Kaçıncı aya girersen gir arkadaşım tahlil veriyorsun sonuçlarına bakılır muayene etmese bile şöyle bir doktorla konuşmak bile insanı rahatlatır ne biliyim ben bugün kan vermek için gittim bir saat oda da konuştuk insanı psikolojik bile etkiliyor doktorAynen öyle. Sanırım aynı hapı 4-5 ay kullanacağım için gerek duymadı. Bu zaten üçüncü ayıma girişim olacak. Gelecek ay belki bakar -,-
Kaçıncı aya girersen gir arkadaşım tahlil veriyorsun sonuçlarına bakılır muayene etmese bile şöyle bir doktorla konuşmak bile insanı rahatlatır ne biliyim ben bugün kan vermek için gittim bir saat oda da konuştuk insanı psikolojik bile etkiliyor doktor
Aramıza hoşgeldin canım inşallah sorunsuz tamamlarsın :)ben ilk kez gittim doktora hemen kan testi istedi pazartesi de hapa başlatacak.Kremin faydası olmaz dedi .Roaccutane hem de
Merhaba bende de oldu bundan. Sen öğrendin mi neden oluyo nası geçiyor canım.Bakın bu şekilde daha net belirgin.Eki Görüntüle 1944887
Ilacin ve soguk havann etkisiyle oluyor. Ki benm ellerm kis boyunca krem kuklanmasam dahi o hale gelmzdi.bircok krem denedm. Almdgm krem kalmadi en son eczanedeki kadin bana br krem onerdi denetti hatta minik br kaba doldurup "kullan biraz gececk hemen dedi. Kullandm hemen gecti. Yalnz krem btnce tekrarladi bnde gdp o kremden aldm her frsatta suruyormMerhaba bende de oldu bundan. Sen öğrendin mi neden oluyo nası geçiyor canım.
Merhaba bende de oldu bundan. Sen öğrendin mi neden oluyo nası geçiyor canım.
Ben altinci ayima girdim. Inanin iki hafta oncsne kadar aktif siwilcelrm kizarklklrm lekelrrm wardi iki haftada inanamdm su saatten sonra tamamen lekelrn azaldgni farkdyrm(benm sirtimda inanlmaz lekeler wardi onlar gectyse yuzm bebek gbi olacaktr) benm tedawim br kac ay daha uzatlcak ki ben smdiden cok mutlym yuzumn rengi acldi resmen ☺slm keten helva.tedaviye başlayalı 3ay oldu demişşin.ciddi anlamda bi ilerleme görüyomusun kendinde.yani sence bu ilaç sivilcede çözümmü?ya benim bir buçuk ay oldu dudaklarım çok kötü.sivilcelerimde kuruyo ama kızarıklık var.günde 20mg alıyorum.sen kaç mg alıyosun günde.dediğn gibi ilaç umarım fayde eder ve sivilcesiz günler bizi bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?