Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Aynen öyle. Sanırım aynı hapı 4-5 ay kullanacağım için gerek duymadı. Bu zaten üçüncü ayıma girişim olacak. Gelecek ay belki bakar -,-
Kaçıncı aya girersen gir arkadaşım tahlil veriyorsun sonuçlarına bakılır muayene etmese bile şöyle bir doktorla konuşmak bile insanı rahatlatır ne biliyim ben bugün kan vermek için gittim bir saat oda da konuştuk insanı psikolojik bile etkiliyor doktor

Kan tahlili yapıyorum zaten. Onun işlemini yaptı sekreter bilgisayardan. Doktor da baktı ona göre de ilacı yazdı

ben ilk kez gittim doktora hemen kan testi istedi pazartesi de hapa başlatacak.Kremin faydası olmaz dedi .Roaccutane hem de

4. ayımdayım kolestrolüm 250 üzeri oldu 160 la başlamıştık doktor dozunu yukseltemiyor sabah 10 aksam 20 mh aknetrent kullanıyorum.ellerim çok kötü durumda dudaklarımda aynı suan yanaklarım da kuruyor. sivilcelerim söndü yenisi çıkmıyor ama izleri hala duruyor. bir yıl kullanacgz dedi doktorum.kolsrtol 275 üzeri olursa dahiliyeye sevk edecekmiş.

Ben başından beri 40 mg olarak kullandım.
Ayan iyi yüzüm 5 inci ayim biticek.
Ama sol yanagimda bir tane var o kaldı ile bir türlü geçmedi gitto

Kan değerleri yüksek çıktığı için ilaca ara veren ya da tamamen bırakan var mı? AST ve ALT değerleri ne kadar yükselince ilaç kullanımına ara veriliyor acaba?

Ellerimin üzerinde minik kırmızı yaralar olusmaya basladı egzama baslangıcı sanırım hangi kremi almalıyım arkadaslar

Bana doktorum verdi canım aynısı bendede oldu bir hafta kullanıp bırakıyorsun adı Advantan pomad :)

Selam kizlar... ben bu ilaca baslayali bes ay oldu. Bu bes ay cok rahat gecti en azndan yorumlrdaki olayi yasamadm. Ilaci ictkten sonra inanlmaz br mutlulk weryordu uc aydan sonra depresyon etksni arttrdi. Yuzmde cok fazla swlce yoktu vucdmdan dolayi basladim. Ilaca basldgm hafta la roche temzlyci jeli ve nemlndrcsni aldm. Dudklr catlamadn onlemimi alip frsat buldkca nemlendrdim. Ellerimde de ayni skntyi yasadm. Aydalilaydann anlttgi gbi oldu. Biodermanin nemlendrci kremni alp br hafta duznli kullanmamla gecti.

Merhaba bende de oldu bundan. Sen öğrendin mi neden oluyo nası geçiyor canım.
Ilacin ve soguk havann etkisiyle oluyor. Ki benm ellerm kis boyunca krem kuklanmasam dahi o hale gelmzdi.bircok krem denedm. Almdgm krem kalmadi en son eczanedeki kadin bana br krem onerdi denetti hatta minik br kaba doldurup "kullan biraz gececk hemen dedi. Kullandm hemen gecti. Yalnz krem btnce tekrarladi bnde gdp o kremden aldm her frsatta suruyorm

Nemlendrci temzleme jeli ve kurtarci inanlmaz dahi olan gunes koruyucu... o swlcelrmi lekelrmi aylrca kapatabilen tek sey...

Eklentiler

• 1486852217370378853305.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 101
Merhaba bende de oldu bundan. Sen öğrendin mi neden oluyo nası geçiyor canım.

Merhaba canım, hayır öğrenemedim ama arkadaşın da dediği gibi hem hapın hemdr soğuk havanın etkisinden belli ki.
Ben özel bi krem kullanmıyorum. Sıradan normal yağlı krem sürüyorum elime. Kızarıklıktan eser kalmadı geçti şükür 1-2 hafta içinde geri.

Sivilcelere karşı salatalık maskesi

En büyük cilt sorunlarından biri olan sivilcelerle salatalık maskesi ile başa çıkın! Salatalığı rondoda püre haline getirin. Sonra yulaf ezmesini havanda döverek toz haline getirin. Daha sonra tüm malzemeleri bir kaba alın ve iyice karıştırın. Karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve temizlemek için soğuk su kullanın. Bu maskeyi sivilceler geçene kadar haftada 2, sivilcelerin oluşmasını önlemek için haftada 1 kez kullanabilirsiniz Cilt gözeneklerini derinlemesine temizleyen yulaf sivilceye yol açan bakteri birikimi önleyen doğal bir üründür. Bal ise cildi yumuşatır ve sivilce nedeniyle kızaran cildi yatıştırır.

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri, sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) İstediğiniz videoları belirttin, o tarz videolara yer verelim. Önerilerinizi bekliyoruz.Diğer videolarımız için: https://www.kadinlarkulubu.tv/guzellik-moda

Arkadaslar benim suratım leke icinde kıpkırmızı rouctane kullanmadan öncede vardı ne yapmalıyım sizce gecermi

Ben altinci ayima girdim. Inanin iki hafta oncsne kadar aktif siwilcelrm kizarklklrm lekelrrm wardi iki haftada inanamdm su saatten sonra tamamen lekelrn azaldgni farkdyrm(benm sirtimda inanlmaz lekeler wardi onlar gectyse yuzm bebek gbi olacaktr) benm tedawim br kac ay daha uzatlcak ki ben smdiden cok mutlym yuzumn rengi acldi resmen ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…