- 6 Nisan 2017
- 6
- 1
- 1
- 37
Selam. Ben 3. aya girdim ama yüzümde kahverengi lekeler olmaya başladı güneş koruyu kullandığım ve güneşe hiç çıkmadığım halde. İlacın etkisi mi bu veya geçecek mi? 1 haftadır Expigment %2 kullanıyorum ama faydası olmadı. Zararı olurmu bilemiyorumBenim sanki üzerimden büyük bi yük kalkmış gibi oldu. Hapın bitimine yakın daha bi ağırlamıştı günler
Selam. Ben 3. aya girdim ama yüzümde kahverengi lekeler olmaya başladı güneş koruyu kullandığım ve güneşe hiç çıkmadığım halde. İlacın etkisi mi bu veya geçecek mi? 1 haftadır Expigment %2 kullanıyorum ama faydası olmadı. Zararı olurmu bilemiyorumİzler için hiçbir şey yapmadım 2-3 aya geçtiler. Ben de tedavi bitince şaşırmıştım izler duruyor diye. Ama geçiyor.
Selam kızlar,
Resmen forumda büyümüşüm2007 yılında bu konunun 120. sayfalarına roaccutane maceramı yazmaya başlamışım. Hatta görsel de eklemiştim ama bulamadım tam 10 yıl geçmiş.
Tuhaf oldum. Sanki gençliğim hala orada yaşıyor gibi geldi. Aradan 10 yıl geçti ama ben bu hafta yeniden aknetrent adındaki muadili kullanmaya başladım. 2014 yılında doğurdum, geçen aylarda emzirmeyi bıraktırdım ve yine kullanmaya başladım. Çünkü yeniden hortladılar.
,Elbette 2007 yılındaki kistik olan aknelerden değildi ama yıllar sonra ilk kez sırtımda ve göğsümde sivilce çıkmaya ve saçlarım yağlanmaya başladı. Henüz 5. günüm ve sanırım 3 aylık bir tedavi yapacağız. 20 mg ile yine sivilceli günlere döndüm.
Yaşlı sözü gibi olacak ama lütfen gençliğinizin değerini bilin. Çok çabuk geçiyor zaman.
arkadaşlar, roaccutane tedavisinde yapılan kan testi neydi, sağlık ocağında yaptıracağım ama testin adını unuttum.
Arkadaşlar merhaba bende tedavimde 4.aya girdim 40mg kullanıyorum ama iki 20mg mıda akşam alıyorum acaba siz hangi saatlerde kullanıyorsunuz(sabah-akşam /yada akşam şeklinde )etkisini daha iyi gözlemlediniz ayrıca lekeleriniz için kullandığınız özel ürün var mı?
Selam. Ben 3. aya girdim ama yüzümde kahverengi lekeler olmaya başladı güneş koruyu kullandığım ve güneşe hiç çıkmadığım halde. İlacın etkisi mi bu veya geçecek mi? 1 haftadır Expigment %2 kullanıyorum ama faydası olmadı. Zararı olurmu bilemiyorum
:-D:-D:-D:-D:-D ben de şuan senin yaşında olup kendimi düşledim. Gerçi afedersin ama yaşını bilmiyorum. Ben de geçenler de bitirdim 5 ay tedavi gördüm 20mg kullandım günde bir defa. Umarım benim de uzuuuuuun yıllar sıkıntısız zamanlarım olur. Sonrası kim öle kim kala.f
Bende bugün ikinci kutuya başladım.bendede çok kusma olmadı öyle.iki tane büyük sivilce çıktı onlarda hemen kurudu.yan etki olarak cildim kurudu dudaklarım kurudu.bide ellerinin üstünde benekler çıktı.saçlarım çok yağlanırdı.hergün yıkamaktan bıktım.şimdi 3 güne filan yaşlanıyor.bide banyodan çıkınca cildim parlıyo resmen.ama yağdan değil.canlılıktan.ben şimdilik memnunum.tedavi bitince nasıl olcak çok merak ediyorum.Selam. Ben 2. ayımı bitirdim. Çok memnunum. Kusma dedikleri dönem yaşanmadı. Ara ara kas ağrısı, ellerde kızarıklık ve ve dudaklarda kuruluk haricinde bir yan etkisini görmedim. Kullanıp memnun kalmayan yok. Kan değerleriniz normal çıktığı sürece çekilebilir yan etkilerine dayanarak kullanmanızı öneririm. Parlak ve pürüzsüz bir cilt hepimizin hakkı. Yalnız güneş koruyucu yoğun kullanın ufakta olsa yanaklarımda lekeler oluştu. Onu gidermek içinde expigmen %2 kullanıyorum ama bugün doktorum cilt yeterince inceldiği için kullanmamam gerektiğini söyledi.
Mrb benimde 3.ayım olucak ilk ay zoretanin kullandım ikinci ay zoretanin piyasadan kaldırılmış diye aknetrent verdi üçüncü ayda roacuttane aldım ilacın orjinaliymiş daha iyi olduğunu söylediler fakat yüzümde öyle iltihaplı sivilcelerim yoktu zaman zaman çene bölgemde çıkyodu şuanda hiç çıkmıyo ve yüzümde kusma dönemi henüz yaşamadım doktorum her ciltte aynı reaksiyonu göstermeyebilir dedi iki aylık ilaç verdi iki ay sonra tahlil vermeye gidicem ama iki ay sonra kullanmayı düşünmüyorum artık kusma dönemi neden yaşamadım yada bu ayda kusmaya başlarmı acaba ve cildimde önceki sivilcelerden kalma hafif çukurluklar var ne yapabilirim yardımcı olur musunuz?Şimdiden teşekkürler.
31 yaşındayım. Sağlıklı beslendiğim dönemler daha sorunsuz zamanlarım oldu ama ara sıra kaçamak yaptığımda hemen yüzümde çıkıyordu.
20 mg ile başladım haftaya gideceğim kontrol için.
Roaccutane piyasadan kalkmış mı?
Peki memnun musun şuan ve izlerin gitti mi bide kaç mg kullandınMerhaba canım, doktor doğru demiş kusma dönemi herkese de bir değil. Ben de yaşamadım hiç. Sadece hap kullandığım sıralar da, canım tatlı çekerde yersem o şekilde tek tük çıkmıştı.
Sakın ama sakın tedavi bitmeden boşlama hapı. Yoksa boşa gider onca zamanın.
Mrb bu ilaç cildi sıkılaştıryor mu benim cildim çok yumuşak gevşek bu yüzden sivilce izlerim ve gözenekler çok belli oluyo sıkılaşınca bu izler ve gözenekler azalır mıSelam kızlar şuan ikinci kutudayım ve cildim o kadar düzeldi ki.hiç sivilce kalmadı sadece sivilce lekeleri var.sıkı yağsız bi cilt oldu inanın çok mutluyum.ikinci kutuda bu kadar etki etceni tahmin etmemiştim açıkcası.bide herkes kusma dönemi çok kötü geçti filan yazınca.bende öyle kusma dönemi olmadı.hemen kurumaya başladı sivilceler.6 ayın sonunu çok merak ediyorum.
Canım daha ilk ayım.ama her cilde yazmıyorlar zatenMrb bu ilaç cildi sıkılaştıryor mu benim cildim çok yumuşak gevşek bu yüzden sivilce izlerim ve gözenekler çok belli oluyo sıkılaşınca bu izler ve gözenekler azalır mı
Peki memnun musun şuan ve izlerin gitti mi bide kaç mg kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?