Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
merhaba arkadaşlar, bu bloğu yeni gördüm. ben ilaca başlayalı tam 2,5 ay oldu. henüz cildimde pek bir değişiklik yok yeni sivilcelerde çıkıyor. sadece cildim daha berrak siyah noktalar gitti. ve kuru bir cildim oldu eskiden çok yağlı bir cildim vardı. doktorumun verdiği ve benimde önceden kullandığım acnegun yüz yıkama jelini kullanıyorum. çok çok memnunum. dudaklarım için hametan merhem, yüzüm içinde şimdilik bepanthol krem yeterli oluyor. güneş kremi olmadan dışarı çıkmıyorum. helliocare spf 90 jel akneli ciltler için olanı kullanıyorum. günlük 40 mg ile başladık bu ay 50 mg çıktı.
bazen hiç geçmeyecekmiş gibi hissediyorum kullanıp sonuç almayan var mı acaba

Daha iki buçuk ay olmuş arkadaşım bende 50 mg kullanıyorum ve hala çıkan sivilcelerim var sabır diyorum sadece bugün benim 80.günüm seninle aynı başlamışız sanırım pes etmek yok sonunu düşün inşallah çok güzel olacak ilk uç ay kusma donemi bitmez :)

azcık moralim yerine geldi :) sağol. ben 10 aralıkta başladım ilaca , şimdilik ilerleme olmadığı için içim çok sıkılıyordu. ben ayrıca lazer de yaptırıyorum yüzümde tüylenme olduğu için acaba o yüzden mi etkisini geç görüyorum diye düşündüm. demekki ilk 3 ay normalmiş. ben 58 kg olduğum için toplam 7200 mg kullanacaksın dedi doktor henüz yarısına bile gelmedik falan dedi. bi an önce bitse bu sivilce çilesi

Bitecek inşallah bende 5 aralıkta başladım genel olarak kusma donemi uç ay sürermiş ama senin bünyenle benimki yada başka birinin ki aynı değil sonuçta benim belki dördüncü ayın sonunda bitebilir senin vücudunun verdiği tepkiye bağlı Bir şey kim ne derse desin olumlu düşün moralini hiç bozma tedavi gördüğün için suratın böyle unutma bitince herşey mis

inşallah 4 senedir sivilceli gezip bide etraftan tavsiye dinlemekten içim şişti

Merhaba bende hapın 4. Ayını bitirmiş bulunmaktayım. İlk ay 10mg 2 ve 3. Aylar 20 mg 4. Ayda ise 30 mg kullandım. Fakat son 2 ayda dudak çevrem soyuluyor kabarıyor ve cildim yüzüm ve ellerim olabildiğine çok kaşınıyor. Çözüm önerisi olan var mı bu kaşıntı ve cilt pulluluğu için?

Kozmetik mağazalarında yüz için satılan ipek keseler var onlardan alın duşta yüzünüzü iyice sıcak suyla yıkadıktan sonra çok hafif keseleyin kendiliğinden gidiyo zaten.Duştan çıkınca hafif kızarıklık oluyo ama ben onun için sudocream kullanıyorum baya etkili oluyo bolca sudocream sürüp yatın sabah mis gibi olur cildiniz.Ben de 5.aydayım bu şekilde haftada 1 yada 2 kez yüzümü keseliyorum hiç bi zararı olmuyo ve o pul pul görüntü gidiyo.

Cilt zaten hassaslaşıyor bence ekstardan kese gibi şeylerle iyice yormamalısın cildini

Bende onermiyorum cnku bes we altida cilt cok daha incelp hasssaslasyr

Cilt zaten hassaslaşıyor bence ekstardan kese gibi şeylerle iyice yormamalısın cildini
Çok çok hafif yapıyorum sadece yüzüme sürüyorum diyebilirim ve haftada bir gün.Diğer türlü çok pul pul oluyo cilt işim gereği makyaj yapmam gerekiyo sürekli ve fontoten sürünce baya kötü gözüküyo.Keseyi yaptıktan sonra sudocream sürünce de sabaha toparlanmış oluyo zaten sudocream çinko bazlı bi pişik kremi olduğu için hemen iyi geliyo cilde.

Bence en iyi peeling elleriniz :) ben her banyomda buhardan yumuşayan açılan gözeneklerime yüzüme ellerimle dairesel hareketler yaparak bastırmadan masaj yapıyorum ölü deriler hemen geliyor zaten ele

Bence en iyi peeling elleriniz :) ben her banyomda buhardan yumuşayan açılan gözeneklerime yüzüme ellerimle dairesel hareketler yaparak bastırmadan masaj yapıyorum ölü deriler hemen geliyor zaten ele
Aynen bende.. aksam krem surup bekliyorm daha snra elmle owdugumda dokuluyor dudaklrda oyle..ben cok dudak yiyen brydm bu ilaca basladm baslyali yemyrm altinci ayimda mat rujlar kullanyrm hemde koyu renkler(oncesnde bol nemlendryr tabki) doktor bile inanamdi dudaklrma o kadar iyi bakmsm$☺

Kızlar merhaba, 5. ayımdayım. Sadece ilk 2-3 hafta kusma dönemi yaşadım ve birdaha hiç sivilcem çıkmadı. Ancak gel gelelim ki o 3 haftada çıkan sivilcelerin de hiçbirinin izi geçmedi.. Cildim düzeleceğine kötüye gitti izler konusunda. Doktorum nemlendirici dışında bir ilaç da kullandırmıyor. Sizde durumlar nasıl merak ettim ??
Bu arada günde 30 mg olarak kullandım dozum hiç değişmedi..

Bende de hem tedavi öncesinden hem de tedavi sırasında çıkan sivilcelerden kalan izler var ben henüz 2.ayımdayım ilerleyen aylarda geçer diyorlardı ama sanırım geçmiyor sizin de söylediğiniz gibi.. izler için tedavi bitiminde bişeyler yapılacak artık başka çare yok

Bnde altinci ayimdayum we hala aktif sivilcelerm war. Izler gecti saylr cikan siwilce leke olarak kalmiyor lakin hala siwilcelrm war.doktor uzatilcak dedi

Bnde altinci ayimdayum we hala aktif sivilcelerm war. Izler gecti saylr cikan siwilce leke olarak kalmiyor lakin hala siwilcelrm war.doktor uzatilcak dedi
Bende haftada bes hap iciyorum sadece aksamları hicbir bir yan etki yasamadım bence sende doktorunla görüs bunu uzun bi süre sana zarar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…