören baska bişey koyuyolarmıs ama görmüyomus ona dikkat edin dedim ( bunu tuliş tembihlemişti) ama eczacı dediki zaten konulmaz bizde koymayız dedi elimizde var merak etme dedi bende gönül rahatlıgıyla aldım ayrıca 10 milyona aldım ve 3 mart tarihiyle başlıyorum gelişmelerden bende haberdar edicem hepinizi inş. yararını görenler gibi banada yararı dokunur yada dokunmasa bile bi zararı olmaz inş. ,arkadaşlar şimdilik iyi akşamlar ben suyu sürmeye gidiyorum ....
ama bikaç sorum var arkadaslar suyu aldıgım eczacı akşamları günde 1 kere sür dedi karambolde kaldım şimdi naapsam die düşünüyorum tuliş bi cvp yazarsan sevinirim şimdilik tulişin yaptıgı gibi sabah akşam yapıcam baktım cok kuruma oluyo o zmn sadece akşama düşürebilirim...