Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde 3 kez niye siliyorsun canım?Pamukla bastırmaktan falan değil,cildinin normal yağ salgısını aşırı tükettiğinden, cildin kurumaya karşı önlem almaya calışıyor fazla yağ salgılayarak.Bu tıpkı yağlı saçlar için özel şampuanlar kullanmaya benziyor,yağı ne kadar çok alırsan,cilt okadar kuruyup daha fazla yağ üretiyor önlem olarak.Günde iki,yağlanman devam ederse bir kez kullan.Zaten yüzdeki sivilcelerin asıl nedeni de yağlı cilt değil mi?Hiç kuru ciltte akne problemi olur mu?Yani sonuçta ne yaparsan yap cildin parlayacak,çünkü yağlı.Ama bunun iyi tarafı da var,geç yaşlanacaksın,erken dönemde kırışıkların olmayacak ne güzel.tülişş ben bu karışımı 2 gündür kullanıyom.bende kuruma deyil.tam tersi yağlanma yaptı :1shok:
pamukla bastırdımdan dolayı cilt aşırı sebum mu salgılıyo die düşünüyorum.
gündü 3 kere felan siliyom.sabah siliyorum 2 saat sonra cildim parlıyo.bende bidaha siliyorum.
nie böle oldu anlamadım:sm_confused:
tülis mrb benım bı sorum olcaktı ben senn yazdıgın karısımı eczaneye gosterdım .alkolun safmı oldugunu yada derecesını sordular ve asetonun nasıl bir aseton oldugunu sordular.tam olarak yazarsan tekrar cok sevınırım.benm de aynı sorunum var cunku.yada bi bilgisi olan baska bırıde bana yazabilirmi acaba?