Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
arkadaslar bugunden itibaren bende kullanmaya basladım az önce surdum yuzum biraz yandı.etkisini göstermesini sabırsızlıkla bekliorum.bu arada bu formulun ne için kullanıldıgını söyledigimde eczacı dehsete dustu.eminmisin aseton olduguna felan dedi:)
insallah bi zararı olmaz.ilerleyen günlerde gelismeleri bildiririm....
şimdiden tesekkuler

Arkadaşlar benimde sırtımda sivilceler ve izler var..bunu kullanıyım mı sizce iyi gelir mi?
Teşekkürler

Arkadaşlar burda okuduklarıma inanamıyorum gerçekten..nasıl cildinize böle işkence edebilirsiniz.bilip bilmeden bu tarz şeyleri sürüp cildi yıpratmak bence çok mantıksız.
Yani belki kısa vadede güzel sonuçlar alırsınız ama sürekli cilde alkol ve aseton sürmek cildi yıpratmazmı.uzun vadede daha erken yaşlanabilir kırışıklar çıkabilir..
Bence bu tarz şeyleri kullanmayın cildinizi az rahat bırakın eğer çok aşırı problemli deilse..
Kısa vadede aldınız sonuçlar sizi kandırmasın.

arkadaşlar yaa bir haftayı geçti suyu kullanmaya başlayalı ilk 2 gün iidi ama artık bi faydası yok gibi:KK43:lekelerin renkleri çooook as açılıo siwilceler geçmio aksine yenileri de çıkıo:KK43:naapıcam ben yaa çıldırcam kafayı yicem artık..antibiyotii de mi kullansam acaba?hiç istemiorum ama..

cicim cild problemleri ne yazıkki uzun süreli tedavilerde yanıt veriyo bu yüzden sabırlı olmalısın.ben bu toniği 3 ayı geçkindir kullanıyorum benimde halen zaman zaman sivilcelerim oluşuyo ama hiç moralini bozmamalısın zamanla geçicek ben çok memnunum....

ya founda nın dediklerine bakın ya kendisinin sivilcesi yok ki böle konusabiliyo herhalde ....
bizim sivilcelerden neler cektiğimizin bunun gibi ne ilaçları göze alarak kullananların oldugunu bilmio herhalde sivilce dediğimiz o küçücük iltihapların bazılarında psikolojik boyutta rahatsızlıklar verdiğini bilmio duymuyo görmüyo herhalde allaha şükür bnm o kadar deil fakat bende cok savaştım ve bunuda deniyecem dedim ayrıcada hiç bi yan etkisini görmedim daha da öle size inanamıyorum demek kolay gel sende yaşa o zaman senide görelim aynaya baktıgın zaman (ki bakabilir misin onuda bilmiyoruz) o zamanda böle konusabilicekmisin..... bizde bilioruz alkolün asetonun zararlarını yoksa...

eveeeett 3. haftamdayım izlerin çoğu geçti sadece cok acayip kırmızı olanlar kaldı arasıra sivilce çıkar gibi oluo sonra hemen yok oluo arkadşlarımda yaptırıcak bu sudan gerçekten çok teşekkürler tulişş hemde çok çok teşekkürlerr

----------

tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

hayır niye böyle çıkıştın anlamadım...bana ne naparsan yap.
merak etme benimde sivilcelerim çıkıyo ve çokta normal bi cildim yok siyah noktalarımda var :) eğer seni rahatlatıcaksa..:) ne diyim.
sadece fikrimi belirttim eğer burası bi forumsa..körü körüne kullanmaktansa biraz farkındalık yaratmak istedim.
şu aylardaki güneş ışığının bile cilde ne kadar zararlı olduğunu biliyosan böle kimyasal karışımların da ne kadar zararlı olabileceğinide biliosundur tabiki..

3 gunumdeyim ve sivilceler kabuk bagladı.benimkiler kistik akne oldugu için anibiyotikle kullanıyorum.ve baya bi ilerleme var :))

arkadaşlar tartışırken unuttuğunuz bişey var bu su bizim uydurduğumuz bişey değil! doktor reçetesi hem de oldukça ünlü bi doktorun reçetesi.. topicin ilk sayfasında ayrıntılı olarak var zaten ve bunu hala reçete eden doktorlar da var... nette ararsanız bulabilirsiniz.. tabiki kafamıza göre yüzümüze aseton alkol sürmüyoruz.. :enbuyukkk:

öncelikle çok teşekkürler paylaştığın için... benim de gebelikten dolayı iyice çoğaldı sivilcelerim... antibiyortik kullnmak şart mı... ve gebeliğe herhangi bir zararuı var mı... inşalah yoktur... şimdiden teşekkürler...
canm zaten antıbıyotık dersen hamılelıkte ampısılın türevinden baska antıbıyotık onermıyolar kendmden bılıyorum ama yınede dr a danısmak daha iyi tulış in kullandıı hamılelıkte kullanılmıycak bır antıbıyotık ama tonıgı danısmanda yarar var

tulış canm bugun madecassol aldm
senın tonıkle beraber mı kullancam sadece izlerın üstüne mi sürücem sen bu ılacı kullanp yararını gormüştün dimi beni bi daha motive et nolur geçirecegine cok inandm da ondan canmböle umutsuzluum

Son düzenleme:
canm zaten antıbıyotık dersen hamılelıkte ampısılın türevinden baska antıbıyotık onermıyolar kendmden bılıyorum ama yınede dr a danısmak daha iyi tulış in kullandıı hamılelıkte kullanılmıycak bır antıbıyotık ama tonıgı danısmanda yarar var

Canımsın ya,ben yokken ne güzel idare ediyonuz,hayranım sizlere,lafişe,sana,elinize dilinize sağlık...
tulış canm bugun madecassol aldm
senın tonıkle beraber mı kullancam sadece izlerın üstüne mi sürücem sen bu ılacı kullanp yararını gormüştün dimi beni bi daha motive et nolur geçirecegine cok inandm da ondan canmböle umutsuzluum
Gülüm madecassol cildi hafif ama çok hafif soyma etkisi yapabiliyor bazen aklında bulunsun yaparsa panikleme,yapmayabilir de.Dilersen şöyle yap akşam yatmadan önce hafif hafif lekelerinin üzerine sür bitkisel kökenli müthiş bir pomattır inşallah faydasını görürsün.yerimseniben

valla tuliş beni tanicaktır 1 yıldır bu başlığı takip ediyorum kullananlara soruyorum ha yaptırdım ha yaptırıcam derken sonunda yaptırdım ve başladım.açıkçası annemleri ikna edemedim bu zamana kadar alkol asteton yüze sürülcek falan değince manyakmısın sen gibi bi tepkiyle karşılaşıyo insan bende yıllardır burama kadar geldi(burda burası çenemin altınıda aştı tepeme çıktı şeklinde bi ifade)diyerekten yeter yüzüm yansada hiç olmassa alttan yeni deri çıkar diyerekten yaptırdım gitti.:) neyi göze almışım dimi.ama bıktım yani.ikigün falan oldu haliyle henüz bi gelişme yok birhaftaya kadar anlarız heralde.bende makyajsız gezemeyenlerdenim.makyaj dediğim bi fondöten bi pudra bi kalem.artık fondöteni es geçicez.ama pudrayıda bırakamam böyle nasıl gezerim sonra.neyse gelişmelrde haberleşiriz sivilce mağdurları:)

biliyorsunuz tulişe bu ilacı dr. onu muayene ederek verdi losyona karışmam ama antibiyotik konusunda araştırın bi dr.a gözükün derim ben de bugün hazırlatıcam suyu amaaan şimdiye kadar bi ton antibiyotik kullandım diyip maksiprou da alayım diye düşündüm hep hastalıklı biriydim onçün içtigim antibiyotikleri biriktirsem bi eczane açardım :))

neyse geleyim sadede...google'de maksiporu araştırdım ve biliyorum ki kk'de pkos hastası bayan çok ben gibi..yani metforminli ilaç kullanıyorsunuz ya da insülin direnci olanlarda...

bu maksiporun metforminle etkileşimi var haberiniz olsun.

...
...

o siteden ekliyorum ilacın bilgilerini bilgi alıntıdır.

ETKİN MADDE HAKKINDA KISA BİLGİ

sefaleksin monohidrat

Hücre duvarı sentezi inhibitörü sefalosporin grubu antibiyotik.

Yetişkin 1-4gr/gün 4 eşit doza bölünerek.

Çocuk 25-100mg/gün 4 eşit doza bölünmerek.

Gebelik kategorisi B (kanıtlanmış zararlı etkisi yok, yeterli çalışma yok).
Anne sütüne geçer.

Kontr; sefalosporin allerjisi.

Etkileşim; Metformin, probenesid.

Yan etkilker; Diyare, oral kandidoz, kusma, bulantı, mide krampı, iştahsızlık ve psödomembranöz kolit.
Alerjik reaksiyonlar: Anafilaksi, eozinofili, kaşıntı, ilaç ateşi, deri döküntüsü, Stevens Johnson sendromu.
Transient hepatit, hepatik kolstaz, genital veya anal prüritis, vajinitis, moniliazis, baş ağrısı, ajitasyon, konfüzyon, halüsinasyon, artralji, artritis, reversibl interstisyel nefrit, nefropati, nötropeni, trombositopeni, hemolitik anemi.

Bu sitede ve verilen linklerdeki bigilerin eksik veya hatalı olmasından ve uygulanmasından oluşacak zararlardan site sahibi sorumlu tutulamaz.İlaç kutusunda bulunan prospektüsler daha geniş ve güncellenmiş bilgi içerirler.

...
...

tulişcim teşekkür ederim karışım için bi de sabrın için teşekkür ve takdir ediyorum :))

kızlar merhaba. aranıza yeni katıldım. bu ilacı duyunca çok sevindim. eğer bi doktor verdiyse umarım yararlı olacaktır. bi kaç arkadaşımada formülü verdim. araştırıcaz. edindiğim bilgileri sizinle paylaşırım mutlaka. bende bişey sormak istiyorum. benim yüzümde de öyle kocaman kocaman iltihaplı sivilce yok. yani bi hastalık gibi değil ama. böyle pütür pütür şeklinde zaman zaman çoğalıyor sivilceler, lekeler ve çok derin olmayan izler var. bütün bunları geçirip pürüzsüz bir cilde kavuşurmuyum acaba.

kızlar merhaba. aranıza yeni katıldım. bu ilacı duyunca çok sevindim. eğer bi doktor verdiyse umarım yararlı olacaktır. bi kaç arkadaşımada formülü verdim. araştırıcaz. edindiğim bilgileri sizinle paylaşırım mutlaka. bende bişey sormak istiyorum. benim yüzümde de öyle kocaman kocaman iltihaplı sivilce yok. yani bi hastalık gibi değil ama. böyle pütür pütür şeklinde zaman zaman çoğalıyor sivilceler, lekeler ve çok derin olmayan izler var. bütün bunları geçirip pürüzsüz bir cilde kavuşurmuyum acaba.

merhaba arkadaşım araştırmana hıc gerek yok bu konuyu okuyabılırsen eger bıraz uzun ama ben bu ılacı kımın ne zaman yaptıgını ve o kısının kım oldugu vs hakkında detaylı bılgı koymustum buraya sımd ıbaktım bulamadım da yanı bu konu ıcınde ılacla ve doktorla ılgılı cok detaylı bılgı var.

butun bunlar gecer kesın kurtulcaksın dıyemem tabı ama, ilacın amacı zaten bu sıvılcelerı gecırmek, asetonun etkısıyle de lekelerın gıderılmesı..
ben ılk sıseyı bıtırdım ıkıncısıne basladım cok memnunum, kullanan herkesın sıvılcelerı bır haftalık sure ıcınde gecıyor, aslında hemen ertesı gune kurutuyor ama bır haftada tertemız edıyor diyim..
baya başarılı bır formul yanı..
hepimize ışıl ışıl ciltler diliyorum:1rolleyes:
tulişime de tekrar teşekkürler a.s.

3 hafta oldu kullanmaya baslayalı epey düzeldi zaten abartılı bi sorunum yoktu zamanla dahada iyi olcagına eminim teşekkrler tulişa.s

ilk olarak dün gece yatmadan ve bu sabah yaptım yani ben de başladım..yalnız varya pamuga bildigimiz kir çıkarıyor prafooooo :))

suya sabuna deymez olduk :p var beynamaz bizler vayy...

ben uzun bi süre kullandım banada doktor tavsiye etti çok iyi bi tonikti sivilceleri kurutuyordu benim gibi beyaz tenli olanlar için çok iyi gelecek çünkü kızarıklıkları götürürdü cildimin rengini açardı ama uzun süre yani 4 ay gibi zamanda kullandım sivilcelerin çıkmasını engelemiyordu sadece çıkanları durdururdu birazda pahalıya patladığı için bıraktım ve cildim eski sivilceli haline döndü:a015:

X