Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ya benim sivilceler ne illet ya gitmio gitmio gitmio harkese yaradı şu su ben bi fark görmüyorum yaaa bıktım pazarda nie canlı deri satılmıoki uffff

kızlar dün akşam siftah yaptım,bu sabahta sürdüm hiçbir yanma veya kızarıklık yada kaşınma gibi vs.hiçbirşey olmadı bende.bakalım artık hayırlısı...yüzümü güzelce temizlemiştim dün akşam sürmeden önce ve inanamıyacaksınız pamuk resmen gri oldu :))sivilce izlerine bir faydası olmayabilir ama çok güzel bir temizliyici olduğunu düşünüyorum.cild tamamen temizlenincede sivilce çıkmasını engelleyebilir.hadi bakalım başladık,gelişmeleri yazarım...:KK66:))

ya arkadaşlar bn bugün alıcaktım eger yapsaydı tabi ama alkolün dereceleri varmış onu tam ögren öle gel demiş eczacı yanlış bişey yaparım yüzünü yakarsın demiş ben bu mesüliyeti alamam demiş arkadaşlar bu alkolün derecesi falan kaç ise bii söleyin bana da belki o zmn o salak eczacı yapar ...

ARKADAŞLAR BURDAKİ SORUNUMA Bİ ÇARE OLACAK ŞAHIS YOKMU LÜTFEN BEKLİYORUM...YARDIMCI OLUN YAPTIRDIGINIZ ECZANEDE BÖLE SORUN OLDUMU OLMADIYSA BU SORUNU OLABİLECEKLER İÇİN YAPTIRDIGINIZ YERDEN DERECELERİ ÖGRENEBİLİRMİSİNİZ???benneyaptımki

ben yaptırırken eczacı alkol derecesı fılan sormadı ama.. bugun gectı de yarın yaptırdıgım eczaneye gıder sorarım..

bana kalırsa sen benım buraya yazmamı bekleme anca cts yazarım cunku yarın dısarıda olucam

baska bır eczaneye gıt ve ver karısımı bu sekılde bır soruyla karsılasmıcanı umuyorum.. dıgerınden daha merkezı bır eczane olsun..

saol tesekkür ederim baska eczaneyi denicem ztn de cumarteside bekliycem cvbını şimdiden tesekkür ederim :KK70: bnmde bi arkadasım yrn cilt doktoruna gidiomuş onada verdim formülü yrn doktora sordurcam belki alkol derecesin acısından bişey söleyebilir en azından yüze sürülebilme acısında bişiler söleyebilir...

bu suyu tavsiye eden arkadaşıma çok teşşekür ediyorum daha önce bir sürü krem ve ilaç kullandım sivilcelerim hala vardı çok şükür bir haftada benim sivilceler kurudu ve yeni sivilce çıkmadı
bu arada ilacı hazırlatan arkadaşlar sanki biraz pahalı hazırlatmış gibi ben 3 ytl ye yaptırdım

kızlar bende salı akşamından beri kullanıyorum.1 gün makyaj yapmadım ogünde herkes betin benzin atmış,hasta mısın git eve dinlen falan dediler :)) duramıyorum yapmadan ama sadece pudra sürüyorum fondoten kullanmıyorum o suyla temizliyorum,ve gözle görülür bir fark var.cildim bayağı kurudu ama sivilcelerimin çoğu gitti ve hiç yeni sivilce çıkmadı.ve ilgisi var mı bilmiyorum ama cildim çok berrak duruyor ben bu iksiri çok sevdim :)))
kesinlikle hiç terddütsüz kullanın bence,çok işe yarıyor...

ARKADAŞLAR BURDAKİ SORUNUMA Bİ ÇARE OLACAK ŞAHIS YOKMU LÜTFEN BEKLİYORUM...YARDIMCI OLUN YAPTIRDIGINIZ ECZANEDE BÖLE SORUN OLDUMU OLMADIYSA BU SORUNU OLABİLECEKLER İÇİN YAPTIRDIGINIZ YERDEN DERECELERİ ÖGRENEBİLİRMİSİNİZ???benneyaptımki

canım,kullanılan alkolün derecesini bilmiyorum.ben bahçelievlerde ki bir eczaneye yaptırdım ve adam bu formülü biliyordu zaten hiçbirşey sormaksızın tamam yarın gel al dedi.bence başka bir eczaneye sorsan daha teferruatlı olanlardan bir tanesine jeyyar ama istersen bu akşam gidip sorayım,akşamda yazarım sanayerimseniben

kızlar antalyadayım ve karışımı burada yaptıran bir arkadaş varsa banada söylesin eczaneler biz yapamayız diyor lütfen yardım

tuliş canım bu tonik lekelere de iyi gelirmi yani sihir yapmasını beklemiyorum ama bi süre kullansak yararlı olurmu lekeler için ayrıca cildi çok kurutmuyo dimi teşekkürler

Canım sana lekeler için eczanelerde ucuz fiyata bulacağın bir merhemi önereceğim,hiç bir yan etkisi yok,çok memnun kalacaksın.MADECASSOL krem.Dene,sonra bana teşekkür edeceksin.Bir de yanında mutlaka ağızdan A Vitamini takviyesi al,kendini tamir edemeyen ciltlerin inanamayacağın kadar yardımcısıdır.
Diğer soruya gelince,bazı ciltleri kurutabilir tabii,cilt tipine göre değişir.Çok kuruma hissedersen,hafif su bazlı bir nemlendirici kullan.

süzgün benim lekeleri de ciddi şekilde geçirdi yani terrtmiz değil henüz ama o yolda ilerliyo..

ah bir de arasıra dellenip yine parçalamasam yuzumu..

yanı lekelere de iyi geliyor.. ayrıca hiç kurutmadı benım cıldımı.. karma cıldım ondandır belkı bilmem ama yanaklarım normal mesela hıcbır yerını kurutmadı sıvılceler dısında yerimseniben
Evet,sabırla beklenince Lafişim,sivilceler artık çıkmaz olunca lekeler de yavaş yavaş yokoluyor ama istersen sen de Madecassol kremi ve yanında A vitamini takviyesini bir dene,asla pişman olmayacaksın.
bu surulen ılacın hamılelıge bır etkısı olurmu pekı kızlarrr
Formülü doktoruna göster,mutlaka onun olurunu al,sonra kullan.Bebeğin her şeyden önemli.

haklısın Tüliş.. ben de zaten sivilcelere dokunmuyorum ama bi ara ünlü bi cilt doktoruna gitmiştim o da tırnak izi yapmadan siyah noktaları sıkmıştı... sivilceler sıkıldığında alttaki iltihap alanı genişliyomuş... siyah noktanın da sıkılması için iyice kabarıp dokunulduğunda ele geliyo olması lazımmış... bu arada Tüliş sana kocaman kocaman teşekkürler.. a.s. her sabah kalktığımda eşim yüzün çok değişti diyo :1hug:
Daha durun,Yüzünüzü parlatacak,ışıl ışıl yapacak,her gün bana içinizden teşekkür edeceksiniz!sengözlerimebaksanabAma sivilceleriniz tamamen geçtikten sonra içindeki alkol ve aseton oranını 100 er grama düşürerek yeni formülü hazırlatın,ileriki zamanda kurumaması için.

arkadaşlar bende senelerdir sivilcelerimle mücadele eden biriyim, yüzüm son zamanlarda sivilce dolmuştu.. kullanmadığım marka , bitkisel ot kalmadı diyebilirim.. en son aldığım dermadoc diye bi ürünü kullanıyorum.kozmatik olmadığını söylediler ve bazı anlaşmalı ezc. ler satıyor,fakat biraz pahalı. sadece akne kremine 150ytl verdim. bu ürünü alırken test ettiler cildimi. ne uygunsa cildime onu verdiler. 3 hafta oldu ve gerçekten sivilcelerim yok olmaya başladı,hatta oldular bile .. normalde 2-3 ay süre veriyolarmış... aynı anda izler içinde krem kullanıyorum.çok memnunum şimdilik, çünkü gözle görülür bi ilerleme var. inşallah kurtulurum şunlardan.. sadece tavsiye etmek istedim... aklınızda bulunsun...
MADECASSOL KREM VE A VİTAMİNİ TAKVİYESİ TAVSİYE EDİYORUM SANA DA GÜLÜM.
Doremi Canm Lütfen Lekeler Için Kullandiğin Kremin Adini Yazarmisin Sivilce Kreminin De Adini Yazarsan Sevinirim Ayrica Roaccutane Kullanmayi Iç öneren Olmadimi Sana Cevabini Bekliyorum Tşkkrler
DOREMİ de işe yaramadığnı söyledi sanırım sözettiği kremin.Sen beni dinle,madecassol kremi ve a vitaminini al.Sakın ihmal etme.
Canm Lekelerin Için Hangi Kremi Kullanmistin Yazarmsn Sivilcelerin Içinde
Size de bir reçeteye Madecassol krem ile a vitamini takviyesi yazıyoyrum süzgün hanım.İmza tohturunuz Tuliş.naniknanik
merhaba herkese ben kk ya yeni üye oldum forumda gezerken tulişin sivilce toniğini gördüm aklıma yattı yalnız benim bi sorum olucak ben namaz kılıyorum bu yüzdende günde 4 kere falan abdest alıyorum bu toniği kullanıcaksan sudan uzak durman gerekiyo demişsin şimdi ben bunu kullanamıcakmıyım bana cvp verirseniz çok sevinirim
Kızlar yanlış mı anladınız acaba beni,diyorum.Yüze hiç su değmeyecek diye bir şey olur mu?Burda önemli olan su ve sabunla temizlememek,ne tür sabun kullanıyor olursanız olun,bu tonikle beraber kullanmamak.Sabahları uyanınca ve akşam yatarken de yüz temizliğinizi su ile değil bu tonik ile yapmak.Onun dışındaki zamanlarda elbette duş alacağız,abdest alacağız yani.Temizleme amaçlı kullamayın suyu diyorum sadece.
nazlicim ben de namaz kiliyorum haliyle yikiyorum yuzumu hatta yıkarken temizleme jelı kullanıorum. ardından da tonık ile siliyorum.

bay ilerleme var yuzumde ben su degmesının cok bı dez avantajını gormedım lakın soyle bısey olabılır belkı yıkamasak daha hızlı ıyılesırdı.. o da aklıma yatmadı benım yanı su degmeme olayı ama yanı sonucta bende gunde 4-5 kere abdest alıyorum bır problem olmuyo en kısa zaman da kullanmanı tavsıye ederim a.s.
Lafişim jel kullanarak iyi halt ediyon.Bak ne güzel demişsin kullanmasak daha mı hizli ilerlerdi acaba gelişmeler diye.Tabii ki de!
Doktor su ve sabundan uzak dur dediyse,vardır bir bildiği.Sen yine de pamuk ile bu toniği kullan ve şimdilik bununla yetin.Nazlıya da söylediğim gibi su değmeme olayını yanlış anlamışsınız,kuduzların sudan kaçtığı gibi sudan kaçmıcaz olm,su ve sabun ikilisinden kaçıcaz,okeyto?

kızLar bende 5 qündür KULLanıyorum izLer duruyo ama sivilcelerin Çıkmasını enqelliyo hemen kuruyo kaLıyo insallah iLerki qünLERDE siwiLce izLerimde kayboLur :)

Yukarıdaki ilk alıntının altında yazdığım kremi lekelerin için kullan.Zaten de zamanla sivilcelerin artık çıkmamaya başlayınca lekeler de zamanla yokolacak.Cildinde A vitamini eksikliği varsa cildin bu lekeleri tamir etmesi biraz zaman alıyor tabii.Bunun için de A vitamini desteği alabilirsin.
Alkolün Derecesini Soran Üyeye Dip Not=Alkolün derecesini soran eczacının amacını anlamadım.Herhalde pek bir acemi kalfa yardımcısı olsa gerek.Doktorum ilk reçeteyi verirken,herhalde hastasının yüzünü yakabileceğini düşünerek alkolün derecesini de yazardı,demek ki böyle bir derecelendirme yok,Ya da var ama bunu tüm eczacıların biliyor olduğunu ve yüz için hazırlanan bir karışıma ne koyacaklarını biliyor olduklarını varsayarak uyarma gereği duymamıştır.Reçeteyi veren doktoru yabana atmayınız,lütfen Avni Bakkal'ın adı literatüre geçmiştir yani dermatoloji konusunda.Nur içinde yatsın.

efsane doktorumuza söz tabiki yok bu suya ben cok güveniyorum ki annem doktora giderim dedi ben dedim bunu kullanıcam tartıstık en iyisi baska eczaneye gitmek sagolun ama qetesh eger sorup buraya yazarsan yinede bilmiyen eczanelerde böle sorunlar olursa söleyecek sözümüz olur eger ögrenip yinede yazarsan sevinirim ...

kızlar alkol derecesini bana da sormadılar... ecza dolabında olan alkol gibi diye düşünmüştüm ben... onu da alırken derece falan sormuyolar ki... bu arada ben regl dönemine 1 sivilceyle girdim onu da benden başka gören yoktu sanırım :teytey: ben 3 haftadır kullanıyorum... hiç kuruma yapmadı... sabah sildikten 1-2 saat sonra biraz parlama yapıyo sadece... o da sonradan düzeliyo... :enbuyukkk:

merhaba tuliş ben şu an sivilce tedavisi görüyorum ama tonik olarak bu karışımı alacagm kullandıım ısotrexın kremle* günde 2 defa* etkileşime girermi acaba sabırla ıgıyle soruları yanıtsız bırakmadıın için tesekkürler b vitamini alıyorum su anda bıtırınce a vitmini takviyesi alıcam b vit cilt üzerine etkilerini biliyomusun gerçi netten de bakabilirim tekrar tesekkürler

arkadaşlar çoğu eczane bu losyonu bilmediklerinden yapmıyorlar aslında kolaybir karışımmış ben aseton koydurmadan yaptırdım cildim çabuk kuruyo diye alkolü evde karışıma ben kattım 100 gr şeklinde çok faydasını gördüm
burnumun üzerindeki siyah noktaların çoğu gitti birde bir düzenli kullansam çok şahane olacak
bu karışım veren arkadaşa sonsuzzzzzzzzzzzzzz teşekkürler

merhaba tuliş ben şu an sivilce tedavisi görüyorum ama tonik olarak bu karışımı alacagm kullandıım ısotrexın kremle* günde 2 defa* etkileşime girermi acaba sabırla ıgıyle soruları yanıtsız bırakmadıın için tesekkürler b vitamini alıyorum su anda bıtırınce a vitmini takviyesi alıcam b vit cilt üzerine etkilerini biliyomusun gerçi netten de bakabilirim tekrar tesekkürler

Canım bu soruya tabii ki etkileşim yapar,yüzünü kimbilir ne hale getirir,sakın ikisini birarada kullanma şeklinde cevap vermek için cilt uzmanı olmaya gerek yok.Herhangi bir sağduyulu insan da ikisini bir arada kullanmaması gerektiğini bilir.Sevgiler.

la ben bu tonıkı okadar cok sevdımkı ıcerım ben bunu bee :asigim: gıdıyo lekeler sıvılceler sihir gibiiii :sm_cool: bu karısımı cıkartan kısıye ve tuliş.ime sonsuzzzz tesekkurlerrr duacınızımmm :asigim:

annem gitmiş eczaneye söylemiş bu karışımı.
aseton cildi bozarmış karışımı doğru yazsın gelsin demiş:sm_confused:
anlamadım ben smdi aseton ve alkol mü 125 gr yoksa ayrı ayrı mı 125 gr ??
tam anlamıyla bi formülü yok mu ablalarım yardım edin senağlama

annem gitmiş eczaneye söylemiş bu karışımı.
aseton cildi bozarmış karışımı doğru yazsın gelsin demiş:sm_confused:
anlamadım ben smdi aseton ve alkol mü 125 gr yoksa ayrı ayrı mı 125 gr ??
tam anlamıyla bi formülü yok mu ablalarım yardım edin senağlama

canm tuliş bunu sık sık açıkladığı için rahatça ben söyliyim sana aseton 125 alkol 125 ayrı ayrı olacak haberin olsun aseton konusunda buna benzer çok dönüşler oldu ama aynen formülle gidip yaptır çünkü ünlü bir dr da bu tarifi vermiş sevgiler

yha tulişcimmm benimde sana sorularım olucak lütfeeen çok acil cevaplarmısın böylece beni acaipp mutlu ediceksin:)şimdi soruma geçiiiiiim ben 21 yaşımdayım ve ergenlik dönemimde dahil tertemiz bir cilde sahiptim tabi arada ufak tefek olurdu ama bir iki gne kalmaz geçerdi..şimdi ise özellikle çene bölgemde böle içi dolu dolu sivilceler çıkmaya başladıı ve malesef hiç oynamadım sıkmadım halde izler bırakmaya başladı çooooooook üzülüyorum..şimdi bu senin formülü okuyunca çook heveslendim yalnız benim hani antibiyotik kullanacak kadar bi sivilcem yok ama o tonikten kullansam olurmuu lütfen beni aydınlaaat.....

yaa bende bu suyu kullanmak istiorum tüliş ama cildim çok fasla hassas banada ii gelir mi acaba tahriş etmes mi cildimi..cwbını bekliorm bide öptm:)

X