Benimde oyle oluyordu oh artik cikmiyor sukur diyordum bi bakiyodum hic beklemedigim anda sivilce cikiyordu sasiriyodum morelim bozuluyoduEvet hap süresince cilttr sivilceler çıkıyor diye çok duydum ama iki ay oldu hatta iki hafta sonra ikinci ayım da bitecek sivilce çıkmadı. Sadece şu son bi iki gündür tatlıya çok yöneldiğim için bir bilemedin iki tane topak sivilce çıktı başka da yokbişeyim
Bizde doğal yöntemler işe yaramadığı için ve doktorlarımız son çare dedikleri için kullanıyoruz canım yoksa tabiki de kimse roacuttane kullanmak istemez 24 25 yaşındaki bir insanın ergenlik surecinin devam ettiğini düşünmüyorum :)Bende de ergenlik dönemimde çok çıkardı ama ben ilaç kullanmadan doğal yöntemlerle atlattım sizede tavsiye ederim daha sağlıklı oldugunu dusunuyorumm ıyı aksamalr :)
e benBizde doğal yöntemler işe yaramadığı için ve doktorlarımız son çare dedikleri için kullanıyoruz canım yoksa tabiki de kimse roacuttane kullanmak istemez 24 25 yaşındaki bir insanın ergenlik surecinin devam ettiğini düşünmüyorum :)
Kesinlikle bu ilacın en büyük dostu stres zaten bende kusma donemindeyim ama asla şikayet etmiyorum halimden iki ay sonra inanıyorum ki çok güzel bir cilde sahip olacağım ve olacağız inşallah :)e ben
Aynen öyle ben bir sene en iyi yerlere gittim dermapenler fraksiyonel vivalar kurutma çalışmaları bir sürü ilaçlar kremler derken 9 bin tl harcadım cildim daha kötü oldu sivilcelerim gecmedi son care bu ilaçtı bir ay oldu suan kusma basladı alnımı kapatıyorum dısarda kahkullerimle yapıcak bir seyim yok hicde makyaj yapmıyorum :) suan su topladı beyaz beyaz iltihaplı cıkıyor bakalım dozu da az kullanıyorum insallah güzel gecicek sizde olumlu düsünün
Terleme ben tam tersi biliyorum kuruma olduğu için vucuttaki ter bezleride çalışmıyor diye duymuştum hatta bir kaç yorumda da bahsedildi burada herkes te farklı oluyor demekki etkileriMuadili olan zoretanin kullandım 4 ay. Gerçekten çok zor bir süreç. Aşırı sivilcem olmamasına rağmen kullandım. Sivilceler tekrarlamadı Allah'tan. Ama iki sene geçmesine rağmen yan etkilerinden biri olan terleme bende kalıcı oldu malesef. İlaçtan önce nerdeyse hiç terlemeyen ben özellikle yazın aşırı terliyorum artık.
Merhaba ben de yaklaşık 5 yıldır dönem dönem sivilce problemi yaşıyordum. İlacın uzun süren tedavi süreci ve yan etkileri yüzünden hiç istemedim kullanmak. 6 ay disimi sıkıp kurtulmak yerine hep alternatifler aradım. Kremler, doğal yöntemler, deniz kum güneş her yolu denedim geçici çözümler sağladı ama yine en başa döndüm. Benim sivilce problemi çekenlere ilk önerim sebebini arastirtmaniz daha sonra herhangi bir ilaç tedavisine başlamanız. Ben roaccutane.nin başka bi türevi olan aknetrent.i kullanıyorum şuan. 20 mg ile başladık 1. Ayım dolmadi daha. Cok ciddi bi kuruluk problemi yaşamadım daha ama ben bunu çok su tuketmeme bağlıyorum. Daha büyük sivilce patlamaları da yaşamadım. Umarım yasamam da. 1. Ayın sonunda tekrar yazarım.
Ben bu ilacı kullanmadan önce terleyen biri değildim. Hatta şöyle söyleyeyim: Ağustos sıcağında iki km yol yürüsem (hem de öyle salına salına değil, tempolu) en fazla koltuk altlarım nemlenirdi. Öyle vıcık vıcık terleme nedir hiç bilmezdim. Ta ki ilacı kullanana kadar. İlacı kullandığım süreçte ve sonrasında aşırı terlemeye başladım. Malesef kalıcı da olduTerleme ben tam tersi biliyorum kuruma olduğu için vucuttaki ter bezleride çalışmıyor diye duymuştum hatta bir kaç yorumda da bahsedildi burada herkes te farklı oluyor demekki etkileri
Canım çok geçmiş olsun. Bu süreç gerçekten de çok zor, sıkıntılı. Ben de yaşadım, bizzat biliyorum. Benim ellerim seninkinden çok çok daha kötüydü. Ama sabırlı olmak lazım, zamanla geçiyor. Bol bol bepanten sür. Sivilcesiz cildini hayal etArkadaşlar sizin elinizin kıl kökleri de bu şekilde kuruma oldu mu? Gerçi şuan elim sudan çıkar çıkmaz çektim resmi bide geçen gün kaşınmıştı. Kaşıyınca yara oldu biraz. Sağ elim şuan ki. Solda da var ama baş parmağın oralar da ,her yerde de yok belli yerler de sadece.Eki Görüntüle 1944886
Bende de var canım aynısı hemde tam muayene günümdü bugun krem verdi egzama başlangıcıymış çok suda kalmış dedi doktorumBakın bu şekilde daha net belirgin.Eki Görüntüle 1944887
Bende de var canım aynısı hemde tam muayene günümdü bugun krem verdi egzama başlangıcıymış çok suda kalmış dedi doktorum
Canım çok geçmiş olsun. Bu süreç gerçekten de çok zor, sıkıntılı. Ben de yaşadım, bizzat biliyorum. Benim ellerim seninkinden çok çok daha kötüydü. Ama sabırlı olmak lazım, zamanla geçiyor. Bol bol bepanten sür. Sivilcesiz cildini hayal et.
Nasıl yani muayene etmeden miŞaşkınım şuanilk defa doktorun yanına girmedim. doktorun kapısından sekreter ilaç kağıdını verdi. İçeriye girmedim. sekreter gerek olmadığını zaten aynı ilacı verdiğini söyledi. Burcu şok.
Şaşkınlığıma emojiler bile yetersiz kaldı ya la
Nasıl yani muayene etmeden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?