• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sivilcelere karşı ROACCUTANE kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Evettt kizlarrr 4 aylik tedavim cok sukur bitti bugun butun yan etkilerini nerdeyse cektim:KK43: birazdan aksam yemeginden sonra son hapimi yutucam:)) bugunde doktoruma gittim gecen haftalar cene altimda iki sivilce cikmisti. Suan gecti gecen Sol yanagimda buyuk cikmisti ellemedim hic doktorum bugun onu sikti icini temizledi oda bugun adet oldum ondan cikmistir bu donemlerde cikan sivilceler icin jel yazdi ve nemlendirici yuzume yazdi kizariklari duruyor bunun icin ayda bir cilt bakim yapalim dedi doktorum puruzsuz ve lekelerin gecmesi icin bu bakimla yuzumde ufak biyerde kilcal damar var gorunumu hafifler goze batmz dedi en cokta oyuzden yaptirmayi dusunuyorum ilk seansimi yaptirayim memnun kalirsam devam ederim.Kizlar tedavilerinizi yarim birakmayin doktorunuzun harfiyen dediklerine uyun benim cildim acayip bi cilt herkeze iyi gelen bepanthol bana sivilce yapti doktorum sakin yuzune kullanma dedi o cikan sivilceler ondanda cikmis olabilir insallah hepimiz bebek gibi cilde kavusuruz

Aynen arkadaşım sana canı gönülden katılıyorum iyiki kullanıyorum belki yolun başındayım ama iyiki kullanıyorum diyorum sende ki bütün olanların hepsiii bende de sanki beni anlattın yazıda saçların sırtın vücudun yüzün yağlanmaması ne demekmiş bu ilaçla öğrendim yoksa imkansızları oynardık :KK70:

:halay::super:

Tek sen değilsin canim malesef benimde cildimde bu ilaca başlamadan önce yoktu fazla bu ilaçla çok çıktı yan etkileri çok olumsuz etkilediği için 3 ay kullanabildim doktorum kesti ilaci 1 ay oldu birakali ama halen yüzüm kizarik içinde insan içine çıkamaz oldum. Inşallah sende etkiler iyi şekilde gelisirde devam edersin.
Ben yeni başladık rouctane a iki gün oldu . Yüzümün bu hale gelmesinin sebebii dermapen lazerler beni bunlar mahvetti simdi o yüzden rouctane kullanıcam

Off canım benim sen naptin kendine böyle ınsanın kendi eliyle yaptığını başkası yapmazmis. 9 bin TL az para değil yani. Çok çok geçmiş olsun . Gittiğiniz doktor bir tek bu ilacı mi verdi size başka birşey konuşuldu mu öneri de bulundu mu şunu yeme bunu yeme diye ya da karaciğer le de alakası oluyormuş tabi bu bir şehir efsane si değil de.
Hic bir istemedi tahlil bile artık cildin kötü olmus tek çözümün rouctane dedi beni dermapen mahvetti arkadaslar

Ya yine hüsranla sonuçlanırsa. Nasıl cesaret ederler anlamıyorum tahlil yapmadan falan. Korkmuyor musun?
Hayır cildim o kadar kötüm durumda ki zaten hiç korkmuyorum :) Fotoğraftakinden daha kötü ve yüzümün her yeri

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 167
Bu yüzünün şu an ki halimi? Ve kaç aydır kullanıyosun? Ve hapın dozu ne kadar?
Yeni çekip attım dermapen yüzümü bu hale getirdi azdırdı cildimi hep bu kadar kırmızı ve sivilcem yoktu. Derim hassaslığı için ve doktor yan etki cok yasama diye cuma aksam iki pazartesi alsam 1 , carsamba aksam 2 =20 mg verdi suan bir hafta oldu daha yeni

Merhabalar. :) Bu ilacı çok duyuyorum ve sivilce sorunumdan kurtulmak istiyorum artik cok şey denedim doktorada gittim degisik kremler verdiler ama bir işe yaramıyor. Adet duzensizligim var doktor diane35 verdi onu kullaniyorum sivilcelerim dahada artti bu ilactan sonra.Tekrardan doktora bu ilac icin başvurmak istiyorum. Kullanmaya baslayinca cok sivilce cikiyomus sanirim ogrenciyim ve devamli okuldayim sivilceler çıktığında makyajla kapatma gibi olasılık oluyo mu izin veriliyo mu buna? Cevaplarsaniz çok sevinirim

Ben kapatıyorum valla canım minarel fondötenler kullanabilirsin veya cc bb kremler sivilce kusma donemi kişiden kişiye değişiyor bende olan sende olacak diye birşey yok zaten doktor uygun görürse tahlil sonuçların da müsaitse kullanıyorsun doktorum bana mesela güneş kremi verdi renkli olanından fondötene ihtiyaç duymuyorum tabi özel günler hariç

Merhabalar. :) Bu ilacı çok duyuyorum ve sivilce sorunumdan kurtulmak istiyorum artik cok şey denedim doktorada gittim degisik kremler verdiler ama bir işe yaramıyor. Adet duzensizligim var doktor diane35 verdi onu kullaniyorum sivilcelerim dahada artti bu ilactan sonra.Tekrardan doktora bu ilac icin başvurmak istiyorum. Kullanmaya baslayinca cok sivilce cikiyomus sanirim ogrenciyim ve devamli okuldayim sivilceler çıktığında makyajla kapatma gibi olasılık oluyo mu izin veriliyo mu buna? Cevaplarsaniz çok sevinirim
Asla makyaj yapma 2. Ve 3. Ay kusma yapıyor makyaj yaparsan hava almaz biliyorum cok zor makyajsız dolasmak ama bunu kendin icin yapmalısıj insanları yakma 6 ay sonra porselen gibi bi cildin olucak onu düsün ona odaklan. Fondoten sürersen makyajı cıkarmakta zorlanırsın sivilcelerin kanar

Veya kullanmakta kararlıysan genosys in renkli güneş koruyucularından kullan, hem kapatıyo hem güneş koruyucu cok zararı da yok kalıp gibi yüzüne de yapısmaz silerkn canın da acımaz

Kızlar bu perşembe randevum var 5 ci aya giriyorum☺ben makyajimi yaptım clinic markanin özel sivilce için fondaten o kullandım gayet guzel

Arkadaslar ben 20 mg kullanıyorum cuma aksam iki tane pazartesi aksam bir carsamba aksamı iki tane iciyorum. Bu sekilde kullanan var mı

Back