Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Çok sağolun kızlar buqün qidip yaptırcam Umarım bende qörürüm Faydasını :)

ben bu tonıkı cok sevıyorum ya :asigim: yuzumle oynamıyorum artık, bu kadar mı hızlı kabuk tutar ve kaybolur yaralar soktayım :1shok:

7656757878643434 defa tesekkurler tuliş a.s. geçsede devam edıcem kullanmaya kurutma fıla gıbı bır yan etkısı de yok :sm_cool:

ben antıbıyotıkle beraber kullanıyorum bunyeden bunyeye fark var elbette, ama bende bır yan etkısı olmadı ilacın..

ya rica etsem arkadaslar kullananlar.bu karısımı bana daha acık bı sekılde anlatabılırmı.mesela alkol safmı yada derecesı.ve aseton nasıl bır aseton.ve bunun toplam ucretı.yardmcı olrmusunuz.

benimkızım 15 yaşında yüzünde ve vücudunda çok sivilce çıkıyor doğal olarakta eli sürekli yüzünde iz kalacak diye korkuyorum acaba kızımın yaşı ufak kullansam zararı olurmu acabaCADIARZU

rosecan sen bu lısteyı kagıda not et aynen eczacıya ver o yapıyor zaten..

alkol ve asetonun her ıkısınden de 125er gram olacak onu da not et ıkısınden bırını katacak sanmasın eczacı ıkısı de katılacak.

sonra pumga dokup yuzunu bununla sılıyorsun. yuzunu yıkayıp temızledıkten sonra sılsen daha faydalı olur..

15 yasındakı bırınde kullanılırmı bılmem ama denemekten de zarar gelecegını sanmam.. yıne de bır doktora sorun yada yaptırırken eczacıya danısırsınız..

arkadaşlar sanırım atladığınız bişiler var bende bu toniği 2 ayı geçti kullanmaya başlayalı güzel sonuçlarda alıyorum ancak yüzünüzü yıkamamanız gerekiyo bende banyodan banyoya yüzümü yıkıyorum yada makyaj yaptığımda oda çok nadiren.sabahları gözlerimi gül suyuyla siliyorum toniğimlede temizliyorum bir müddet yıkamayıverin yüzünüzü kurtulacaksınız az sabır gerekli benim yaptırdığım ecz.de toniğin fiyatı 15 ytl. :nazar:

Ben buqün ALDIM 12 ytl tuttu Eczacı adam Bu karısımı yapıyorus sürekli sadece aseton katmıyoruz dedi

Kullanmaya başlicam aksam yatarken sürcem...

güzelim ben yüzüme çoğu zaman sadece su sürüyorum açıkçası...roaccutane kullanırken her sabah jellerle yıkamana gerek yok zaten roaccutane yeterince kurutuyor cildi...ben sadece rosense nin yüz temizleme köpüğü var çok pahalı birşeyde değil onu kullanıyorum.

ya babeyı tercıh etme sebebımde yıkayınca kurutmuyo olması yanı sabun gıbı degıl ama daha az yıkamaya calısıcam sadece su yetmıyomus gıbı gelıyoo

kızlar ben 9 gündür kullanıyorum... sivilceler yavaş yavaş kuruyo daha tam geçmedi tabiki.. deri altında gibi görünen siyah noktalar vardı 2-3 tane ama bir türlü yüzeye çıkmıyolardı... daha önce çok uğraşmıştım :eek:klava: ve yara olmuştu.. şimdi siyah noktalar kabardı ben de yatmadan önce sıkıp bu suyla sildim... sabaha hiçbir şey kalmamıştı... birkaç tane de küçük sivilce çıktı bir günde kayboldular...:teytey:

Topiğin bir yerinde söz etmiştim,bazı sivilceleri sıktıktan sonra daha çabuk etki ediyor bu tonik diye ama yanlış anlaşılıp da milletin yüzünü cıdaf yara haline getirtmekten korkarım.Yani kurumaya yüz tutmuş kanamayacak türdeki akne ve siyah noktaları temizleyip de sürünce sahiden daha çabuk sonuç veriyor.

bole forumlar arası gezınırken rastladım konuya, ve acıkcası cokta aklıma yattı.. zaten yıllardır surmedıgım bısey kalmamıstım cıldıme, bı de bunu denıycem ısllh:) yarın bı eczaneye ugrayayım da yaptırayım tonıgımı..

tulıscım, paylasımın ıcın tesekkurler arkadasım..

tuliş canım bu tonik lekelere de iyi gelirmi yani sihir yapmasını beklemiyorum ama bi süre kullansak yararlı olurmu lekeler için ayrıca cildi çok kurutmuyo dimi teşekkürler

süzgün benim lekeleri de ciddi şekilde geçirdi yani terrtmiz değil henüz ama o yolda ilerliyo..

ah bir de arasıra dellenip yine parçalamasam yuzumu..

yanı lekelere de iyi geliyor.. ayrıca hiç kurutmadı benım cıldımı.. karma cıldım ondandır belkı bilmem ama yanaklarım normal mesela hıcbır yerını kurutmadı sıvılceler dısında yerimseniben

Topiğin bir yerinde söz etmiştim,bazı sivilceleri sıktıktan sonra daha çabuk etki ediyor bu tonik diye ama yanlış anlaşılıp da milletin yüzünü cıdaf yara haline getirtmekten korkarım.Yani kurumaya yüz tutmuş kanamayacak türdeki akne ve siyah noktaları temizleyip de sürünce sahiden daha çabuk sonuç veriyor.

haklısın Tüliş.. ben de zaten sivilcelere dokunmuyorum ama bi ara ünlü bi cilt doktoruna gitmiştim o da tırnak izi yapmadan siyah noktaları sıkmıştı... sivilceler sıkıldığında alttaki iltihap alanı genişliyomuş... siyah noktanın da sıkılması için iyice kabarıp dokunulduğunda ele geliyo olması lazımmış... bu arada Tüliş sana kocaman kocaman teşekkürler.. a.s. her sabah kalktığımda eşim yüzün çok değişti diyo :1hug:

arkadaşlar bende senelerdir sivilcelerimle mücadele eden biriyim, yüzüm son zamanlarda sivilce dolmuştu.. kullanmadığım marka , bitkisel ot kalmadı diyebilirim.. en son aldığım dermadoc diye bi ürünü kullanıyorum.kozmatik olmadığını söylediler ve bazı anlaşmalı ezc. ler satıyor,fakat biraz pahalı. sadece akne kremine 150ytl verdim. bu ürünü alırken test ettiler cildimi. ne uygunsa cildime onu verdiler. 3 hafta oldu ve gerçekten sivilcelerim yok olmaya başladı,hatta oldular bile .. normalde 2-3 ay süre veriyolarmış... aynı anda izler içinde krem kullanıyorum.çok memnunum şimdilik, çünkü gözle görülür bi ilerleme var. inşallah kurtulurum şunlardan.. sadece tavsiye etmek istedim... aklınızda bulunsun...

Doremi Canm Lütfen Lekeler Için Kullandiğin Kremin Adini Yazarmisin Sivilce Kreminin De Adini Yazarsan Sevinirim Ayrica Roaccutane Kullanmayi Iç öneren Olmadimi Sana Cevabini Bekliyorum Tşkkrler

bu surulen ılacın hamılelıge bır etkısı olurmu pekı kızlarrr

canım prospektus.unde

gebelıkte kullanım ıle ılgılı soyle yazıyor:
gebelıkte guvenılırlıgı henuz kesınlık kazanmamıstır.

emzıren annelerde kullanım:
emzıren annelerde uygulaması halınde dıkkatlı olunmalıdır.

sen rıske gırme ıstersen.. kullanmasan daha ıyı gıbı gozukuyor CADIARZU

X