Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kadınlar kulubü moderatörlerine çok teşekkür edrim bana yardımcı oldukları için tekrar teşekkür ederim emeğinize vede ellerinize sağlık

arkadaslar ben bi şişe bitirdim hiç bi etki etmedi tmm doktor vermiş efsane deniyo allah rahmet eylesin ama öle muhtesem bişeylik durumu yok çünkü hiç etkisini görmedim ve hmn ardından dermatologa gittim şimdi roaccutane tedavisine baslıyoruz 5 ay boyunca haberinz olsun yani kimisinde yarıyo kimisinde yaramıyo ama herkese aynı derecede zararı oluyo söliim saf alkol ciltte gözenekleri büyütüyo hbrinz olsn ve bu olay ciltten cilde değişr die bşy olamaz bence daha adam akıllı tedavilere yogunlaşın bnm 3 haftam bosa gitmiş oldu ama yinede siz bilirsiniz...

:KK43: ya ben de şuna karar verdim tulişin cildi zaten kaliteli bi ciltmiş ve onun ki ergenlik sivilcesiymiş sanırım ve böyle bi karışım çabucak etkisini göstermiş...
ama bizim gibi sorunlu ciltler senelerdir ne denersek deneyelim hiç bi sonuç alamıyor olmamıza dayanarak söylüyorum ki öyle çabuk sonuca ulaşmamız çok zor maalesef :KK43:..

ben de karışımı kullanıyorum ama çok fazla etkisini göremedim:1no2: yinede bi süre daha denicem .. birde 2 yerde sert kabarıklık oldu sivilce çıkacak diye oraya karışımdan çokca sürdüm ve şu an hiç bir kuruma olmadığı gibi 2 gündür kaybolmuyo ve yanık gibi oldu :KK43: puff hem de tam dudağımın üstünde .. ev hapsindeyim ya senağlama

kızlar benim de başlangıçta iyi gidiyodu, çok mutlu olmuştum... 2 şişe bitirdim... ama son 3 haftadır cildim tuhafalaştı...senağlama yüzüm yağ sürmüş gibi acayip parlamaya başladı, sivilce gibi çok sert bişeyler çıktı... of ya benim cildim zaten bi tuhaf...:çok üzgünüm: ben bu karışımın çok kişiye iyi geldiğini duydum ama galiba bana yaramadı... inşallah size iyi gelir... moralinizi bozmak için yazmadım sadece gelişmeleri birbirimize haber verelim diye paylaşmak istedim...

arkadaşlar bende bu karışımı uzun süre kullandım en başlarda biraz sivilce çıkmasını engelledi ama ondan sonra kızarıklar için yaradı başka bişey yok... ama cildi temizleme konusunda iyi bir tonikk

valla cildi benim gib yağlı ve beyaz tenli olanlarda geç etki gösteriyor.soyduğunuzu sivilceyi hemen kurutuyor.kabuk bağlatıyor.ama sivilceye dokunmazssanız zamanınızı alıyor.benim cildim yağlı sivilcelerim çıkmaya devam ediyor ve şişenin yarısına geldim.ama sivilcedeki kızarıklığı azaltıyor.beyaz tenli olduğum için ilk bunu farkettim.ben bu şişeyi bitircem ikinci şişeyede başlıycam zonra ara vericem zaten hazirandan sonra okadar sıcakta sürmek tehlikeli olur.yani uzun bi tedavi süreci olarak düşünüyorum bunu.o yüzden hedefim iki şşe ondan sonrada bi değişiklik olmazss abkıcaz bi çaresine artıkın

canım birde galiba teni iyice beyazlatıyor bende oyle yaptı yanı ama sıvılcelerıme baya ıyı geldı ben hepsıyle oynuyorum zaten :1rolleyes:

bir de yıne bu kısımda bır arkadaş açmış ısırgan otuyla ılgılı onu da dene ıstersen..linkini veriorum http://www.kadinlarkulubu.com/sivilcelere-isirgan-suyu-cozumu-t171040/index.html

ben bu suyun cok faydasını gordum ısırganı henuz denemedım ama aklında bulunur en azından...
a.s.

ben 2 şişe kullandım ilk zamanlar cildimde müthiş bi berraklık vardı.. ama daha sonra cildim sağlıksız ve bet görünmeye başladı. pul pul dökülmeler kırmızı yanık lekesi gibi lekeler oldu. dermotolağa gittim ve cildimi çok yorduğumu yıprattığımı söyledi bana ben de kullandığım ilaçtan bahsettim. çok kuvvetli bi ilaçtır o ergen dönemde cildin kuvvetli olduğu dönemde çok etkilidir ama fazla sorunlu olmayan bi cilde zararları büyük olur içinde saf alkol var ve aseton bunlar tahrip eder bunu kullanmanı önermem dedi. ben de bıraktım. innovanın kil maskesi alkolsüz toniğini ve nutricina su bazlı nemlendirici kullanıyorum yüzümü toparladım gibi. en azından kuruluk hissini yok ettim. tulişin formülü harika bi temizleme toniği ama zamanla sorun yaratabiliyo en azından ben de böyle oldu.

Son düzenleme:
tulişde demişti bi süre sonra ara verceksiniz diye.bende ara vericem 2 şişeden sonra.ben zaten beyaz tenli oldğum için beyazladığımın farkında değilim ama diğer tenlerde olduğu gibi kırmızı lekeler hemen değilde haliyle geç gidiyo.sonuçta içinde saf alkol aseton var elbette cildi tahriş edicek mikrobu kurutmak için minarellerden bi süre vazgeçmemi zgerekiyo.ve bi süre sonrada ara vermek şart.

Arkadaşlar Ben Bu Karişimi Uzun Zamandir Kullaniyorum Dört şişe Bitirdim Memnunum Milyarlarca Lira Döktüm Diğer ürünlere Bundan Gördüğüm Yarari Başka Bişiden Görmedim çevremdeki Herkez Değişimin Farkinda Ayrica Bu Karişimi Yazicidan çikartip çantamda Taşiyorum Yolda Otobüste Her Hangi Biyerde Cild Sorunu Yaşayanlara önerip Tarifi Veriyorum Bence çabuk Pes Etmeyin Sivilce Tedavisi Uzun Zmaan Gerektirir Unutmayin***
Mutlu Ve Umutlu Kalin

Tulişe Teşekkürlerimi Unutmuşum Tekrar Teşekkürler Hatta Bu Gün Bir Anestezi Uzmani Tanidiğimin Kizi Için Bu Karişimin Tarifini Vericem ***

mrb herkeslere benim burnumun yanlarında beyaz putur putur bişiler dökülüyor sonra kızarıyor bi fikriniz var mıı acaba

Bu karışım oldukça bilinir ama benim bildiğim bundan biraz daha farklı CADIARZU

Asit Salisilik 4 gr.
Resorsin 4 gr.
Alkol 100 cc.
Eau de rose 100 cc.

Konuya şöyle bir gözattım da aseton konusunda kafasında soru işareti olanlar, çekinenler varsa onun yerine bildiğim bir uzman doktorun genel tavsiyesi olan yukarıda ki karışımı deneyebilir. Zaten salisilik asitin bu karışım örneğinde ki gibi diğer bileşenler ile tolere edildiğinde akne için ne kadar faydalı olduğunu bilen bilir.

Bir Dost sırnaşık şey​

Son düzenleyen: Moderatör:
tulişde demişti bi süre sonra ara verceksiniz diye.bende ara vericem 2 şişeden sonra.ben zaten beyaz tenli oldğum için beyazladığımın farkında değilim ama diğer tenlerde olduğu gibi kırmızı lekeler hemen değilde haliyle geç gidiyo.sonuçta içinde saf alkol aseton var elbette cildi tahriş edicek mikrobu kurutmak için minarellerden bi süre vazgeçmemi zgerekiyo.ve bi süre sonrada ara vermek şart.

Bu solüsyonu uygularken ara vermeden tahriş olan bölgeler için Hipokort Pomad kullanırsanız sıkıntı çekmezseniz diye umuyorum. Fiyatı 5 ya da 6 lira.Geçmiş olsun..

ben bu reçeteyi 3 şişede bıraktım artık hepsi iyileşti.daha öncede başaldığımda yazmıştım gerçekten hatta başka sitelerde bile tavsiye ettim çok memnun kalacaksınız diye.birçok arkadaşıma reçeteyi verdim hepsi çok memnun günün birinde internetten bukadar işe yarayacak bişey öğreneceğim hiç aklıma gelmezdi ama o kadar çok kişinin olumlu sonuçlarını okuyunca denedim ve herkese tavsiye ederim sivilcelerden kurtuldum herkes cildin çok güzel oldu diyor sadece izleri kaldı onuda peelinglerle geçiricem inşallah.
birde elmakabuğu ve kayısı maskesini yapıyorum haftada bir cildim gözle görünür şekilde düzgünleştiriyor ayrıca kayısı cildi besliyor izleride geçirek. gelişmeleri yazarım akadaşlar....

arkadaşlar ben bunu uçkunkaya eczanesinde yaptırdım konuyuda takip ediyodum zaten...sabah akşam aksatmadan sürmeye çalıştım..bir şişe bitmek üzere....ama sivilce hala cıkıyor..ne dersiniz sizdede ilk şişede cıkmaya devam ediyormuydu..kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız cok sevinirim

ben bu suyu nisan başında kullanmaya başladım. dudak üstünde acaip ağrılı svilceler, yanaklarımda kocaman içi dolu sert sivilceler....

felaket günler!

şimdi biraz daha iyi ama o kadar! şişe bitmek üzere. aslında mükemmel bir tonik! ama ben galiba bir cilt bakımı yaptıracağım bu şişe bitince, bir arındırsınlar altını üstüne getirsinler, sonra yeniden 2.şişeye başlıyacağım. ben sadece sabahları bir kez nemlendirici sürüyorum. hani güneş koruma faktörü filan olsun diye.

antibiyotik kullananan arkadaşlar, sorum size! ne dersniz? asıl işe yarayan antibiyotik bu da üstte kalanları mı temizliyor... ben antibiyotik kullanmadım, ondan mı henüz tam anlamı ile etkisini göremedim?

CANIM BENCE SEN İLK ÖNCE CİLDİYEYE EY GİT ondan sonra ilacı ve toniği kullan yoksa cildin,ini iyice kötü yaparsın canım yazık bence , evet çok güzel bir tonik cildi çok temizliyor ve sivilceleri kurutuyor ama sen dr. git ve yediklerine dikkat et ..

sağlıklı günler :=):nazar:

çok teşekkür ederim ilgine. ama maalesef yaz aylarında işim nedeni ile doktora gitmem imkansız, sürekli şehir dışındayım. bu cilt tedavilerini bilirsin, sürekli kontrol vs. haftada iki haftada bir. benim için imkansız. ancakkkk eylüle gelince gidicem.

bakalım, olmazsa doktora diyim. hani şehir dışına gidicem ona göre birşey yap diye. ya bu iş o kadar zahmetli ve uzun vadeli ki... bakalım?

X