Sivilceli Ciltler Sivilcelerime yıllar önce bu su ile veda ettim.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
DOMATESLE SİHİRLİ MASKE
Domates bir sağlık ve güzellik hazinesidir. Vücut direncini arttıran, cildi güzelleştiren, yaşlanmayı önleyen en önemli gıdalar arasında yer alır. Domateste bulunan likopen maddesi, bilinen en etkili antioksidandır. Birçok besinin aksine, domates piştikçe değeri artar ve özellikle zeytinyağıyla birlikte tüketildiği zaman vücut tarafından daha kolay sindirilir. Domates cildimiz için de çok yararlıdır. Cilt hücreleri arasındaki bağları kuvvetlendirir ve güneş hasarlarını önler. Halk içinde arı sokmasında, vücuda batan diken ve camların çıkarılmasında, nasır ve siğilin temizlenmesinde, sarılık hastalığında, ateş ve güneş yanıklarında yaygın olarak kullanılır. Domates vücudumuzdaki nemin korunmasına yardımcı olur. Kışın veya yazın günde 1 domates veya 1 kaşık salça tüketmek 8 bardak su içmek kadar yararlıdır.

SİVİLCELERİ GEÇİRİR
Cildiniz yağlı ise domates maskesi tam sizin içindir! Özellikle komedonlar (siyah noktalar) ve akneleri etkin bir şekilde iyileştirir. Çünkü domates yağ salgısını dengeler ve hafif bir peeling sağlar. Yüzünüzde bir sivilce mi başlıyor? Hemen üzerine biraz domates salçası sürün. Ağrısı geçer ve hızla iyileşir. Domates maskelerini ne şekilde uyguladığınız çok da önemli değildir. Domatesi ortadan kesip yüzünüze sürebileceğiniz gibi, rendeleyebilir yahut 1 kaşık dolusu domates püresi veya salça kullanabilirsiniz. Ardından 10-15 dakika kadar bekleyin ki, domatesin özü cildinize iyice nüfuz etsin.

PEELING ETKİSİ YARATIR
Sonra bir dilim domatesle hafifçe yüzünüzü ovun. Çünkü domates hafif bir peeling'e de yardımcı olur. Süre dolunca, yüzünüzü ılık su ile hafifçe yıkayın. Yüzünüzdeki belli belirsiz domates kalıntıları cildinizin PH'ını dengelemeye devam eder. Cildiniz kuruysa, domatesin içine biraz zeytinyağı karıştırın. Yine aynı şekilde 10-15 dakika bekleyin ve sonra yüzünüzü ılık suyla yıkayın.

MUCİZELER YARATIYOR!
Domates maskesi yaptığınızda cildinizde tatlı bir kıpırtı duyabilirsiniz. Ancak bu yanmaya dönüşürse hemen yıkayın. Çünkü bazı insanların domatese karşı alerjisi vardır. Domates maskesi antiaging bir mucize gibidir. Ben tüm hastalarıma 25 yaşından itibaren bu uygulamaya başlamalarını öneriyorum. Çok yakında her yerde domates kremleri veya peeling'leriyle karşılaşırsanız hiç şaşırmayın!

merhaba tulis hanim,
ben de sizin tavsiyenize uyup karişimi yaptirdim.( 15 milyon) duzenli olarak bir aydan fazla kullandim bu sure icinde rimel ruj disinda hic makyaj yapmadim. ama hic bir isime yaramadi :KK43:
acaba hapla mi kullanmali?

slm kıslar ben bu formülü bi sağlık sitesinde de görmüştüm. bu formülü tavsiye eden dr.un adı ümit hazar,gülhane askeri tıp fak.ni bitirmiş. o da bu formül için "kullanıpta etkisini görmeyen yoktur heralde,bunu kullanın zararını görmez faydasını görürsünüz" demiş ayrıca avni bakkal'ın da formülü olduğunu belirtmişş ben hemen bu suyu yaptırıp kullanıcam vallaa çok saol tulişciğimma.s.

arkadaslar bende %5lık alkol salısılık kullanıorum cıldımı stemızleme sutu ve tonıkle temızledıten snr alkolsalısıkle sılıorum.nemlendırıcı olarak bepanthene plus krem kullanıorum.bırde eger varsa sıvılcelerın uzerıne lokal olarak benzamıcyn dıe antıbıotıklı krem suruorum gercekten cıldım puruzsuz oldu.

tuliş merhaba ya saol walla bu parlak fikrin cok işime yarıcak bi kullanmadıgım o wardı onuda denicem ama inş.bulabilirim her eczanede warmıdır bilmiom ama arıcaz artık,doktorda wefaat etmiş kahretsin nese eczaneye koşuom ben:)kib cok saolasın

acaba gerçekten geçirirmi tuliş benimkiler normal sivlce deil okadar şey denedim doktora gittim geçmedi şimdi tetra diye bi antibiyotik kullanıyorum.köreldi bayaa söndü ama izler hala kırmızı kırmızı duruyor

arkadaşlar 13 milyona yaptırdım kullananlara sorum şu kaç gunde etkisini gösteriyor gunde kaç kere sürüyorsunuz???

ben 1 ay kullandım bu karışımı bana hiç bi faydası olmadı zararıda olmadı,herkese yarayan şey bana nie yaramadıysa bende 17. sayfanın başındaki eczacı bayanın verdii karışımı yaptırdım walla çok kısa zamanda baya iyileşti yüzüm inanamadım hemde pamuk gibi oldu :)))

uzun zaman önce tavsiyeni okumuştum kullanmak için yorumları bekledim, baktım ki yorumlar olumulu kullanmaya karar verdim. En yakındaki eczaneye gittim hazırlarız dediler, ne kadar tutar dedim 30 ytl dedi pahalı geldi ordan çıktım, az ötedeki başka bir eczaneye gittim 12,50 dedi, zararı olur mu diye sordum hayır dedi tamam yapın dedim iki saat sonra almaya gittim adam bunu kaybetme güzel bişey dedi bi dahaki sefere 3gr acide salecyle'gue - yanlış yazmış olma ihtimalim yüksek yazı okunmuyor- ilave edelim daha iyi olur dedi.
paylaşımın için sağola.s.
sonuçları paylaşacağım, umarım işe yarar artık fondoten kullanmak istemiyoruuuuuummmm senağlama

karışımı hala kullanıyorum faydası var ama tam anlamıyla çözüm olmadı belki daha uzun sürecektir devam edicemsengözlerimebaksanab

arkadaşlar bu suyu kaç ay kulllanmak gerek bırakınca tekrar sivilce çıkıyor mu?içinde aseton oldugu için sürekli kullanmak zararlı olmaz mı?

canım bu ilaç ne kadar peki hepsinin toplamı?bizi bilgilendirirmisin sevgiler...

HANIMLAR,SİVİLCE İÇİN FORUMDA ÇOK KONU VAR AMA BENİM VERECEĞİM KONU,TOPİKLER ARASINDA KAYNAYIP GİTMESİN DEDİM..BELKİ İHTİYACI OLABİLECEK KİŞİLERİN DİKKATİNİ ÇEKER DİYE..

Yıllar önce,üniversite birde iken,yani ergenlik dönemimde falan da değilken,ağır sivilce sorunu yaşadım..Hayatımı karartmıştı artık..sokağa,okula gitmek istemiyordum.Bir cilt doktoru,(sonra rahmetli oldu,Allah rahmet etsin) gelmişti babamın çalıştığı kurumun polikliniğine..Babam bir de ona götüreyim seni dedi..umutsuzca gittim..Doktor bir tertip yazdı ve bunu eczaneye yaptır,dedi.Yanında da bir antibiyotik verdi..MAKSİPOR TABLET..
Bu suyu pamuğa alıp,sabah ve akşam yüzünü bununla bastıra bastıra temizleyeceksin ve bunun dışında ne sabun,ne su kullanmayacaksın dedi...
Yaptırdım..ama içinde aseton vardı ve kullanmaya korkuyordum..öylece bir ay ellemeden banyo dolabında beklettim..
Ama sonunda pes ettim ve ne olursa olsun artık deyip,kullandım.Antibiyotiği de o gün almaya başladım..cumaydı,hiç unutmuyorum..
Pazartesi okula gittiğimde,yüzümdeki mor lekeler,sivilce kabukları dökülmüştü ve pürüz yoktu.Herkes şaşırdı..
Sonra ben bunu tam iki yıl ,cilt toniği olarak kullandım.Zaten ilk iki haftada tamamen geçtiler ve toplamda iki kutu maksipor bitirdim.Ama ne olur ne olmaz diye bu tonikten vaz geçemedim.Pek çok arkadaşım da sonradan benden formülü alldı...o kadar çok yaptırdım ki artık ezberimde..

Resorchine>>>>>8gr
Alkol/Aseton>>>>125gr(aâ)
Eau de rose>>>>>100 gr (u.s.ext)

Bunu olduğu gibi kopyalayıp eczacıya verin,o anlar..Ama yine de hatırlatmamı yapayım,alkol ve aseton eşit miktarda ikisi de 125 er gr.olacak..
İnşallah kullanıp faydasını görenler olursa,buraya yazarlar..

merhaba. bırsey sormak ıstıyorum.
bende bu tarıfı gectıgımız yaz basında okudum baska konu baslıgı altında ıdı sanırım.
bu tarz bakım tarıflerı yapan meshur bı eczaneye yaptırdım hatta.ama bu tarıfı fazla sert buldu.
tam hatırlamıyorum ama oranlarını bayagı azalttı.resorchıne maddesını cok fazla buldu.
8gr deıl 0,08 gıbı bısey yaptı. alkolu de azalttı falan. bu ayarda yaparsam
cıldın haşata döner falan dedi. hatta ılk once yapmak bıle ıstemedı.:)
neyse sonucta yaptı bır sıse.2,5 ay falan kullandım. ıyı geldı bayagı hafıfledı.
sımdı 1 aydır kullanmıyorum bıttıgı ıcın, yıne azıtmaya basladı sıvılceler.
sımdı tekrar yaptırmayı dusunuyorum. benım soracagım sey eczacının oranlarında devam mı etsem yoksa senın verdıgın oranlarda mı yaptırsam.
eczacının dedıklerınden sonra epey bı tereddut ettım.fisfisfis

merhaba. bırsey sormak ıstıyorum.
bende bu tarıfı gectıgımız yaz basında okudum baska konu baslıgı altında ıdı sanırım.
bu tarz bakım tarıflerı yapan meshur bı eczaneye yaptırdım hatta.ama bu tarıfı fazla sert buldu.
tam hatırlamıyorum ama oranlarını bayagı azalttı.resorchıne maddesını cok fazla buldu.
8gr deıl 0,08 gıbı bısey yaptı. alkolu de azalttı falan. bu ayarda yaparsam
cıldın haşata döner falan dedi. hatta ılk once yapmak bıle ıstemedı.:)
neyse sonucta yaptı bır sıse.2,5 ay falan kullandım. ıyı geldı bayagı hafıfledı.
sımdı 1 aydır kullanmıyorum bıttıgı ıcın, yıne azıtmaya basladı sıvılceler.
sımdı tekrar yaptırmayı dusunuyorum. benım soracagım sey eczacının oranlarında devam mı etsem yoksa senın verdıgın oranlarda mı yaptırsam.
eczacının dedıklerınden sonra epey bı tereddut ettım.fisfisfis

Gülüm ben buna burdan karar veremem ki...en iyi sen bilirsin.Benim cildim haşat olmadı,şu an orta yaşı sürdüğüm halde,tek bir kırışığım dahi yok.(Tuliş burda gururla saçlarını savurur!!)Yani ne kısa vadede,ne de uzun vadede tek bir zararını görmedim.Ama herkesin cilt yapısı aynı olmayabilir.
Yani bana kötü gelmedi,gerçi 21 sayfa olmuş ama topiği en başından itibaren sıkılmadan okursan,pek çok kişinin de kullanıp,teşekkür mesajları yazdığını göreceksin.Sonuçta bu uydurma,kendi kendime keşfedip bulduğum bir karışım değil,bizzat dermatolog tarafından verilmiş bir reçetedir.
Ya eczacının yorumu,ya da doktorun tavsiyesi.Sen hangisini istersen,onu seç.Doktorumu da yabana atma,rahmetli Avni Bakkal,bu işin üstadlarından biriydi.Geçmiş olsun,sevgiler.

bu tarife başlamadan önce bütün yolları (daha kullanmadığım bütün yolları) denemek istedim.önce bi takım yağlar kullandım işe yaramadı sonra clean clear ın akne önlyeci kremini kullanmak istedim bunu kullanalı bi hafta oldu ama sivilce önlediği falan yok hala çıkmaya devam ediyor.belki biraz kızarıkları azaltmış olabilir.hani yeni kullanan arkadaşlar sonuçları yazmamışınız.gözle görülür bi değişikliği olan yokmu bende kızılaya ilk indiğim zaman yaptırıcam son çarem bu valla.artık cildim yıpranırmış alkol zarar verrirmiş umursamıyorum kökünden kurusun bıktım ya

Dila sana sadece topikin ilk sekiz sayfasındaki kullananların yorumlarını alıntı yaptım.tüm topiki taramaya üşendim açıkçası.Aşağıda bir sürü kullanıcının memnuniyet mesajları var,oku kendin karar ver.Diğer sayfaları da istiyorsan kendin okuyabilirsin.(Kendimi bitkisel ilaç pazarlamacıları gibi hissettim yaaa)Bu topike o kadar çok mesaj yazmışsın ama hala yeni kullananlar,sonuçları yazsanıza demişsin.
sevgili Tuliana
rahmetli avni bakkal dalında en iyilerden biriydi, efsanevi dermatolog kolsuz agopun da yakın arkadasıdır.. bu karışımı bir kaç kişinin daha kullandığını biliyorum

sana sormak istediğim şey , hani alışmışız ya her sabah ve akşam yüz yıkanır :) yıkamadık da sadece bu suyla temizledik diyelim akneler geçene kadar, sonra geçtiğinde tekrar kendi temizleme ürünlerimize geçebiliriz değil mi?

daha evvel bir kaç yerden duymuş olmama ayrıca da efsanevi doktorların karışımı olması sebebiyle senin de tecrübene güvenerek bu karışımı bir eczacı arkadasıma hazırlatayım dedim, eczacı arkadasım asetondan ya da alkolden korkulmaması gerektiğini zaten akne ilaçlarının içinde de yeterli alkolün olduğunu ayrıca bu maddeler uçucu özelliğe sahip oldukları için direk bir zararı olmayacağını söyledi, eau de rose ise bildiğimiz gül suyunun saf halde olanıymış, bu karışımın asıl içindeki önemli madde ise, resorchinedir dedi, etken bir madde olması dolayısıyla etkiliymiş.. güvendiğim bir eczacı olan arkadasım zarar vermeyeceğini söyledi ve hazırlayacak karışımı.

sana sormak istediğim şey, sonra tonik olarak da kullandığını söylüyorsun hala devam etmekte misin? yoksa bu yıllar önce de kalan birşey miydi? ve antibiyotiği bir sabah bir akşam mı alıyordun? yoksa günde bir defa mı? 3 aylık antibiyotik tedavisinin yeterli olacağını duruma göre en fazla 6 ay kullanılması gerektiğini söylüyor uzmanlar karaciğeri yormamamak için, sen kaç ay kullanmıştın? ve detay olarak vermek isteyeceğin püf noktaları var mı bu konu hakkında? ayrıca sırttaki akneler için de kullanıp kullanmadığını da merak ediyorum

bu sitede akne için bir sürü bilgi var fakat en clinical olan senin verdiğin karışım bence...sana yarayan bu formül benim de kafama bir hayli yattı ve paylaşımın için tşk ederek cvp bekliyorum
sevgiler

kızlar merhaba ben bu karışımı izmirde 13 ytl yaptırdım 2 hafta oldu ve kullanıyorum . hiç sabun kullanmadım.çok memnunum cildimi kurutmadı. iyi gidiyor. regl az kaldı ufak bir sivilce çıktı ama hiç dokunmuyorum. sabah akşam cildimi silyorum. cildim daha canlı ve temiz gözüküyor. denemeye devam edceğim hoşçakalın

Sevgili tuliana ayrıca paylaşımın içinde teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum:uhm: Acaba bu losyon sivilce izlerine de etki ediyor mu? Şimdilik izlerde bir yok olma göremedim. Cildim daha parlak ve temiz görünüyor. Hiç bir temizlik ürünü kullanmadığım halde hoşçakalına.s.

canım cvp verdigin için tesekkür ederim.ben erken saatte makyaj yapıp dısarı çıkıyorum ve öglen saatlerinde geri dönüyorum.o saatlerden itibaren gece yatana kadar çok sık kullanıyordum ve bazen pamuk bile kullanmadan direk gözüme gelmicek şekilde yüzüme damlatıyordum.tabi bunları böyle açıkça yazmadıgım için anlasılmaz olmuş diger msjlarım sen msjında yazdıgında farkına vardım.şimdi ilacı çok düzgün bir sekilde kullanıyorum.sabah ve aksam bir kere pamukla sürüyorum ve sivilcelerime,siyah noktalarıma dokunmuyorum.suan da kullanmaya baslayalı çokta uzun bir süre olmamasına ragmen sivilcem kalmadı ama tabi izler ve siyah noktalar henüz yok olmadı.zaten bu kadar kısa sürede suratımda yaptıgı etki bile bende bir mucizeyle karsılastımı düşündürüyor.tamamen ticari amaçlar güdülerek yüksek fiyatlara satılan ve aslında kalıcı olması bir yana geçici çözümler bile getirmeyen ürünlerden yada para tuzaklarındanda diyebiliriz o kadar usanmış ve herseye güvenimi kaybetmişken bukadar ucuza mal olan ve kısa sürede etkisini gösteren bir mucizeyi bizimle paylastıgın için çok tesekkürederim.kalıcı olur mu bilmiyorum ama güvensiz biri olmama ragmen bu ilaca gercekten inanıyorum.yollanan msjları okudum ve bu yazdıgınız ilacı önceden kullanan yada kullanmaya baslayıp yararını görmüş oldugunu içeren msjlar yoktu.benim bu msjım bu formülü yaptırmakta kararsız kalanlarada yardımcı olur belki.suratımıza sürerek kullanılan bu sıvının karacigere zararlı olacagı şüpheleri var bazı arkadaslarımızın. benim kulagıma surata sürülen birseyin iç organlara zarar vermesi çok saçma gelsede doktor bir tanıdıgımıza sordum.herhangi bir zararı olmaz dedi.bazı arkadaslarımızda aseton ve alkolün suratı yakacagını o yüzden eczacıların yapmadıgını yada zararlı olacagını söylemiş ewet benimde suratımı yaktıgı zaman oldu ama sivilcelerimi yeni sıktıgım ve kanadıgı anlarda sürmüştüm.artık öyle bir sorunda yasamıyorum ve zaten yanması çok uzun süreli degildi böyle bir yanmanında zararlı olacagını sanmıyorum.ben herkeste iyi sonuç verecegine inanmama ragmen alarjisi olan bir insanda nasıl etki edecegini yada her cilt tipinde aynı sonuçları verip vermeyecegini bilemedigim için körü körüne tavsiye etmiyorum ama yakın çevreme işe yaradıgını gördügümde formülü dagıtmaya basladım:))ama en azından denemenizi eger sizde olumsuz bir seye neden olmuyorsada devam etmenizi öneririm.çünkü gerçekten işe yarıyor.tulianaya gerçekten bu mucizeyi kendine saklamadıgı ,sadece formülü yazaıp bırakmadıgı ve sorularımıza cvp verdigi için çok tesekkür ederim.

Tuliana
Ben bu formülü verdiğinde,bir öğretmen arkadaşıma yazıp senin tavsiyelerini anlattım ve istersen yaptır dedim.
Bir hafta sonra doktoruna sordu,doktoru hanımefendi de ben reçeteye yazamam formül bana ait değil ama zararı olmaz,yaptırabilirsin dedi.
Sonra Bakırköyde adını verdiğin eczanede yaptırdı.O eczacı,biz bu formülü uzun zaman önce yapıyorduk,bir genç kıza,demiş.Kimbilir belki de sendin hatırladığı.Demiştin ya üniversite yıllarımda yaptırmıştım diye.
Neyse şimdi sonucu yazayım.Arkadaşımın yüzünde hiç geçmeyen mor mor kabuklar önce kurudu ve döküldü.Sonra içi iltihaplı sivilceleri yavaş yavaş kurudu.Hepimiz bu gelişmeye şahit olduk.
Sonra yeni sivilceler çıkmamaya başladı.Bazılarını sıkıyorum ama içlerinden çıkan iltihap yerine kurumuş partiküller oluyor dedi.
Şimdi bir şişe daha yaptırdı.Bir sürü vichy ilaçlarına para dökmüştü,ama bunun bir şişesi bile sonuç verdi.Yüzüm pürüzsüz olana kadar kullanacağım diyor şimdi.
Bu ilacı burda Kadınlar Klübü üyeleriyle paylaştığın için sana çok teşekkür ederiz.Şimdi memleketteki erkek kardeşime de tavsiye ettim. O da başlayalı altı gün olmuş,bu harika bir şey kaşınan,acıyan sivilcelerim solmaya başladı diye mesaj attı.Onunla ilgili sonucu da yazarım.
Tekrar tekrar teşekkür etmek istedim.

Sevgili tuliana sana buradan teşşür etmek istedim ben bu toniği kullanmaya başlayalı 3 hafta oldu.Çok güzel sonuçlar aldım. Artık sivilce çıkmıyor.(reglmde sadece ufacık bir tane o da normal) ayrıca sivilce izlerimde yavaş yavaş geçiyor. Ayrıca cildim bu sıcaklara ve terlemelere karşı pırıl pırıl ve tertemiz gözüküyor. bu karışımı kullanmaya devam edeceğim. Sizlerede tavsiye ederim.sevgilerimlea.s.

:1hug::1hug:

Canım benim ilgine çok teşekkür ederimm..bir doktor arkadaşıma sordum bu karışımı önce formülü gösterdim bu nedir diye oda bana yüz temizleme losyonu formülü dedi kızımda kullanabilirimiyim dedim evet kullanabilirsin zararsız ve yararlı bi karışımdır dedi...en kısa sürede yaptırıcam umarım senin aldıgın sonucu bizde alırız...çookkk teşekkürlerrrrr..

bu losyonu geçen yıl doktorum banada vermişti.benim yüzümü çok yakıyordu.ama siyah noktalara falan çok iyi geliyor.doktorum zaten bana siyah noktalar için vermişti

belki başkalarıda söylemiştir bilmiyorum çünkü mesajlar eski.tretin kremin içindeki bazı maddeler alkolle etkileşiyor.o yüzden bu losyonu sürersen alerji olabilirsin.bi keresinde ben dalgınlıkla yüzüme kolonya sürdüm hoş kokulu olanlardan.saniyesinde yüzüm kıpkırmızı oldu ve 3 gün geçmedi.aman dikkat et tretin kullanırken

hanımlar merhaba öncelikle tuliana sana teşekkür ederek başlamak istiyorum. Ben bu karışımı 2 aya yakın bir süredir kullanıyorum.cildimde gözle görülür derecede düzelme oldu. bugün 1 aydır görmediğim bir arkadaşım cildimin çok güzel göründüğünü söyledi çok mutlu oldum:sm_cool: Bu arada aşağıda görüldüğü gibi :eek:aynı zamanda diyetteyim ve bol bol meyve ,sebze yiyorum.onunda etkisi var. Ben bu toniği sabırla kullanmanızı tavsiye ediyorum. sağlıcakla kalına.s.

slmmm zamanında bana bunu bi doktor yazdırmıştı ben isteksizce sürdüm ilkinde hiç bi faydasını görmemiştim sonra anladım ki çıkan sivilcelerimi azaltıtı eski sivilce izlerim gitti ama tam sürmediğimden tekrar çıktı receteyi kaybettim sonra bulamamıştım saten şuan ihtiyacım vardı saten sana çok tşkr ediyorum

tkrr slm tuliana bugün 5. günümdeyim inanılmaz sonuclar almaya başladım bende şaşırıyorum ayanaya bakınca şaşaran ben tek değilim ailem arkadaşlarım herkess aaaa geçmeye başlamış diyoo sana sonsuz tşkrlerimi iletiyorum ben aseton koymamıştım ama yinede etki etti bu şişem bitse zorla da olsa koyduracam tkrr tşkrlerrryerimseniben

slm kızlar bende 1,5 aydır kullanıorum ılk sıse bugun bıttı baya etkısı oldu ozellıkle cıldım cok berrak gorunuyo tabı ızler tam olarak gecmedı bıde hala cıkıo bende kucuk kucuk gecıolar hemen ama... sanırım cılt kusma yapıo:) 2. sıseyı yaptırcam bakalım sonucları paylasırım yıne sızınle optum hepınızı

Karışımı yaptırdım eczacı hiç sorun çıkartmadı aseton için emin olabilmek içinde bi kaç eczane gezdim hatta sadece söyledikleri aseton hiç duymamıştık ama yapılabilir ve yaptırdık daha önceki yazımda bahsetmiştim kızımın yüzünde sivilceler hiç geçmiyor ve kırmızı kırmızı lekeler oluşuyo iri kırmızı sivilceler ilk gece yatarken sürdük ilk başta yaktı biraz yüzünü ama sivilvelerinden kurtulmak için ses çıkarmadı ''geçirsinde yakarsa yaksın ''dedi sabah kalktıgımızda kırmızılıklar geçmişti ve sivilceler epeyce sönmüştü...çok mutlu olduu..''oleeeeeeyyyyy bu geçirecek galiba ''dedi..3. gün bu gün bayagı bi degişiklik var ..ben ayrıca doktora antibiyotikte yazdırdım losyonla birlikte kullanmaya başladıı..

Umarım ilerleyen günlerde dahada etkilerini görecegizz..teşekkürlerrrr...

Tuliana Sana Sonsuz Teşekkür.....çok Memnunum Benim Yüzümü Geçirdiyse Herkezinki Garanti Diyorum Ya Sana Nasil Teşekkür Etsem Yüzüm Bebek Gibi Canimsin Artik Yanimdan Hiç Ayirmiyorum

ben de 1 aydır kullanıyorum makyajımı falan bu suyla temızliyorum memnunum sivilceleri azalttı tek tuk çıkıyor arada saol cnm kızılayda karakoyunlu eczanesi yaptırın guvenılir bir yer 13 mılyona aldım. 18 diyor pazarlık yapın birazyerimseniben

X