Antibiyotik oLmadan Kullanan Warmı arkadasLar?
ben 2 aydır kullanıyorum antibiyotiksiz .çok faydasını gördüm,tek tük çıkıyor o da regl dönemi yaklaşınca,çok güzel temizliyor:teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Antibiyotik oLmadan Kullanan Warmı arkadasLar?
güzelim ben yüzüme çoğu zaman sadece su sürüyorum açıkçası...roaccutane kullanırken her sabah jellerle yıkamana gerek yok zaten roaccutane yeterince kurutuyor cildi...ben sadece rosense nin yüz temizleme köpüğü var çok pahalı birşeyde değil onu kullanıyorum.
ya babeyı tercıh etme sebebımde yıkayınca kurutmuyo olması yanı sabun gıbı degıl ama daha az yıkamaya calısıcam sadece su yetmıyomus gıbı gelıyoo
kızlar ben 9 gündür kullanıyorum... sivilceler yavaş yavaş kuruyo daha tam geçmedi tabiki.. deri altında gibi görünen siyah noktalar vardı 2-3 tane ama bir türlü yüzeye çıkmıyolardı... daha önce çok uğraşmıştım klava: ve yara olmuştu.. şimdi siyah noktalar kabardı ben de yatmadan önce sıkıp bu suyla sildim... sabaha hiçbir şey kalmamıştı... birkaç tane de küçük sivilce çıktı bir günde kayboldular...:teytey:
Topiğin bir yerinde söz etmiştim,bazı sivilceleri sıktıktan sonra daha çabuk etki ediyor bu tonik diye ama yanlış anlaşılıp da milletin yüzünü cıdaf yara haline getirtmekten korkarım.Yani kurumaya yüz tutmuş kanamayacak türdeki akne ve siyah noktaları temizleyip de sürünce sahiden daha çabuk sonuç veriyor.
bu surulen ılacın hamılelıge bır etkısı olurmu pekı kızlarrr