Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya arkadaşlar bn bugün alıcaktım eger yapsaydı tabi ama alkolün dereceleri varmış onu tam ögren öle gel demiş eczacı yanlış bişey yaparım yüzünü yakarsın demiş ben bu mesüliyeti alamam demiş arkadaşlar bu alkolün derecesi falan kaç ise bii söleyin bana da belki o zmn o salak eczacı yapar ...
ARKADAŞLAR BURDAKİ SORUNUMA Bİ ÇARE OLACAK ŞAHIS YOKMU LÜTFEN BEKLİYORUM...YARDIMCI OLUN YAPTIRDIGINIZ ECZANEDE BÖLE SORUN OLDUMU OLMADIYSA BU SORUNU OLABİLECEKLER İÇİN YAPTIRDIGINIZ YERDEN DERECELERİ ÖGRENEBİLİRMİSİNİZ???benneyaptımki
tuliş canım bu tonik lekelere de iyi gelirmi yani sihir yapmasını beklemiyorum ama bi süre kullansak yararlı olurmu lekeler için ayrıca cildi çok kurutmuyo dimi teşekkürler
Evet,sabırla beklenince Lafişim,sivilceler artık çıkmaz olunca lekeler de yavaş yavaş yokoluyor ama istersen sen de Madecassol kremi ve yanında A vitamini takviyesini bir dene,asla pişman olmayacaksın.süzgün benim lekeleri de ciddi şekilde geçirdi yani terrtmiz değil henüz ama o yolda ilerliyo..
ah bir de arasıra dellenip yine parçalamasam yuzumu..
yanı lekelere de iyi geliyor.. ayrıca hiç kurutmadı benım cıldımı.. karma cıldım ondandır belkı bilmem ama yanaklarım normal mesela hıcbır yerını kurutmadı sıvılceler dısında yerimseniben
Formülü doktoruna göster,mutlaka onun olurunu al,sonra kullan.Bebeğin her şeyden önemli.bu surulen ılacın hamılelıge bır etkısı olurmu pekı kızlarrr
Daha durun,Yüzünüzü parlatacak,ışıl ışıl yapacak,her gün bana içinizden teşekkür edeceksiniz!sengözlerimebaksanabAma sivilceleriniz tamamen geçtikten sonra içindeki alkol ve aseton oranını 100 er grama düşürerek yeni formülü hazırlatın,ileriki zamanda kurumaması için.haklısın Tüliş.. ben de zaten sivilcelere dokunmuyorum ama bi ara ünlü bi cilt doktoruna gitmiştim o da tırnak izi yapmadan siyah noktaları sıkmıştı... sivilceler sıkıldığında alttaki iltihap alanı genişliyomuş... siyah noktanın da sıkılması için iyice kabarıp dokunulduğunda ele geliyo olması lazımmış... bu arada Tüliş sana kocaman kocaman teşekkürler.. a.s. her sabah kalktığımda eşim yüzün çok değişti diyo :1hug:
MADECASSOL KREM VE A VİTAMİNİ TAKVİYESİ TAVSİYE EDİYORUM SANA DA GÜLÜM.arkadaşlar bende senelerdir sivilcelerimle mücadele eden biriyim, yüzüm son zamanlarda sivilce dolmuştu.. kullanmadığım marka , bitkisel ot kalmadı diyebilirim.. en son aldığım dermadoc diye bi ürünü kullanıyorum.kozmatik olmadığını söylediler ve bazı anlaşmalı ezc. ler satıyor,fakat biraz pahalı. sadece akne kremine 150ytl verdim. bu ürünü alırken test ettiler cildimi. ne uygunsa cildime onu verdiler. 3 hafta oldu ve gerçekten sivilcelerim yok olmaya başladı,hatta oldular bile .. normalde 2-3 ay süre veriyolarmış... aynı anda izler içinde krem kullanıyorum.çok memnunum şimdilik, çünkü gözle görülür bi ilerleme var. inşallah kurtulurum şunlardan.. sadece tavsiye etmek istedim... aklınızda bulunsun...
DOREMİ de işe yaramadığnı söyledi sanırım sözettiği kremin.Sen beni dinle,madecassol kremi ve a vitaminini al.Sakın ihmal etme.Doremi Canm Lütfen Lekeler Için Kullandiğin Kremin Adini Yazarmisin Sivilce Kreminin De Adini Yazarsan Sevinirim Ayrica Roaccutane Kullanmayi Iç öneren Olmadimi Sana Cevabini Bekliyorum Tşkkrler
Size de bir reçeteye Madecassol krem ile a vitamini takviyesi yazıyoyrum süzgün hanım.İmza tohturunuz Tuliş.naniknanikCanm Lekelerin Için Hangi Kremi Kullanmistin Yazarmsn Sivilcelerin Içinde
Kızlar yanlış mı anladınız acaba beni,diyorum.Yüze hiç su değmeyecek diye bir şey olur mu?Burda önemli olan su ve sabunla temizlememek,ne tür sabun kullanıyor olursanız olun,bu tonikle beraber kullanmamak.Sabahları uyanınca ve akşam yatarken de yüz temizliğinizi su ile değil bu tonik ile yapmak.Onun dışındaki zamanlarda elbette duş alacağız,abdest alacağız yani.Temizleme amaçlı kullamayın suyu diyorum sadece.merhaba herkese ben kk ya yeni üye oldum forumda gezerken tulişin sivilce toniğini gördüm aklıma yattı yalnız benim bi sorum olucak ben namaz kılıyorum bu yüzdende günde 4 kere falan abdest alıyorum bu toniği kullanıcaksan sudan uzak durman gerekiyo demişsin şimdi ben bunu kullanamıcakmıyım bana cvp verirseniz çok sevinirim
Lafişim jel kullanarak iyi halt ediyon.Bak ne güzel demişsin kullanmasak daha mı hizli ilerlerdi acaba gelişmeler diye.Tabii ki de!nazlicim ben de namaz kiliyorum haliyle yikiyorum yuzumu hatta yıkarken temizleme jelı kullanıorum. ardından da tonık ile siliyorum.
bay ilerleme var yuzumde ben su degmesının cok bı dez avantajını gormedım lakın soyle bısey olabılır belkı yıkamasak daha hızlı ıyılesırdı.. o da aklıma yatmadı benım yanı su degmeme olayı ama yanı sonucta bende gunde 4-5 kere abdest alıyorum bır problem olmuyo en kısa zaman da kullanmanı tavsıye ederim a.s.
kızLar bende 5 qündür KULLanıyorum izLer duruyo ama sivilcelerin Çıkmasını enqelliyo hemen kuruyo kaLıyo insallah iLerki qünLERDE siwiLce izLerimde kayboLur :)
merhaba tuliş ben şu an sivilce tedavisi görüyorum ama tonik olarak bu karışımı alacagm kullandıım ısotrexın kremle* günde 2 defa* etkileşime girermi acaba sabırla ıgıyle soruları yanıtsız bırakmadıın için tesekkürler b vitamini alıyorum su anda bıtırınce a vitmini takviyesi alıcam b vit cilt üzerine etkilerini biliyomusun gerçi netten de bakabilirim tekrar tesekkürler
annem gitmiş eczaneye söylemiş bu karışımı.
aseton cildi bozarmış karışımı doğru yazsın gelsin demiş:sm_confused:
anlamadım ben smdi aseton ve alkol mü 125 gr yoksa ayrı ayrı mı 125 gr ??
tam anlamıyla bi formülü yok mu ablalarım yardım edin senağlama